Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

ARANDJELOVAC – HOTEL IZVOR

DESTINACIJA
Arandjelovac – Srbija

PAKET ARANŽMAN SOPSTVENI PREVOZ

PO VAŠEM IZBORU

ARANDJELOVAC

HOTEL IZVOR 5*

Hotel Izvor 5*, luksuzno SPA & Wellness resort hotelsko zdanje, se nalazi u srcu Šumadije i jedne od najlepših kraljevskih banja Srbije – Bukovičke banje. Smešten u prelepom okruženju, gde priroda leči i okrepljuje čistim vazduhom i blagotvornim mineralnim vodama, hotel Izvor 5*, udaljen od Beograda svega 75 km, nadaleko je prepoznatljiv po svojoj SPA & Wellness i kongresnoj ponudi. Dokaz za to je i nagrada za Najbolji hotel Mediterana i jugositočne Evrope u 2015. godini. Ovaj rizort je pravi izbor za odmor od svakodnevnog stresa, porodično druženje i relaksaciju, proslave i kongrese, sportske pripreme, opuštanje u prirodnoj mineralnoj vodi, SPA tretmane, masaže i fitness, kao i zabavu u aqua parku. Ujedno ćete biti u prilici da isprobate raznovrsne gastronomske specijalitete, a obilazak srednjovekovnih manastira, vinarija, etno sela i pećine učiniće vaš boravak nezaboravnim. Hotel raspolaže sa 165 smeštajnih jedinica (kapaciteta do 500 gostiju) raspoređenih u jednokrevetne i dvokrevetne sobe, superior sobe, apartmane i superior apartmane. Sve sobe su opremljene modernim nameštajem, poseduju centralnu klimatizaciju, minibar, sef, besplatan wireless internet, tv i telefon.

Program / Cenovnik

JEDINSTVENA CENA UKLJUČUJE: Smeštaj u izabranom tipu sobe na bazi polupansion (doručak i večera), neograničeno korišćenje spa & wellness centra, fitness centra i aqua parka (u sezoni) kao i upotreba wifi. Korišćenje krevetaca za bebe i stolica za hranjenje beba je gratis.

 

CENA NE UKLJUČUJE:

  • Boravišnu taksu 120,00 rsd po osobi po noćenju. Za decu do 7 godina se ne plaća boravišna taksa, a za decu 7-15 godina plaća se 60,00 rsd (plaćanje se vrši na recepciji hotela, podložno promeni).
  • Doplatu za treću odraslu osobu na bazi polupansiona iznosi 70€ po danu. Dnevni boravak se izdaje u terminu od 10.00 do 18.00h u trajanju od 6 sati. Cena dnevnog boravka iznosi punu cenu sobe bez obroka.
  • Za decu do 1 godine i jedno dete do 6 godina, u pratnji jednog ili oba roditelja, smeštaj je gratis. Cena boravka za svako naredno dete od 1 do 6 godina, u pratnji jednog ili oba roditelja, iznosi 25% od doplate za treću osobu. Cena boravka za decu od 6 do 12 godina, u pratnji jednog ili oba roditelja, iznosi 50% od doplate za treću osobu. Deca preko 12 godina plaćaju punu cenu aranžmana.
  • Prevoz, individualne troškove putnika.

NAPOMENA: Vreme prijave u sobe je od 14h, a vreme odjave do 12h. U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste organizatora putovanja prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima. Rok za potvrdu rezervacije je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave i uplate akontacije. Molimo putnike da pažljivo pročitaju program putovanja, informacije i opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

PROGRAM JE INDIVIDUALAN, REZERVACIJA SE VRŠI NA UPIT. ARANŽMAN JE MOGUĆE REALIZOVATI BEZ OBZIRA NA BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA U ZAVISNOSTI OD RASPOLOŽIVOSTI SOBA U HOTELU.

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA: Cena aranžmana je izražena u EUR. Dinarsko plaćanje po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima Garanciju putovanja po Polisi osiguranja br. 470000054131 od 01.10.2022., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Akcionarskog društva za osiguranje „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD“ koja važi od 01.10.2022. Belvi d.o.o., Beograd – Novi Beograd, Jurija Gagarina 12b. Kategorija licence A br. OTP-116/2021 od 13.10.2021.