Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

Jahorina – Apartmani Gorštak

DESTINACIJA
Zima 2022/2023 – Jahorina – Bosna i Hercegovina

PAKET ARANŽMAN SOPSTVENI PREVOZ

Zima 2022/2023 – Jahorina

U srcu turističkog, kulturnog i noćnog života na Kopaoniku, Angella SPA & Wellness je prava prilika za odmor i uživanje na planini. Nalazi nekoliko minuta hoda od skijaških liftova koji će Vas povezati sa raskošnim zimskim čarima. Angella SPA & Wellness je savršen izbor za užitak u zimskim sportovima, rekreaciju i relaksaciju.  Objekat je uređen prema poslednjim svetskim starndardima ugostiteljstva. Sobe su opremljene besplatnom Wi-Fi konekcijom, plazma televizorima, mini-barovima i instant room service uslugama. Gostima i gošćama je svakodnevno na raspolaganju i pristup apartmanima u Konaku Maglič. Angella SPA & Wellness vredno radi na kultivisanju profesionalnosti i održavanju kvaliteta usluga. Kao jedan od vodećih turističkih kompleksa na planinskom masivu, Angella se trudi da održi odgovorno poslovanje i odnos sa posetiocima. Sadržaji smeštajnog objekta su sveobuhvatni i podrazumevaju lobi-bar, đakuzi, dve saune, parno kupatilo i teretanu. Trudeći se da gostima i gošćama pruži pravi užitak i odmor od svakodnevice, Angella SPA & Wellness redovno ažurira svoje sadržaje i ponudu. U ponudi imamo i spa centar sa masažnim sobama, ski-depo & rent, parking i dečiji klub sa igraonicom za mališane. Smeštajni objekat Angella je prilagodljiv za sve uzraste i sva godišnja doba. Zimi možete uživati u prazničnim čarolijama, a leti u svežoj izolaciji od vrućina i obaveza! Dobro došli!

Prvi dan JAHORINA Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan do pretposlednji dan JAHORINA Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.
Poslednji dan JAHORINA Napuštanje soba do 10.00h (ili prema pravilima smeštajnog objekta). Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.
NAČIN PLAĆANJA:
AVANSNO – u gotovom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge; (osim u slučaju ranog bukinga kada se uplaćuje minimum 50% avansno ili u celosti kod objekata gde je tako navedeno);
UPLATA NA RATE – avans od najmanje 40% cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do ukupne cene aranžmana u mesečnim ratama (mogućnost čekovima građana do 30.03.2021 god); Platnim karticama Banca Intesa (Master, Visa) do 3 rata BEZ KAMATE.
NAČIN PLAĆANJA IZ INOSTRANSTVA:
Uplatom na devizni račun agencije uz izdavanje deviznog predračuna klijentu; Bankarski troškovi padaju na teret uplatioca.
NAPOMENA:
U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga. Organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena. Uz ovaj program važe Opšti uslovi agencije organizatora putovanja Supernova travel. Licenca OTP 32/2020 kao i posebni uslovi hotelijera.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima Garanciju putovanja po Polisi osiguranja br. 470000049518, počev od 01.10.2021. , zaključenog sa ugovaračem osiguranja Akcionarskog društva za osiguranje “TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD”koja važi do 01.10.2022. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja pisanim putem ili telegramom na “TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD” ul. Milutina Milankovića 7a, Novi Beograd na tel +381 1 3305 100 ili na mail office@triglav.rs