Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

Bali Club Grand Balisani Suites 4*

DESTINACIJA
Daleka destinacija – Bali

PAKET ARANŽMAN AVIONOM
Po Vašem izboru

Bali – Grand Balisani Suites 4*

Položaj: Severno od Seminyak-a, na prelepoj Batubelig plaži. Hotel nudi više puta dnevno autobuski servis do oko 8 km udaljeni Kuta (bez povratnog transfera).

Opremljenost: Čarobni kompleks izgrađenje po uzoru balinežanskog sela. Hotel raspolaže sa bazenom (suncobrani, ležaljke i peškiri su uključeni) i restoranom, u kojem možete da uživate u internacionalnim, indonežanskim I kineskim jelima kao i u svežim plodovima mora. U sadržaj kompleksa spada i bar u kojem se služe odlični kokteli. Babysitter servis (uz doplatu), knjižara, drogerija, prodavnica suvenira, servis za pranje veša (uz doplatu), biznis centar i spa zaokružuju bogatu ponudu hotela.

Sobe: Kompleks raspolaže sa ukupno 96 soba koje su sve uređene u modernom balinežanskom stilu. Deluxe sobe sa pogledom na baštu imaju kupatilo/tuš, WC, fen, klima uređaj, telefon, kabl. TV, DVD uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i balkon. Garden Suite ima isti sadržaj, veći je i dodatno raspolaže sa kaučem i odvojenim tušem u kupatilu.

Ishrana: Američki doručak na bazi švedskog stola. Polupansion dodatno ukjučuje ručak ili večeru (set od 3 jela iz menija)

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Bilijar, šah i odbojka na plaži.

Uz doplatu: Spa tretmani.

Extra: Prilikom dolaska dobijate korpu sa voćem kao i 10% popusta na obroke i pića (izuzev mini bara i room servisa), na servis za pranje veša i na masaže. Putnici na Medenom mesecu pri dolasku dobijaju kolač i lepo dekorisanu sobu.

Napomena: Usled visokih talasa pruža se mogoćnost za surfing.

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema turskih operatera. Uprava hotela zadržava pravo da izmeni navedene usluge i sadržaje, ako je potrebno, u skladu sa merama pandemije covid-19.

Program / Cenovnik

USLOVI PUTOVANJA I NAPOMENE:

VIZNI REŽIM: za putovanje na Bali viza nije potrebna. Navedeni vizni režim odnosi se na građane republike Srbije. Pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja. Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja. Državljani drugih zemalja o viznom režimu se raspitaju u svojoj zemlji u konzulatima zemalja u koje žele da putuju.

Sve države imaju svoju valutu, a američki dolar je opšte prihvaćena valuta u svim zemljama i za njega se dobija bolji kurs nego za eure.

  • Cene su izražene po osobi u dvokrevetnoj sobi. Cena aranžmana za dodatne ležajeve, kao i za jednokrevetnu sobu radi se na upit.
  • Svaka promena ili dopuna prvobitne rezervacije (ime, prezime, datum rođenja, promena tipa smeštaja, smatra se otkazom rezervacije od strane putnika i može biti odbijena od strane hotela. U tom slučaju primenjivaće se troškovi otkaza prema Opštim uslovima putovanja.
  • Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
  • Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja i uobičajno je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.
  • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljno prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja, otkaza putovanja ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
  • Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena prema lokalnoj kategorizaciji i važeća je na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
  • Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
  • Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
  • Pravila oblačanja u većini hotela za vreme večere u restoranima je za muškarce, nošenje dugih pantalona, a sve vrste kupaćih kostima su zabranjene.
  • U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
  • Fotografije na internet prezentaciji unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
  • Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  • Molimo putnike da preuzmu i pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJAZa potvrdu rezervacije potrebna je uplata od 60% iznosa aranžmana. Ostatak se uplaćuje najkasnije 20 dana pre puta. Pojedine avio karte su nerefundabilne ,  u takvom slučaju za avio karte je potrebna uplata u celosti kako bi se rezervacija potvrdila. Cene prevoza i smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.

  • gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina.
  • virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture

Belvi Travel zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

Organizator: BELVI d.o.o., 11070 Beograd (Novi Beograd), Jurija Gagarina 12b,
Matični br. 06037763, Kategorija licence A br. OTP-116/2021 od 13.10.2021.
Beograd, Stari grad, Kosovska 8, 011/322-33-00; 3341-839, office@belvi.rs
Beograd, Vračar, Beogradska 6, 011/322-33-00; 3341-839, info@belvi.rs
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi DOO.
Cenovnik br. 1 / 11.04.2024.

Dobro je znati

Valuta – indonežanska rupija

Jezik – indonežanski, engleski

Viza – ulazak slobodan za boravak do 30 dana (za gradjane Srbije).

Vakcina – nije potrebna

Klima – Visoka sezona od aprila do okrobra, niska sezona / kisna od novembra do marta.

„Ostvo Bogova“, kako u Indoneziji zovu Bali, jedno je od 17,000 ostrva i ostrvaca koje sačinjavaju Indonezijski Arhipelag. Iako Bali ima 16,999 braće i sestara, ovo ostvo potpuno je jedinstveno. Od različitih običaja i religije, do potpuno unikatne kulture, Bali je iskustvo koje se ne propušta.

Čim pristignete na obale Ostrva Bogova, pejzaž će vas ostaviti bez daha. Planine se slivaju sve do neverovatnih peščanih plaža, dok idilična polja pirinča predstavljaju drastičan kontrast brdima koja su vulkanske erupcije opustošile kroz vekove. Ovaj raj na zemlji samo po sebi je vredan posete, ali kada se doda i nerealna, gotova vanzemaljska kulturna baština Balija povrh prirodne lepote, doživećete nešto sasvim posebno.

Bali krije svakakve tajne, ali da je ova ostvo jedno od najpopularnijih letnjih destinacija na svetu uopšte nije tajna. Široka ponuda smeštaja, aktivnosti, zanimljivosti i atrakcija privlače milione turista na Bali svake godine. Od „skakutanja po ostvima“, kako se obilaženje Indonezijskog Arhipelaga naziva u Indoneziji, preko surfovanja, do neverovatne hrane i provoda, Bali treba doživeti u punom sjaju barem jednom u životu.

Bali nije samo ostrvo, već je i provincija u zapadnoj Indoneziji. Ova provincija pored Balija sadrži još nekoliko manjih ostvrvaca poput Nusa Lembogan i Nusa Ceningan. Obilazak ovih malih delića raja neizostavan je deo boravka na Baliju. Glavni grad je Denpasar, koji je takođe i grad sa drugom najvećom populacijom u čitavoj Istočnoj Indoneziji (900,000 stanovnika). Provincija Bali važi za glavnu turističku atrakciju koju Indonezija ima da ponudi. Gledajući da je turizam odgovoran za čak 80% ekonomije ove države, postaje jasno da je Bali istinski dragulj u kruni Indonezije.

Bali je deo Koralnog Trougla, koji važi za deo Pacifika sa najraznovrsnijim morskim životom koji možete da zamislite. Koralni grebeni vrve od života, pa se ovde može pronaći više od 500 vrsta kojih nema nigde drugde na planeti Zemlji. Grebeni su atrakcija sami po sebi, pa će oni koji vole da rone pamtiti ovo iskustvo do kraja života.

Bilo da volite da surfujete, obilazite prirodne atrakcije, posećujete muzeje i arheološka nalazišta, jedete i pijete, ili pak samo da ležite i sunčate se na idiličnim plažama, Bali ima ponešto za svakoga. Ubud, deo šireg Denpasara, važi za epicentar kulture na Baliju. Tanah Lot, drevni hram Hindu religije, Brodvej pijaca, hram Lempujang (gde se nalazi čuvena „Kapija do Raja“), Bažra Sandi (Bajra Sandhi) i mnoga druga gotovo vanzemaljska zdanja krije se po Ubudu, Denpasaru i okolini.

Imajući u vidu da je Bali jedina provincija sa većinskom populacijom Hindu veroispovesti (ostatak države pretežno je muslimanske veroispovesti), ne čudi da kultura Balija deluje kao da nije sa ovog sveta. Hramovi poput Tanah Lota pravo su otelotvorenje veoma specifičnog stila gradnje i dekoracije na Baliju. Vajarstvo igra veliku ulogu u lokalnoj kulturi, a podjednako je bitan i ples. Atmosfera na Baliju uvek opuštena i uzbudljiva, pa nimalo ne čudi što je TripAdvisor Bali već dva puta, 2017. I 2021. godine, proglasio za najpopularniju destinaciju po izboru putnika. Šta čekate? Nezaboravne avanture na Baliju zovu!

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator Belvi d.o.o. ima garancije putovanja po Polisi osiguranja broj 470000057767 od 05.10.2023. zaključenog sa akcionarskim društvom TRIGLAV OSIGURANJE ado Beograd. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja pisanim putem ili telegramom na „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD”, ul. Milutina Milankovića 7a, Novi Beograd, na tel +381 11 33 05 100 ili na e mail office@triglav.rs . Polisa osiguranja broj 470000057767 važi od 01.10.2023. godine Akcionarskog društva za osiguranje „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD” u visini od 100.000.- Eura