Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

VRNJAČKA BANJA Pegaz Holiday Resort 05.04. do 14.05.2022.

DESTINACIJA
Wellness & Spa – Vrnjačka Banja – Srbija

PAKET ARANŽMAN SOPSTVENI PREVOZ

PO VAŠEM IZBORU

Wellness & Spa – Vrnjačka Banja

Pegaz Holiday Resort

O Pegazu

Pegaz Holiday Resort je apart hotel sa 4 zvezdice (nezvanična kategorizacija). Organizovan u tri celine, Pegaz Holiday Resort se prostire na preko 10,000 m2 u okviru kojih korisnici i gosti mogu koristiti brojne SlowLiving sadržaje. Objekat sadrži 120 apartmana, bogato opremljen slowellnes spa-centar, prijatan restoran i bar Adut, prostor za decu i brojni drugi sadržaji nude vam jedinstveno iskustvo usporavanja. Smeštajne jedinice su jedinstveno i savremeno dekorisane, sadrže LCD TV, mini bar, AC, kupatilo, WiFi internet i terasu. Studia i apartmani sadrže i opremlljenu kuhinju. Pegaz Holiday Resort je jednako namenjen svakoj vrsti odmora, opuštanja i obnovi životne energije.

Program / Cenovnik

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan VRNJAČKA BANJA Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14:00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
2. do pretposlednji dan VRNJAČKA BANJA Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.
Poslednji dan VRNJAČKA BANJA Napuštanje soba do 11:00h. Kraj programa.

JEDINSTVENA CENA UKLJUČUJE: Smeštaj u izabranoj smeštajnoj jedinici, po sobi sa uključenim doručkom (set meni), korišćenje slowellness centra (prema hotelskim pravilima, podložno promeni).
Deca do 16 godina mogu da koriste bazen i slanu sobu u pratnji roditelja.

CENA NE UKLJUČUJE: Boravišnu taksu i osiguranje (plaćanje se vrši u agenciji, podložno promeni); prevoz; individualne troškove putnika.

NAPOMENA: Vreme prijave u sobe je od 14h, a vreme odjave do 11h. U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste organizatora putovanja prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima. Rok za potvrdu rezervacije je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave i uplate akontacije. Molimo putnike da pažljivo pročitaju program putovanja, informacije i opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

PROGRAM JE INDIVIDUALAN, REZERVACIJA SE VRŠI NA UPIT. ARANŽMAN JE MOGUĆE REALIZOVATI BEZ OBZIRA NA BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA U ZAVISNOSTI OD RASPOLOŽIVOSTI SOBA U HOTELU.

  • 1 dan VRNJAČKA BANJA Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14:00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
  • 2 do pretposlednji dan VRNJAČKA BANJA Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.

Poslednji dan VRNJAČKA BANJA Napuštanje soba do 11:00h. Kraj programa.

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA: Cena aranžmana je izražena u dinarima po smeštajnoj jedinici/osobi. Dinarsko plaćanje po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima Garanciju putovanja po Polisi osiguranja br. 470000054131 od 01.10.2022., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Akcionarskog društva za osiguranje „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD“ koja važi od 01.10.2022. Belvi d.o.o., Beograd – Novi Beograd, Jurija Gagarina 12b. Kategorija licence A br. OTP-116/2021 od 13.10.2021.