Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

HANIOTI Vila Sotiris

DESTINACIJA
Hanioti – Grčka leto 2022

PAKET ARANŽMAN AUTOBUSOM
11 DANA | 10 NOĆI

Cena od
uskoro
paket / po osobi

Hanioti – Grčka leto 2022

Vila Sotiris

Lokacija: Vila Sotiris se nalazi u centru letovališta, izdvojena od buke i gužve, oko 100 metara od gradskog trga i oko 360 metara od plaže, prekoputa hotela – vile Nirides. U neposrednoj blizini se nalaze brojni hoteli, a veliki supermarket Arvanitidis i autobuska stanica za obližnja mesta i Solun je na oko 200 metara. Vila ima lift, apartmani se nalaze u visokom prizemlju i na drugom spratu, a studiji na trećem spratu i sa pogledom su na ulicu ili dvorište. Opremljeni su klima uredjajem (uz doplatu na licu mesta), TV – om, fenom i terasama sa garniturom za sedenje. Dvokrevetni manji studio se nalazi na trećem spratu i sadrži opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa manjim francuskim ležajem, kupatilo i veliku ugaonu terasu kroz koju se ulazi u studio. Veličina studija je cca 15 kvm + terasa. Dvokrevetni i trokrevetni studiji sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa manjim francuskim ležajem i jednim standardnim, kupatilo i veliku terasu. Veličina studija je cca 17 – 19 kvm + terasa. Trokrevetni apartman se nalazi na drugom spratu, sastoji se iz kuhinje sa trpezarijskim delom, spavaće sobe u kojoj se nalazi manji francuski i standardni ležaj, kupatila i velike terase. Veličina apartmana je cca 20 kvm + terasa. Četvorokrevetni dupleks apartmani se nalaze na visokom prizemlju i drugom spratu i sastoje se od dobro opremljene kuhinje s trpezarijom (veliki frižider sa zamrzivačem, šporet sa rernom, aspirator…), dve manje spavaće sobe (sa manjim francuskim i dva standardna ležaja), kupatila i velike terase. Veličina apartmana je cca 30 kvm + terasa. Četvorokrevetni + 1 dupleks apartman pored opisanog četvorokrevetnog dupleksa, u jednoj od spavaćih soba ima i peti ležaj, skoro kao pravi. Veličina apartmana je cca 32 kvm + terasa. Sve terase imaju garnituru za sedenje. Vila Sotiris je A kategorije, nema peškire i nema mogućnost sopstvenog parkinga, ali je manji besplatni parking u neposrednoj blizini, a veći nešto dalje.

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema lokalnih operatera. Vlasnik/menadžment hotela zadržava pravo da izmeni navedene usluge i sadržaje, ako je potrebno, u skladu sa merama pandemije covid-19.

Program / Cenovnik

TABELA

(za sve termine, strelica udesno →)

Hotelski popust uključen u cene paket aranžmana.
POPUSTI i PROVIZIJE se ne odnose na aerodromske i YQ takse.

Hanioti je malo živopisno mesto na Kasandri na Halkidikiju, poznato po predivnim peščanim plažama. Uz šetaliste pored mora su brojne taverne, restorani, kafići i diskoteke koje obećavaju odličan nocni provod. Idealan je i za porodice sa decom i za omladinu željnu noćnog provoda. Plaža je nagrađena plavom zastavicom, dugačka je, peskovita i veoma čista.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima Garanciju putovanja po Polisi osiguranja br. 470000049518, počev od 01.10.2021. , zaključenog sa ugovaračem osiguranja Akcionarskog društva za osiguranje “TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD”koja važi do 01.10.2022. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja pisanim putem ili telegramom na “TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD” ul. Milutina Milankovića 7a, Novi Beograd na tel +381 1 3305 100 ili na mail office@triglav.rs