Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

NEOS MARMARAS Vila Agnanti

DESTINACIJA
Neos Marmaras – Grčka leto 2022

PAKET ARANŽMAN AUTOBUSOM
11 DANA | 10 NOĆI

Cena od
uskoro
paket / po osobi

Neos Marmaras– Grčka leto 2022

Vila Agnanti

Lokacija: Odlična vila, na odličnoj poziciji, u centru letovališta, udaljena je od mora i šetališta svega pedesetak metara. Od obale, do vile vodi ulica sa većim usponom (oko 50 metara).U sklopu vile se nalazi recepcija, prostorija za prtljag i toaleti (mogu se koristiti na dan smene), kao i zajednički roštilj u dvorištu. Vila Agnanti se sastoji od studija i apartmana koji se nalaze na prizemlju i prvom spratu, sa besplatnim bežičnim internetom, klima uredjajem i TV-om. Klima uredjaj je uračunat u cenu u periodu od 29.06. do 28.08.
Studiji i apartmani na prvom spratu imaju pogled na more i luku sa čijih terasa se može uživati u nezaboravnim zalascima sunca. U studije u prizemlju se ulazi iz dvorišta kroz terasu, renovirani su i sa novijim nameštajem, a u kuhinjskom delu se nalazi mali šporet sa rernom.
Dvokrevetni studiji sastoje se od dela za spavanje sa francuskim ili dva standardna ležaja, kuhinjskog dela, kupatila i lepe terase sa garniturom za sedenje i tendom. Veličina studija je cca 20 – 22 kvm + terasa. Dvokrevetni + 1 studio se nalazi u prizemlju sa terasom prema priolaznom dvorištu i pored francuskog ležaja, ima i sofu. Veličina studija je cca 20 – 22 kvm + terasa.
Trokrevetni studiji se nalaze u prizemlju i sastoje se od dela za spavanje sa francuskim i standardnim ili tri standardna ležaja, kuhinjskog dela, kupatila i terase (prema prolaznom dvorištu) sa garniturom za sedenje. Veličina studija je cca 23 kvm + terasa.
Četvorokrevetni studiji sastoje od ulaznog dela u kojem se nalaze dva standardna ležaja, malo izdvojenog dela sa francuskim ležajem  kuhinjom, kupatila i lepe terase sa garniturom za sedenje i tendom. Veličina studija je cca 24 kvm + terasa. Četvorokrevetni apartman sastoje od ulaznog dela u kojem se nalazi kuhinja, francuski ležaj ili dva standardna, spavaće sobe sa francuskim ležajem ili dva standardna, kupatila i dve lepe terase sa garniturom za sedenje i tendama. Veličina apartmana je cca 33 kvm + dve terase. Vila Agnanti je B kategorije, nema peškire i nema mogućnost sopstvenog parkinga. Broj osoba u studijima i apartmanima je ograničen na broj ležaja, osim u dvokrevetnim studijima gde može besplatno boraviti dete do 3 godine koje deli ležaj sa odraslim osobama.

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema lokalnih operatera. Vlasnik/menadžment hotela zadržava pravo da izmeni navedene usluge i sadržaje, ako je potrebno, u skladu sa merama pandemije covid-19.

Program / Cenovnik

TABELA

(za sve termine, strelica udesno →)

Hotelski popust uključen u cene paket aranžmana.
POPUSTI i PROVIZIJE se ne odnose na aerodromske i YQ takse.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima Garanciju putovanja po Polisi osiguranja br. 470000049518, počev od 01.10.2021. , zaključenog sa ugovaračem osiguranja Akcionarskog društva za osiguranje “TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD”koja važi do 01.10.2022. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja pisanim putem ili telegramom na “TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD” ul. Milutina Milankovića 7a, Novi Beograd na tel +381 1 3305 100 ili na mail office@triglav.rs