Poštovani putnici,

Usled uvođenja vanrednog stanja i novonastale situacije Covid-19, dostavljamo sledeće informacije:

Turistička agencija Belvi d.o.o. za vreme trajanja vanrednog stanja, od 17.03.2020. do daljnjeg, zatvara poslovnice Stari Grad (Kosovska 10 i Kosovska 17), Vračar (Makenzijeva 22), Novi Beograd (Jurija Gagarina 12b).

Molimo putnike da nam se obrate putem e-maila na adresu belvitravelnbg@belvi.rs  i na broj telefona

063 115 12 44 u periodu 10:00-14:00h.

U stalnom smo kontaktu sa Nacionalnom asocijacijom turističkih agencije Srbije – YUTA i Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija i pratimo preporuke Svetske zdravstvene organizacije. Vodeći računa o vašoj i našoj bezbednosti, navedene poslovnice će biti zatvorene radi prevencije i sprečavanja daljeg širenja virusa Covid-19.

Sva turistička putovanja ugovorena do 15.05.2020 .godine, odnosno do okončanja vanrednog stanja se otkazuju. Uplaćena novčana sredstva putnici će moći da iskoriste po izlasku iz vanrednog stanja, odnosno objave Vlade RS o prestanku istog. Putnicima nudimo mogućnost promene termina ili vaučer u vrednosti uplaćenog iznosa koji se može realizovati u periodu od godinu dana od dana planiranog putovanja.

Sva turistička putovanja ugovorena za letnju turističku sezonu 2020. godine realizovaće se u skladu sa ugovorom. Shodno odlukama nadležnog Ministarstva i preporukama nadležnih organa, kao i Svetske zdravstvene organizacije, u zavisnosti od situacije, agencija će blagovremeno dati dalje preporuke i informacije u vezi letnjih putovanja.

Zahvaljujemo se putnicima na poverenju i strpljenju.

Želimo vam dobro zdravlje i vidimo se na nekom od putovanja ubrzo!

Vaš Belvi Travel tim