4 dana
Trajanje
Autobusom
Prevoz
ND
Usluga
Da
Vodič

Evropski gradovi – Mađarska – Segedin i Budimpešta

3 dana (2 noćenja) – autobusom

Termin: 09. – 11. Novembar 2019.

Budim i Pešta. Spojeni Dunavom su samo jedna reč i jedan grad – Budimpešta. Grad parkova i zelenila, prelepih mostova, jedinstvene arhitekture, brojnih spomenika… Brdo Gelert i Citadela, Budimska tvrđava i Kraljeva palata, Parlament i Opera Oktagon, Trg heroja sa spomenikom Milenijumu, Andraši bulevar i Vaci ulica… Čarde i zanosna muzika, vrhunska vina i nadaleko čuveni gastronomski specijaliteti. Budimpešta, uvek i u svako doba kraljica Dunava.

TERMIN PUTOVANJA HOTEL USLUGA CENA ARANŽMANA DOPLATA ZA 1/1 SOBU
09.11. -.11.11.2019. Hotel 4* 2 ND 100€ 60€
CENOVNIK PDF
pdf
U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:
Prevoz turističkim autobusom (klima,TV,DVD) na navedenoj relaciji
Smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotelu sa 4* na bazi 2 noćenja sa doručkom u Budimpešti, doručak – buffet servis (samoposluživanje)
Razgledanje prema programu.
Usluge vodiča, troškovi organizacije putovanja.
U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
Dinarski deo aranžmana – 1790rsd po rezervaciji
Međunarodno zdravstveno osiguranje
Individualni troškovi putnika, fakultativni izleti, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu.
  • Vožnja brodom po Dunavu – 15€
  • Večera u čardi uz program i muziku – 30€
  • Izlet u Sentandreju – 10€

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 prijavljenih putnika po izletu; u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultativnih izleta podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije – ino partnera).

Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.
  • Fakultativni izleti plaćaju se na licu mesta u evrima.
  • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
  • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
  • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
  • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
  • Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.
  • Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2019 od 24.01.2019. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268, od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Organizator:

KonTiki Travel & Service d.o.o., Beograd-Stari Grad, Kolarčeva 3/V, Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.  Belvi Travel nastupa u svojstvu posrednika u prodaji aranžmana za Budimpeštu. Organizator putovanja je turistička agencija KonTiki travel&service, licenca OTP 80/2014. Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki travel&service
Program br.2 važi od 29.07.2019.

1

1. dan(09.11.2019.) BEOGRAD - NOVI SAD - SEGEDIN - BUDIMPEŠTA

Sastanak putnika na parkingu Turistički terminal (SP Lasta A.D. autoput Beograd-Niš br 4) u 06:30h (za tačno vreme i mesto polaska pozovite agenciju dva dana pre putovanja). Polazak autobusa u 07h. Vožnja preko Novog Sada i Horgoša sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Segedin. Obilazak Segedina, grada koji leži na ušću reke Mureš u Tisu. Segedin danas predstavlja savremeni, uređeni, univerzitetski grad, sa brojnim palatama i bulevarima, i brojnim turističkim atrakcijama. Obilazak glavnog gradskog trga – Sečenji trg, gradske kuće, trga Klauzal, ulica Karaš, Dolgonjič trg, biblioteke Somođi, trga Aradskih mučenika, trga Dom, srpske pravoslavne crkve. Slobodno vreme. Polazak za Budimpeštu. Dolazak u Budimpeštu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
2

2. dan(10.11.2019.) BUDIMPEŠTA

Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada sa obilaskom brda Gelert i Citadele, budimske tvrđave i kraljevske palate na Budimskom brdu, razgledanje najstarijeg dela Budima oko hotela Hilton, Crkve Matijaša Korvina i Ribarske kule, spomenika Vuku Karadžiću, itd. Vožnja lančanim mostom, Parlament, Trg heroja sa monumentalnim spomenikom “Milenijum”. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Uveče fakultativna vožnja brodom po Dunavu. Uveče fakultativna večera u čardi uz program i muziku. Noćenje.
3

3. dan(11.11.2019.) BUDIMPEŠTA - SENTANDREJA - NOVI SAD - BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela i fakultativni odlazak za Sentandreju, gradić severno od Budimpešte, nekadašnje sedište srpskog patrijarha. Danas je Sentandreja poznato turističko mesto, stecište boema i umetnika. Obilazak spomenika Vuku Karadžiću, spomen kuće Jakova Ignjatovića, Saborne i Preobraženske crkve. Slobodno vreme za šetnju trgovačkim i turističkim centrom Sentandreje. Gradić obiluje radnjama sa suvenirima, antikvarnicama, buticima, restoranima, poslastičarnicama. Povratak u Budimpeštu. Polazak za Novi Sad i Beograd u 15:00 sati. Dolazak u Novi Sad i Beograd u večernjim časovima. Kraj putovanja.

Smeštaj u nekom od navedenih ili sličnom hotelu:

Best Western Hotel Hungaria 4* Rakoczi ut. 90; 1074 www.bestwestern.com
Hotel u centru grada, u blizini Keleti stanice. U neposrednoj blizini nalaze se trgovački centri, šoping zona, Vaci ulica i brojne znamenitosti grada. Svaka soba poseduje: SAT TV, klima uređaj, mini-bar, telefon, kupatilo sa fenom za kosu. Usluga: noćenje sa doručkom – buffet servis (samoposluživanje).

Hotel Danubius Arena 4* www.danubiushotels.com

Hotel Danubius Arena je smešten u blizini Sportske arene Laslo Pap, Kongresnog centra SYMA i čuvenog stadiona Ferenc Puškaš (nekadašnjeg Nep stadiona ili narodnog stadiona). Hotel se nalazi nedaleko od stanice metroa Štadionok, od koje za nekoliko minuta možete stići do svih odredišta i železničkih stanica u gradu. Do centra grada možete stići metroom za 10 minuta. Sve sobe su renovirane i poseduju SAT TV, telefon, kupatilo sa fenom. Hotel poseduje restoran, bar, recepciju. Usluga: noćenje sa doručkom – buffet servis (samoposluživanje).

Organizator putovanja zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim iste kategorije.