10/11 noćenja
Trajanje
PAKET ARANŽMAN
Paket aranžman avionom
AI
Usluga

Alanya – Alanja – Turska leto 2021

Krizantem Hotel 4* Alanja    www.krizantemhotel.com

Besplatno boravi dvoje dece do 14 godina.

Položaj hotela: hotel se nalazi u oblasti Oba, udaljen je 3 km od centra Alanje i 135 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 1999., a renoviran 2004. godine. Zauzima površinu od 5.800 m².
Plaža: hotel se nalazi na 30 m od peščano – šljunkovite plaže, do koje se može doći podzemnim prolazom ispod prometne ulice. Bar na plaži, ležaljke i suncobrani, kao i peškiri za plažu su uključeni u cenu. Dušeci za ležaljke se dodatno plaćaju.
Sobe: hotel raspolaže sa 215 soba smeštenih u tri zgrade, od toga su 185 standardnih soba, 28 porodičnih soba i 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama.
Standardne sobe su površine 18-25 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + beba), sadrže francuski ležaj, standardni ležaj i sofu ili dodatni krevet na rasklapanje, kupatilo, fen za kosu, TV, telefon, individualnu klimu, mini bar (besplatno voda na dan dolaska), sef (uz doplatu), wi-fi internet, balkon/terasu.
Hotelski sadržaj: glavni restoran, 3 bara (od kojih je jedan na plaži – voda i sokovi uključeni u cenu), 3 spoljašnja bazena (od kojih je jedan sa toboganom), dečiji bazen, spa centar, fitness centar, stoni tenis, pikado, mini klub (za decu od 4-12 god.), igralište za decu, animacije i show programi, besplatan wi-fi u celom objektu.
Uz doplatu: sef, usluga pranja i peglanja veša, telefon/fax, internet kafe, room servis, sveže cedjeno voće, turska kafa, dušeci za ležaljke, tursko kupatilo, masaže i usluge u spa centru, bilijar, doktor, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, prodavnice, čuvanje dece, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge.
Usluga: All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), topla i hladna užina, čaj, kafa, kolači, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: izuzetan odnos cene i kvaliteta, preporuka za porodice. Velika prednost blizina centra Alanje. Preporuka naše agencije.

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema turskih operatera. Uprava hotela zadržava pravo da izmeni navedene usluge i sadržaje, ako je potrebno, u skladu sa merama pandemije covid-19.

Hotel Krizantem u Alanji u Turskoj leto 2019
Hotel Krizantem u Alanji u Turskoj leto 2019