7 noćenja
Trajanje
Autobusom, Automobilom
Prevoz
HB
Usluga

Aparthotel Kraljevi Čardaci Spa 4*
se nalazi u Vikend naselju na glavnom putu, 3.4km od prve žičare i 5.9km od centra Kopaonika. Kompleks čine 2 krila hotelskih zgrada i apartmanski delovi sačinjeni iz nekoliko zgrada. 2017.godine je kompleks proširen novim kapacitetima hotelskog i apartmanskog smeštaja, kao i novim delom Spa centra.

KARAKTERISTIKE:

· SPA & WELLNESS centar na 900m2 (hotel je u toploj vezi sa SPA centrom)

· Konferencijski centar;

· Restoran;

· Poker bar;

· Bar na bazenu;

· Fitness centar (Uskoro);

· Sala za stoni tenis (Uskoro);

· Bežični internet(WiFi) u celom kompleksu;

· Igraonica sa čuvanjem dece ;

· Ski busevi (organizovan prevoz do skijališta i konaka);

· Skijašnica;

· Ski servis;

· Parking;

· Rentiranje motornih sanki i ATV-a;

· Recepcija 24/7;

· Igraliste za decu .

Restorani: A la cart restoran nudi raznovrstan meni, bogatu ponudu vina iz celog sveta i prijatnu atmosferu koja će zadovoljiti istinske hedoniste i najprobirljivije goste.
Pansionski restoran je mesto na kom gosti uživaju u pažljivo pripremljenim obrocima od najkvalitetnih namirnica. Predstavlja idealan spoj divnog ambijenta, odlične usluge i izuzetno ukusne hrane poslužene na bazi švedskog stola kojoj neće moći da odole ni gosti sa najistančanijim ukusom.
Pivnica koja se nalazi u okviru kompleksa će upotpuniti vaš večernji program i pružiti vam mogućnost da uživate u velikom izboru domaćih i stranih piva i uz njega nezaobilaznim kobasicama.
Wellness:

Spa & wellness centar sadrži:

· Zatvoren bazen

· Zatvoreni

· Otvoren bazen 14x6m sa rekom

· Jacuzzi kada

· Finska sauna

· Ruska banja

· Tursko kupatilo

· Kneipp bazen

· Tepidarijum

· Relax zona

· Slana pećina

· Float SPA

· Hamam

· Masaže

Za goste hotelskog dela korišćenje Wellness& Spa centra je uračunato u cenu. Gosti apartmanskog dela uz doplatu na recepciji mogu uživati u njegovim čarima.

Za najmladje tu je nov Spa aqua park, otvoren 2018. godine.
Dečja wellness zona je kreirana za najmlađe goste, uzrasta do 12 godina i sadrži bazene i tobogane sledećih karakteristika:
– baby bazen dimenzija 6x4m (dubina 0,4m)
– dečji bazen dimenzija 13x11m (dubina 1m) sa bazenskim atrakcijama
– talasasti tobogan – na visini od 3,1m
– tunel
– zmija tobogan – na visini od 1,5 m

Smeštaj:
Aparthotel Kraljevi Čardaci se sastoji iz više kompleksa. U zapadnom krilu kompleksa se nalaze standardne sobe, opremljene francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja. Malo komfornije sobe su superior sobe. Superior sobe imaju francuski ležaj i garnituru na razvlačenje, prostrano kupatilo, sef i brz internet pristup.
Apartmanski smeštaj nudi proširen životni prostor u udobnom ambijentu uključujući sofu, stolicu i kafe stočić. Spavaća soba je prostrana sa francuskim ležajem. Besplatan internet pristup.
Opis soba u hotelskom delu:
· Soba : kupatilo (tuš, fen), bademantil, francuski ležaj , LCD TV, telefon, mini-bar, električni bokal, sef, wireless internet; pojedine sobe imaju i ugaonu garnituru za sedenje koja se razvlači
· Apartman za 4 osobe : kupatilo (tuš, fen), dnevna soba sa ugaonom garniturom za sedenje koja se razvlači , spavaća soba sa francuskim ležajem, bademantil, 2 LCD TV, telefon, mini-bar, električni bokal, sef, wireless internet
· Apartman za 5 osoba : kupatilo (tuš, fen), dnevna soba sa ugaonom garniturom za sedenje koja se razvlači, spavaća soba sa francuskim ležajem i odvojenim ležajem, bademantil, 2 LCD TV, telefon, mini-bar, električni bokal, sef, wireless internet
Opis apartmana u apartmanskom delu:
· Studio ( 2 osobe ) – jedna prostorija sa garniturom na razvlačenje za dve osobe, kupatilo (tuš, fen), kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, posuđem, priborom za jelo,sto za ručavanje, LCD TV , wireless internet.
· Studio ( 3 osobe ) – jedna prostorija sa garniturom na razvlačenje za dve osobe, jedan singl na razvlačenje, kupatilo (tuš, fen) , kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, posuđem, priborom za jelo,sto za ručavanje, LCD TV, wireless internet.
· Apartman ( 4 osobe ) – dnevna soba sa garniturom na razvlačenje za dve osobe, spavaća soba sa francuskimležajem (200×160) ili dva singl ležaja, kupatilo (tuš, fen) , kompletno opremljena kuhinja sa električnimšporetom, frižiderom,posuđem, priborom za jelo, sto za ručavanje, LCD TV, wireless internet.
· Apartman ( 6 osoba ) – dnevna soba sa garniturom za sedenje koja se razvlači za dve osobe (neki apartmani imaju i kamin u dnevnoj sobi), dve spavaće sobe, jedna sa francuskimležajem, a druga sa dva singl ležaja, kupatilo (tuš, fen), kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom,posuđem,priborom za jelo,sto za ručavanje, LCD TV, wireless internet.

DEČJE NEDELJE (06.01-13.01; 13.01-20.01) – posebne pogodnosti za decu
– besplatan boravak za dvoje dece uzrasta do 15 godina, u pratnji dve odrasle osobe, na posebnom ležaju ;
– popusti na cenu zakupa skijaske opreme za decu u iznosu od 30% ;
– popusti na cenu nastave u školi skijanja za decu u iznosu od 30% (akcija se isključivo odnosi na grupnu nastavu).
SKI PASS NEDELJE (20.01-27.01; 27.01-03.02):
– besplatan šestodnevni SKI PASS za odrasle (akcija se odnosi isključivo na sedmodnevne aranžmane u terminu 21.01 – 03.02.2019.);
– Popust na cenu zakupa skijaške opreme za odrasle u iznosu od 30% za komplet, (akcija se odnosi isključivo na zakup kompletne opreme
CENA UKLJUČUJE:
Uslugu polupansiona (doručak i večera) – bife servis (samopsluživanje), u slučaju manjeg broja gostiju, pansionski obroci se služe po principu set menija uz izbor više jela; Neograničeno korišćenje sadržaja Spa&Wellness centra koji se prostire na 1500m², u toploj je vezi sa smeštajnim jedinicama u hotelskoj zgradi i sadrži: zatvoren bazen dimenzija 14x6m sa jacuzzi-em (dubina 1,7m); otvoren bazen dimenzija 10x5m (dubina 1,5m); jacuzzi na otvorenom; finsku saunu; bio saunu (ruska banja); aroma-parno (tursko) kupatilo; hamam; slanu pećinu; kneipp bazen; tepidarijum klupe *Dozvoljen je boravak deci starijoj od 12 godina; Dečja zona sadrži: Baby bazen dimenzija 6x4m (dubina 0,4m); Dečji bazen dimenzija 13x11m (dubina 1m) sa bazenskim atrakcijama; Tobogane.Float Spa kapsula i tretmani relaksacije, tretmani tela i masaže se zasebno rezervišu i dodatno plaćaju. Svi gosti Spa&Wellness centra dobijaju bade mantil, paštemal, peškir i papuče; Neograničeno korišćenje fitness centra i sale za stoni tenis; Prevoz do skijališta pet puta dnevno za vreme rada žičara; Krevetac za bebe na zahtev gosta; Korišćenje skijašnice, sa ski servisom na 30m od ski staze Malo jezero; Za vreme novogodišnjih praznika druženje sa Deda Mrazom; Korišćenje dečije igraonice uz prisustvo roditelja; Bežični internet u hotelskom kompleksu; Otvoreni parking uz objekat (ograničenog kapaciteta).
CENA NE UKLJUČUJE (obavezno plaćanje na recepciji):
– Boravišnu taksu u iznosu 100 rsd po osobi po danu za odrasle i 50 rsd po osobi za decu od 7-15 god. po danu, deca do 7 g. ne plaćaju taksu; Osiguranje po osobi 20 rsd dnevno, ista cena je i za decu; Gostima je na raspolaganju i parking ograničenog kapaciteta u neposrednoj blizini. Cena parkinga je 250 rsd dnevno.
POPUSTI ZA DECU I ODRASLE:
– Dete 0-7 godina u pratnji dve odrasle osobe na zajedničkom ležaju u sobi 1/2 besplatno;
– Dete 0-15 godina u pratnji jedne odrasle osobe u sobi 1/2 popust 50%;
– Dete 0-15 godina u pratnji dve odrasle osobe na zasebnom ležaju u sobi 1/2+1 popust 50%, drugo dete 0-7 godina na zajedničkom ležaju besplatno;
– Deca 0-15 godina u pratnji dve odrasle osobe na zasebnom ležaju u apartmanu popust 50%;
– Treća odrasla osoba u sobi 1/2+1 popust 30%;
– Četvrta odrasla osoba u apartmanu 1/2+2 popust 70%;
– Četvrta i peta odrasla osoba u apartmanu 1/2+3 popust 50%;
– Peta i šesta odrasla osoba u apartmanu 1/2+4 popust 50%.