4 noćenja
Trajanje
Avionom
Prevoz
BB
Usluga

Nova Godina 2020.

Barselona

Avionom – 5 dana / (4 noćenja)

Termin: 30.12.2019. – 03.01.2020.

Priča o Barseloni je zapravo priča o izuzetnim ljudima koji su u njoj živeli i stvarali. Zadivljujuća i raskošna arhitektura delo je nenadmašnih arhitekata koji su pripadali stilu Art Nuvo. Među njima, svakako, najistaknutiji i najznačajniji je Antonio Gaudi. Njegova dela su danas symbol Barselone. Smatra se jednim od najkontroverznijih a pre svega revolucionarnih arhitekata sa stilom koji karakterišu meke i valovite linije, odnosno elementi koji podsećaju na žive organizme kao i nadaleko poznati mozaici kojima su obloženi delovi fasada, nameštaja. Barselona mnogo duguje Gaudiju jer je zahvaljujući njegovoj arhitekturi grad postao turistička atrakcija. Obilazak Barselone ne može se zamisliti bez upoznavanja sa njegovim remek delima.

HOTEL USLUGA TERMIN PUTOVANJA:
30.12.2019. - 03.01.2020.
CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
EVENIA ROCAFORT 3 *(ili slično) 4 ND 647€
Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 160€. Napomena: Cena za treću osobu u dvokrevetnoj sobi sa pomocnim lezajem: 637€. Rezervacija jednokrevetne i trokrevetne sobe ide isključivo na upit! Broj ovih soba je ograničen. Trokrevetne sobe su dvokrevetne sa jednim pomoćnim ležajem.
CENOVNIK PDF
pdf
U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:
Prevoz letom Swiss Air i Lufthansa na relaciji Beograd – Cirih – Barselona – Minhen – Beograd
Avio-takse oko 127 evra (Konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja)
Transferi autobusom aerodrom – hotel – aerodrom
Panoramsko razgledanje grada
Smeštaj u dvokrevetnim sobama, u hotelu 3 * na bazi 4 noćenja sa doručkom
Troškovi organizovanja putovanja, usluge vodiča, kao i usluge lokalnog vodiča na srpskom jeziku.
U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
Posluženje u avionu
Fakultativni izleti i posete, prevoz metroom ili nekim drugim vidom gradskog prevoza
Boravišna taksa u hotelima u Barseloni koja se primenjuje od 01.11.2014. i plaća se direktno na recepciji hotela i to 0.75 evra po noći po osobi u hotelima sa 2* i 3* ; 1.25 evra po noći po osobi u hotelima sa 4* ; 2.50 evra po noći po osobi u hotelima sa 5*
Međunarodno putno osiguranje, individualni troškovi.

Napomena: Sadržaj panoramskog razgledanja, raspored fakultativnih izleta kao i obilazaka predviđenih programom, podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena lokaliteta i slično).Vreme leta navedeno u detaljima leta je planirano lokalno vreme. O tačnom vremenu leta putnik će biti obavešten po dobijanju informacije od avio prevoznik, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, s obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 6 mesečnih rata.

  • Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan plaćanja. Fakultativni izleti u Španiji plaćaju se isključivo u evrima, u efektivi. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 20 učesnika.
  • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
  • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom i fakultativnih izleta, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
  • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).
  • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
  • Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 23 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8 kg.
  • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije organizatora putovanja.
  • Belvi Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2019 od 26.09.2019. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268, od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

 

Organizator: KonTiki Travel & Service d.o.o., Beograd-Stari Grad, Kolarčeva 3/V, Matični broj: 20899999. Belvi Travel nastupa u svojstvu posrednika u prodaji aranžmana Barselona Nova godina. Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki travel&service. d.o.o, licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.
Program br.4 važi od 21.10.2019.

1

1.dan (30.12.2019.) BEOGRAD - CIRIH - BARSELONA

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera agencije u 12:30 časova. Poletanje aviona za Cirih u 14:40 časova (let LX1417). Dolazak u Cirih u 16:35 časova. Nastavak putovanja sa istog aerodroma za Barselonu u 17:25 časova (let LX1956). Dolazak u Barselonu u 19:10 časova. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
2

2.dan (31.12.2019.) BARSELONA

Doručak. Panoramsko razgledanje grada autobusom. Panoramska vožnja: Vožnja pored la Pedrere, Avenidom Dijagonal, do brda Monžuik, gdje je smešten Olimpijski sportski kompleks, nova Barselona,Trg Katalonije, šetalište Ramblas, luka De la Paz, Barseloneta, Olimpijska luka, Španski trg, Kalatravin toranj, vožnja pored Katedrale Sveta porodica, Gaudijevog najvećeg nedovršenog projekta. Kratka foto pauza. Povratak u hotel. Slobodno popodne ili fakultativni obilazak jednog od najvećih akvarijuma u Europi. Akvarijum Barselone je najznačajniji zabavni i edukativni centar posvećen podvodnom svetu Mediterana. (Cena izleta: 20€). Individualni doček Nove godine 2020. na nekom od trgova Barselone uz vatromet. Noćenje.
3

3.dan (01.01.2020.) BARSELONA

Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet Tri brda (obilazak brda Tibidabo, poseta parka Guelj i etno sela Pueblo Espanjol). Odlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža prelep pogled na čitav grad. Panorama modernistike crkve neogotskog stila Sagrat Kor. Odlazak do jednog od najlepših parkova Barselone i obilazak jednog od najznačajnijih dela Antonija Gaudija, parka Guelj, koji je svojom jedinsvenošću i lepotom zaslužio da postane deo svetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a. Park je nastao kao ideja grofa Eusebija de Guelja. Grof je prvobitno sa porodicom živeo u jednoj kući, dok je drugu kasnije prodao Gaudiju. Imanja je postalo javni park 1922. godine, kada su čuveni mozaici i tipične Gaudijeve kolonade postale dostupne svima. Odlazak do etno-sela ,,Pueblo espanjol’’ i poseta muzeju na otvorenom. Selo je nastalalo 30-ih godina XX veka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture sela u Španiji. (Cena izleta: oko 60€). Slobodno popodne. Noćenje.
4

4.dan (02.01.2020.) BARSELONA

Slobodan dan za individualni obilazak grada, šoping ili fakultativni izlet Figeras. Vožnja do grada Figeras (oko150 km severno od Barselone) i poseta ekscentričnom Teatru- muzeju Salvadora Dalija i njegove žene Gale, koji je smešten je u njegovoj porodičnoj palati. Izložbu koja je kompilacija umetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro. (Cena izleta: od 60€). Povratak u Barselonu. Noćenje.
5

5.dan (03.01.2020.) BARSELONA - MINHEN - BEOGRAD

Doručak. Transfer do aerodroma za let za Minhen u 11:40 časova (let LH1811). Dolazak u Minhen u 13:40 časova. Nastavak putovanja za Beograd u 14:55 časova (let LH1728). Sletanje u Beograd u 16:20 časova. Kraj putovanja.

Hotel: Evenia Rocafort 3 * www.evenia-rocafort-barcelona.com

Hotel se nalazi u širem centru Barselone, u četvrti Ešample, u blizini Španskog trga (900 m), kongresnog centra i Monžuika. Udaljenost od pešačke zone grada (Ramblas) je 2 km, do koje se stiže nakon 10 min vožnje metroom. Stanica metroa Poble Sec nalazi se na 200 m od hotela. Četvrt u kojoj se nalazi hotel, osim blizine Španskog trga i šoping zone, poznata je i po mnoštvu pozorišta i restorana koji se tu nalaze. Od sadržaja ima: bar, restoran za doručak, sale za sastanke, internet kutak. Sobe imaju klima uređaj, plazma TV, WI FI, minibar, sef i kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Organizator putovanja zadržava pravo zamene navedenog hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru aranžmana biće objavljen na site-u agencije organizatora putovanja 7 dana pre polaska na put.