Po vašem izboru
Trajanje
Avionom
Prevoz

Bavaro Princess 5*
Položaj hotela: Direktno na peščanoj plaži Bavaro, okružen zelenilom, oko 30 km od aerodroma Punta Kana.
Hotelski sadržaji: Hotel iz lanca Princess sastoji se iz glavne zgrade i 2-spratnih bungalova. Raspolaže sa glavnim restoranom i 7 “a la carte” restorana (potrebna rezervacija), 9 barova od kojih su neki sa živom muzikom, 3 bazena (jedan je za decu), prodavnicama, frizerom, mini klubom za decu 4-12 godina, celodnevnom animacijom, wifi-jem u lobiju. Od dodatnih aktivnosti mogu se koristiti stoni tenis, 3 teniska terena (osvetljenje uz doplatu), fitnes. Uz doplatu su ronjenje, masaže, djakuzi i saune u Spa centru, motorizovani vodeni sportovi, pića u disko klubu. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni na bazenima i na plaži.
Sobe: Ima 806 soba u 2-spratnim bungalovima.
Junior suite: kupatilo, fen, TV, telefon, internet (uz doplatu), pegla i daska za peglanje, klima, mini-bar (dnevna dopuna vode, sokova i piva), aparat za kafu, sef, balkon ili terasa sa pogledom na baštu.Hotel poseduje i druge tipove soba.
Usluga: AI-All Inclusive (sve uključeno): doručak – ručak – večera + dodatna usluga: slatka i slana užina, bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskom planu (detalji na sajtu hotela).
Napomena: Dodatne pogodnosti za Medeni mesec.
www.princess-hotels.com

Cena po osobi i danu u dvokrevetnom junior suiteu u glavnoj zgradi / All inclusive usluga
01.04.-30.04. 78€
01.05.-15.07. / 26.08.-31.10. 80€
16.07.-25.08. 89€
01.03.-31.03. 120€
01.02.-28.02. 129€
Avio karta: od 630€
Cena avio karte može biti i niža od navedene. Avio kompanije često objavljuju akcije. Pozovite nas za konkretnu ponudu.
Povratni transfer autobusom od aerodroma Punta Cana: 42€
Popusti: 18% za rezervacije do 31.03. i boravak u periodu 01.05.-31.10. / 15% za rezervacije do 30.04. i boravak u periodu 01.05.-31.10.
Deca: do 1 god besplatno (bez sopstvenog ležaja, u pratnji 2 odrasle osobe)
Cena za ostale tipove soba na upit.

Valuta – pezos, poneti dolare (novčanice koje nisu starije od 2003. godine)
Jezik – španski, engleski
Viza – dobija se na aerodromu, cena je 10 USD po osobi i plaćaju se izlazne takse u iznosu od 20 USD
Vakcina – nije potrebna
Struja – potreban adapter (većina hotela ima u ponudi)
Klima – tokom cele godine aktuelna destinacija (izuzetak su avgust, septembar, i oktobar kada je sezona uragana)

DOMINIKANSKA REPUBLIKA

Dominikanska Republika se nalazi u Karipskom moru na ostrvu Hispanjola koje deli sa Haitiem. Pripada Velikim Antilima i jedna je od najjeftinijih država Kariba. Lokalno stanovništvo je jako ljubazno i puno života. Zbog svoje klime večitog leta, fenomenalnih belih plaža, tirkiznog mora, čuvenih palmi sa razglednica i neverovatne prirode pravo je mesto za porodični odmor, romantično putovanje u dvoje ili aktivan adrenalinski odmor. Klima je tropska i najbolje vreme za posetu je od oktobra do maja meseca kada su temperature i vlažnost vazduha nešto niže. Sezona uragana traje od avgusta do oktobra pa taj period treba izbegavati. Od grada Cofresi do Nague na istoku Dominikanske Republike se prostire Ćilibarska obala sa najvećom koncentracijom niskih planinskih šuma i beskrajnih plaža. Kažu da je ovo najbolje mesto na svetu za skijanje na vodi, vožnju sandolinom za istraživanje dzungle i oslikanih pećina koje su stare čak 2000 godina. Na istočnom delu ostrva nalazi se oblast Punta Kana gde su neke od najlepših plaža na Atlantskom okeanu (Makao, Bavaro…). Tu se nalazi i veliki broj luksuznih hotela i Casina sa bogatim noćnim provodom uz vatreni latino ritam. Prema dominikanskom zakonu sve plaže su javne, pa sasvim slobodno možete šetati od jedne do druge uživajući u njihovim lepotama.
Klima tokom cele godine aktuelna destinacija (izuzetak su avgust, septembar i oktobar kada je sezona uragana)