5 dana
Trajanje
Autobusom
Prevoz
ND
Usluga
Da
Vodič

AUSTRIJA

BEČ

5 dana (2 noćenja) – autobusom

Termini: oktobar – decembar 2019.

Beč je aktuelna prestonica Austrije i nekadašnji glavni grad moćne Austrougarske imperije. Danas je i moderna turistička metropola na obalama lepog plavog Dunava sa vidnom namerom da svakog posetioca šarmira lepotom palata carskog Hofburga i šenbrunskih parkova, bogatim umetničkim kolekcijama i muzičkim nasleđem, ali i izvrsnim šopingom i provodom u mnogobrojnim restoranima uz obilje piva i domaćeg vina. Beč je i grad u kome su živeli i stvarali Gete, Frojd, Betoven, Ajnštajn, Mocart i mnogi drugi, a svaki Austrijanac će s ponosom istaći da je nemački koji oni govore najčistija i najmelodičnija varijanta tog jezika. U Beču je, zapravo, sve posebno, od lepote njegove panorame do ukusa kolača.

TERMIN PUTOVANJA HOTEL USLUGA CENA ARANŽMANA *SPECIJALNA PONUDA
JESEN 28.11. - 02.12.2019.
SIGURAN POLAZAK
Hotel 3 2ND 95€ /
JESEN 05.12. - 09.12.2019. Hotel 3 2ND 125€ 115€
JESEN 12.12. - 16.12.2019.
SIGURAN POLAZAK
Hotel 3 2ND 125€ 115€
ZIMA 19.12. - 23.12.2019. Hotel 3 2ND 125€ 115€
ZIMA 25.12. - 29.12.2019.
SIGURAN POLAZAK
Pyramide 4 2ND 99€ /
ZIMA 01.01. - 05.01.2020.
SIGURAN POLAZAK
Pyramide 4 2ND 109€ 99€
*Specijalna ponuda je ograničena na maksimalno 20 putnika po polasku.

SIGURNI POLASCI IZ NIŠA (PARKING KOD TEMPA) I ČAČKA (ŽELEZNIČKA STANICA) - DOPLATA 20€ PO OSOBI, KRAGUJEVCA (TRŽNI CENTAR RODA) - DOPLATA 15€ PO OSOBI. U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD.

*Napomena za prevoz iz Novog Sada: Polazak je sa parkinga kod Lokomotive.
CENOVNIK PDF
pdf
U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:
prevoz turističkim autobusom (klima, TV, video i audio oprema) na navedenoj relaciji
Smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotelu sa 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom u Beču, doručak – buffet (samoposluživanje)
Razgledanja i obilaske prema programu
Usluge pratioca grupe tokom putovanja, troškovi organizacije putovanja.
U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
peronska karta za ulazak na BAS stanicu – 50 RSD po osobi (plaća se u agenciji)
međunarodno zdravstveno osiguranje
individualni troškovi putnika, fakultativni izleti, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu.
  • dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust – 20€
  • treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust – 5%
  • putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust – 20€ (NA UPIT)
  • doplata za 1/1 sobu – 60€.

FAKULTATIVNI IZLETI (deca 2-12 godina ostvaruju popust):
 • Šenbrun (Grand tura) – 30€ odrasli / 25€ deca; Dunavski toranj – 20€ odrasli / 10€ deca; obilazak Badena – 10€ odrasli / 5€ deca; obilazak Bratislave – 15€ odrasli / 10€ deca.
Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi (osim ako nije drugačije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.
 • Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja. Fakultativni izleti plaćaju se na licu mesta u evrima.
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 50 putnika).
 • Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Prva sedišta su službena i ne izdaju se putnicima bez preke potrebe.
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza – “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2019 od 26.09.2019., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059716 od 25.01.2018. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”. Beograd, 26.09.2019. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.


Organizator: BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17, Matični broj: 06037763, Licenca: OTP-25/2016 od 08.02.2016.
Uz ovaj aranžman i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel.
Opisi i fotografije objekata su objavljene na internet prezentaciji: www.belvi.rs
Cenovnik br. 6 / 23.10.2019.

1

1.dan BEOGRAD…

Polazak iz Beograda u 22h sa BAS-ove autobuske stanice (vreme polaska je podložno promeni, za tačno vreme i mesto polaska pozovite agenciju dva dana pre putovanja). Noćna vožnja kroz Mađarsku i Austriju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i odmora.
2

2.dan …BEČ

Dolazak u Beč. Po dolasku panoramski obilazak Beča: obilazak zgrade državne Opere, zgrade Parlamenta, Trga Marije Terezije, zgrade Burgteatra, zgrade dvorca Hofburg, Belvedere, zatim centrom grada do glavne ulice Kertner strasse i katedrale Stephansdom. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.
3

3.dan BEČ-BADEN-BEČ

Doručak. Slobodno prepodne za individualno razgledanje ili fakultativni obilazak Dunavskog tornja odakle se pruža predivan pogled na Beč i Dunav park. Nakon obilaska tornja fakultativni odlazak do banje Baden, u blizini Beča. Baden je poznat po termalnim izvorima još iz doba Rimljana. Danas predstavlja glavno odredište Bečlija u slobodno vreme. Mogu se videti palate bogatih Bečlija još iz doba Habzburgovaca, a poznat je i po jednom od najlepših parkova u Austriji – Kurparku gde se nalaze spomenici poznatim muzičarima kao što su Štraus, Mocart i Betoven. U povratku zainteresovani gosti mogu ostati u kupovini u poznatom tržnom centru “SCS”, u južnom delu Beča i samostalno se vratiti do grada ili hotela. Povratak u hotel. Noćenje.
4

4.dan BEČ-BRATISLAVA-BEČ…

Doručak. Nakon doručka fakultativni obilazak letnje rezidencije Marije Terezije (Šenbrun palata). Nakon obilaska fakultativni odlazak za Bratislavu. Obilazak Bratislave: Tvrđava, Palata Grasalkovič, Jevrejski kvart, katedrala Sv.Martina, šetnja starim delom grada. Slobodno popodne. U kasnim popodnevnim satima povratak u Beč. Polazak iz Beča u večernjim satima ka Srbiji. Noćna vožnja.
5

5.dan ...BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim prepodnevnim satima. Kraj putovanja.

Smeštaj je u nekom od navedenih hotela ili sličnom:

Eventhotel Pyramide 4* www.austria-trend.at/eventhotel-pyramide

Hotel se nalazi u južnom delu Beča, preko puta tržnog centra “SCS”. Dobro je povezan sa gradom lokalnim vozom Badner Bahn-om kojim se do centra grada stiže za oko 25 minuta. Hotel ima restoran, bar, wellness i fitnes zonu, parking. Svaka soba ima TV, sef, kupatilo i klima uređaj. Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama.

Hotel Ananas 4* www.austria-trend.at/Hotel-Ananas/en/

Poznati hotel iz lanca Austria Trend hotela. Nalazi se u blizini metro stanice “Pilgramgasse” od koje se za nekoliko minuta vožnje stiže do centra. Svaka soba ima kupatilo, SATTV, mini bar, sef i klima uredaj.

Hotel HB1 Seehotel Boeck Brunn https://www.hb1.at/de/hotel-boeck-brunn.html

se nalazi u južnom delu Beča, u neposrednoj blizini tržnog centra “SCS”. Dobro je povezan sa gradom lokalnim vozom Badner Bahn-om kojim se do centra grada stiže za oko 25 minuta. Svaka soba ima TV, sef, minibar, telefon, kupatilo, fen, radio, wifi internet.

Best Western Hotel Smart www.bestwestern.com

Hotel se nalazi u južnom delu Beča, preko puta tržnog centra “SCS”. Dobro je povezan sa gradom lokalnim vozom Badner Bahn-om kojim se do centra grada stiže za oko 25 minuta. Hotel poseduje Wi – Fi internet, parking, saunu, fitnes center i sezonski otvoreni bazen. Sobe imaju TWC, fen, TV, mali frižider.

Usluga u hotelima: noćenje sa doručkom (doručak buffet – samoposluživanje).