2 noćenja
Trajanje
HB
Usluga

Wellness & Spa – Slovenija – Bled – Slovenski alpi

CENOVNIK VAŽI U PERIODU OD 03.01.2020. DO 31.03.2020.

Bled je grad i upravno sedište istoimene opštine Bled, koji pripada Gorenjskoj regiji u Sloveniji. Bled je naselje pored Bledskog jezera i spada među najstarije i najlepše turističke krajeve u Sloveniji. Od Ljubljane je udaljen 50 km, od aerdroma Ljubljana 35km. Nalazi se na nadmorskoj visini od 504 m nadmorske visine. Termalni izvori se ulivaju u bazene u hotelima Park i Golf hotel (28oC – voda se dodatno zagreva). Bled ima blagu subalpsku klimu. Vrhovi Julijskih Alpa i Karavanke štite ga od hladnih severnih vetrova. Tokom letnjih meseci nema magle. Prosečna temperatura u julu je 18,7oC, a u januaru -1,2oC.

CENA PO OSOBI PO PAKETU U EUR

HOTEL CENA PO OSOBI 2 NOĆI + 2 DANA SKI PASS DODATNO NOĆENJE
UZ SKI PASS
DOPLATA
POGLED JEZERO
PO OSOBI/NOĆ
RIKLI BALANCE HOTEL 4 SUP. (ex. Golf Hotel) Odrasli 220€ 110€ 20€
RIKLI BALANCE HOTEL 4 SUP. (ex. Golf Hotel) Deca od 6 do 14,99 godina 146€ 73€ 20€
RIKLI BALANCE HOTEL 4 SUP. (ex. Golf Hotel) Deca do 5,99 godina 40€ 20€ 20€
Doplata za jednokrevetnu sobu: 81€/noć.
HOTEL SAVICA GARNI 4 Odrasli 168€ 84€ -
HOTEL SAVICA GARNI 4 Deca od 6 do 14,99 godina 110€ 55€ -
HOTEL SAVICA GARNI 4 Deca do 5,99 godina 40€ 20€ -
Doplata za jednokrevetnu sobu: 61€/noć.
CENOVNIK PDF
pdf
SKI PAKET UKLJUČUJE:
Noćenje sa polupansionom u dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim krevetom, u izabranom hotelu 4*, SKI PASS SLOVENSKE ALPE koji uključuje PET okolnih skijališta: Krvavec, Kranjska Gora, Cerkno, Soriška Planina & Kanin, plus 3Laendereck, Innerkrems i Goldeck u Austriji; i Sella Nevea, Tarvisio, Zoncolan, Pinacavallo, Forni di Sopra, Sappada i Sauris u Italiji, besplatan ski bus sa Bleda saobraća do skijališta Kranjska Gora i Krvavec (da se potvrdi), neograničenu upotrebu bazenskog kompleksa u Wellness centru Živa u Rikli Balance Hotelu 4* SUP. (50 metara od hotela Savica), noćno kupanje do 23h petkom i subotom u Wellnessu Živa, popust na ulaz u Svet sauna u Wellnessu Živa.
PAKET NE UKLJUČUJE:
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, individualne troškove putnika.


Turistička taksa – 3,13€ po osobi/noći; prijava gosta – 1€ po osobi/noći (plaćanje se vrši na recepciji hotela, podložno promeni), 5,00 EUR depozit za ski pass karticu – ključ (povraćaj novca nakon povratka).
Svakodnevni polasci iz Beograda do Bleda, sa kućne adrese do hotela. Vremena polazaka i cena nisu fiksni, već se formiraju na osnovu potreba putnika i njihovih želja. Konkretan dogovor u agenciji. Cena za jedan pravac 50€, a cena povratne karte 90€ po osobi.

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste organizatora putovanja prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Rok za potvrdu rezervacije je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave i uplate akontacije. U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa. Molimo putnike da pažljivo pročitaju program putovanja, informacije i opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

Odricanje odgovornosti: Sava Hotels & Resorts ne može garantovati lepo vreme ili snežne uslove. Za usluge povezane sa skijanjem važe opšta pravila i uslovi odgovarajućeg skijališta. U slučaju zatvaranja svih uključenih skijaških centara, gosti imaju pravo na povraćaj cene ski karte, podeljen sa brojem dana po sniženoj stopi. Zadržavamo pravo da izmenimo cene i uslove.


Cena aranžmana je izražena u EUR. Dinarsko plaćanje po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2019 od 26.09.2019., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059716 od 25.01.2018. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”. Beograd, 26.09.2019. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.

Organizator:
BELVI d.o.o., Beograd, Kosovska 17, Matični broj: 06037763, Licenca: OTP-25/2016 od 08.02.2016.
Uz ovaj aranžman i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel.
Cenovnik br 1 / 25.11.2019.

RIKLI BALANCE HOTEL 4* SUP. (ex HOTEL GOLF) ima fantastičan položaj u centru Bleda sa prelepim pogledom na okolinu Bleda i Julijske Alpe. U Rikli Balance Hotelu oživljavamo tradiciju lokalnog okruženja. Usmereni smo na održivi razvoj i brinemo se za vaše zdravlje. U hotelskim sobama upoznajte priče o kranjskoj pčeli, tradicionalnim gorenjskim vezovima, liciderskom srcu. Osvežite svoj izgled ili se opustite u najvećem bazenskom kompleksu na Bledu sa termalnom vodom. Hotel je sigurno pravi izbor za goste kongresa. Rikli Balance Hotel sa 4* SUP. ima 150 soba, od toga osamnaest apartmana i dva predsednička apartmana. Sve su sobe potpuno renovirane 2017. godine, a 2018. godine renovirani su i  zajednički prostori u hotelu. U hotelu se nalaze wellness centar Živa, sa bazenskim kompleksom i saunama. Bogatu ponudu hotela nadopunjuju restoran Veranda i aperitiv-bar. Besplatan parking pored hotela. www.sava-hotels-resorts.com

HOTEL SAVICA GARNI 4* je po meri dece i porodice. U hotelu je uređen i veliki kazino i mesta za igru u hodnicima na svakom spratu. Hotel Savica Garni udaljen je svega 250 m od Bledskog jezera. Hotel ima 6 spratova, 103 sobe i 14 apartmana sa kuhinjom. Na raspolaganju su sitna pomagala koja olakšavaju život mladim porodicama: stolovi za previjanje i korpe za pelene, stolice za hranjenje i sterilizatori, grejači za flašice i štapni mikseri za pasiranje hrane. Sve samo zato da se ovde osećaju prijatno i veliki i mali. Gosti sebi mogu da priušte kupanje u kupalištu Wellnessa Živa u susednom Rikli Balance Hotelu 4* SUP., udaljenom svega nekoliko koraka. U Hotelu Savica Garni animacija je osmišljena za nekoliko generacija i uključuje učešće svih članova porodice. Doručak se služi u hotelu, ostali obroci u obliženjem restoranu Rikli Balance Hotela 4* SUP.

Skijalište Krvavec sa 30 km dobro održavanih skijaških staza na nadmorskoj visini od 1,450 m do 1,971 m nudi izuzetne uslove za skijanje na prirodnom i uveštačkom snegu. Raznovrsne skijaške staze savršene su za rekreativne i profesionalne skijaše. Bogat dodatni paket uključuje školu skijanja, najam i servis skijaške opreme, poligon za početnike i dečje igralište, čime privlači i oduševljava i početnike.

Žičare u Kranjskoj Gori imaju najdužu tradiciju u Sloveniji. Možete birati između 18 različitih skijaških staza, koje su pogodne za sve nivoe skijaških veština.
Žičare i skijaške staze protežu se preko padina Vitranca od Kranjske Gore do Planice na nadmorskim visinama od 800 m do 1,215 m. Sistem od 5 žičara i 13 liftova vodi vas do staze vaših snova.

Hotel Rikli Balance se nalazi na Bledu putovanja 2018
Hotel Rikli Balance se nalazi na Bledu putovanja 2018
Hotel Rikli Balance se nalazi na Bledu putovanja 2018
Hotel Rikli Balance se nalazi na Bledu putovanja 2018
Hotel Rikli Balance se nalazi na Bledu putovanja 2018
Hotel Rikli Balance se nalazi na Bledu putovanja 2018
Hotel Rikli Balance se nalazi na Bledu putovanja 2018
Hotel Rikli Balance se nalazi na Bledu putovanja 2018
Hotel Rikli Balance se nalazi na Bledu putovanja 2018
Hotel Rikli Balance se nalazi na Bledu putovanja 2018
Hotel Rikli Balance se nalazi na Bledu putovanja 2018