Po vašem izboru
Trajanje
BB, HB, RO
Usluga

Bugarska leto 2020

Apart hotel Efir 3* – Sunčev Breg

Veliki izbor hotela u Sunčevom bregu i Zlatnim pjascima! Pozovite nas za dodatnu ponudu.

Apart Hotel Efir je izgrađen 2006. godine. Udaljen je oko 350 m od mora, a od centra 800 m. Apart Hotel Efir je u severnoj zoni Sunčevog Brega (preko puta hotela Evrika Beach i blizu hotela Flamingo). Sastoji se iz dva dela. U jednom su apartmani.

U okviru apart hotela Efir postoji recepcija, bazen (bazen je sa mineralnom vodom), bar kod bazena, internet kod bazena (uz doplatu), unutrašnji bazen, sef (uz doplatu), restoran, bilijar i parking. Krevetac za bebe samo uz doplatu (3 eur po danu za bebe do 1,99 god). Postoji mogućnost da hotel prilikom prijave gosta zatraži depozit 100 eur koji će biti vraćen nakon odjave gosta poslednjeg dana boravka. Parking je besplatan (broj mesta ograničen).

Smeštajne jedinice aparthotela Efir:

Studija su prostrana i imaju klimu, čajnu kuhinju sa frižiderom, štednjak sa 2 ringle, toster, ketler, SAT TV, kupatilo, prostrani balkon, kupatilo, internet (uz doplatu), sef (uz doplatu).
Apartmani su prostrani i poseduju klimu, čajnu kuhinju sa frižiderom, štednjak sa 2 ringle, toster, ketler, SAT TV, spavaću sobu, kupatilo, balkon, internet (uz doplatu), sef (uz doplatu).

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema bugarskih operatera.

INDIVIDUALNI POLASCI

Period Usluga Cene po osobi i danu
Septembar RO od 18€
Septembar BB od 22€
Septembar HB od 30€

RO = najam sobe (studio ili apartman), BB = noćenje sa doručkom, HB = polupansion


NAPOMENA: U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste organizatora putovanja prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Rok za potvrdu rezervacije je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave i uplate akontacije. U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa. Molimo putnike da pažljivo pročitaju program putovanja, informacije i opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.


Cena aranžmana je izražena u eurima po smeštajnoj jedinici. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.

 

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 078 od 01.01.2020., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 470000040673 od 01.01.2020. godine Triglav osiguranje ADO Beograd.
Beograd, 01.01.2020. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 230/2020 od 01.02.2020.


Organizator: BELVI d.o.o., Beograd, Kosovska 17, Matični br. 06037763, Licenca: OTP-230/2020 od 01.02.2020.
Uz ovaj aranžman i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel