Po vašem izboru
Trajanje
BB, HB, RO
Usluga

Bugarska leto 2020

Apart hotel Efir 3* – Sunčev Breg

Veliki izbor hotela u Sunčevom bregu i Zlatnim pjascima! Pozovite nas za dodatnu ponudu.

Apart Hotel Efir je izgrađen 2006. godine. Udaljen je oko 350 m od mora, a od centra 800 m. Apart Hotel Efir je u severnoj zoni Sunčevog Brega (preko puta hotela Evrika Beach i blizu hotela Flamingo). Sastoji se iz dva dela. U jednom su apartmani.

U okviru apart hotela Efir postoji recepcija, bazen (bazen je sa mineralnom vodom), bar kod bazena, internet kod bazena (uz doplatu), unutrašnji bazen, sef (uz doplatu), restoran, bilijar i parking. Krevetac za bebe samo uz doplatu (3 eur po danu za bebe do 1,99 god). Postoji mogućnost da hotel prilikom prijave gosta zatraži depozit 100 eur koji će biti vraćen nakon odjave gosta poslednjeg dana boravka. Parking je besplatan (broj mesta ograničen).

Smeštajne jedinice aparthotela Efir:

Studija su prostrana i imaju klimu, čajnu kuhinju sa frižiderom, štednjak sa 2 ringle, toster, ketler, SAT TV, kupatilo, prostrani balkon, kupatilo, internet (uz doplatu), sef (uz doplatu).
Apartmani su prostrani i poseduju klimu, čajnu kuhinju sa frižiderom, štednjak sa 2 ringle, toster, ketler, SAT TV, spavaću sobu, kupatilo, balkon, internet (uz doplatu), sef (uz doplatu).

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema bugarskih operatera.

NAPOMENA: U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste organizatora putovanja prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Rok za potvrdu rezervacije je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave i uplate akontacije. U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa. Molimo putnike da pažljivo pročitaju program putovanja, informacije i opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.


Cena aranžmana je izražena u eurima po smeštajnoj jedinici. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima Garanciju putovanja po Polisi osiguranja br. 470000045464 od 10.11.2020., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Akcionarskog društva za osiguranje „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD“ koja važi od 01.10.2020. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja pisanim putem ili telegramom na „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD“ ul. Milutina Milankovića 7a, Novi Beograd na
tel +381 1 3305 100 ili na mail office@triglav.rs Beograd, 23.11.2020. Belvi d.o.o., Beograd - Novi Beograd, Jurija Gagarina 12b. Kategorija licence A25 br. OTP-450/2020 od 23.11.2020.

Organizator: BELVI d.o.o., Novi Beograd, Jurija Gagarina 12b, Matični br. 06037763, Kategorija licence A25 br. OTP-450/2020 od 23.11.2020.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi DOO. Cenovnik je sastavni deo kataloga Belvi DOO - Leto 2021.
Opisi i fotografije objekata su objavljeni u katalogu i na internet prezentaciji: www.belvi.rs