3 dana
Trajanje
Autobusom
Prevoz
BB
Usluga
Da
Vodič

Austrija – Beč

Autobusom – 3 dana / 2 noćenja

Termin: 15. Februar i 06. Mart 2020.

Beč je aktuelna prestonica Austrije i nekadašnji glavni grad moćne Austrougarske imperije. Danas je i moderna turistička metropola na obalama lepog plavog Dunava sa vidnom namerom da svakog posetioca šarmira lepotom palata carskog Hofburga i šenbrunskih parkova, bogatim umetničkim kolekcijama i muzičkim nasleđem, ali i izvrsnim šopingom i provodom u mnogobrojnim restoranima uz obilje piva i domaćeg vina. Beč je i grad u kome su živeli i stvarali Gete, Frojd, Betoven, Ajnštajn, Mocart i mnogi drugi, a svaki Austrijanac će s ponosom istaći da je nemački koji oni govore najčistija i najmelodičnija varijanta tog jezika. U Beču je, zapravo, sve posebno, od lepote njegove panorame do ukusa kolača.

TERMIN PUTOVANJA HOTEL USLUGA CENA ARANŽMANA DOPLATA ZA 1/1 SOBU
CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
15.02. - 17.02.2020. Hotel 2 2ND 129€ 55€
06.03. - 08.03.2020. Hotel 2 2ND 129€ 55€
CENOVNIK PDF
pdf
JEDINSTVENA CENA PUTOVANJA OBUHVATA:
Prevoz turističkim autobusom (klima,TV,DVD) na navedenoj relaciji
Smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelu 2* na bazi 2 noćenja sa doručkom u Beču, doručak – buffet servis (samoposluživanje)
Razgledanje prema programu, usluge vodiča, troškovi organizacije putovanja.
U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
Međunarodno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi putnika, fakultativni izleti, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu.
  • Šenbrun (prevoz, ulaznica, audio guide) – 25€.

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 prijavljenih putnika po izletu, u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije – ino partnera. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi (osim ako nije drugačije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.
  • Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja. Fakultativni izleti plaćaju se na licu mesta u evrima.
  • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
  • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
  • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
  • Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Prva sedišta su službena i ne izdaju se putnicima bez preke potrebe.
  • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza – “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
  • Organizator putovanja i posrednik ne snose odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2019 od 26.09.2019. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268, od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Organizator: KonTiki Travel & Service d.o.o., Beograd-Stari Grad, Kolarčeva 3/V, Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014. Belvi Travel nastupa u svojstvu posrednika u prodaji aranžmana za Carski Beč. Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki travel&service.
Program br.1 važi od 16.10.2019.

1

1.dan BEOGRAD - NOVI SAD - AUTLET PARNDORF - BEČ

Sastanak putnika na parkingu Turistički terminal (SP Lasta A.D. autoput Beograd-Niš br 4) u 06h (za tačno vreme i mesto polaska pozovite agenciju dan pre putovanja). Polazak autobusa u 06.30h. Vožnja preko Novog Sada, Horgoša, teritorijom Mađarske i Austrije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u autlet centar Parndorf. Slobodno vreme do polaska za Beč. Dolazak u Beč. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
2

2.dan BEČ

Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Opera, Folksgarten, Muzej primenjene umetnosti, Prirodnjački muzej, Carska palata, Parlament, Rathaus, Gradska skupština, Burgteatar, Univerzitet, Zavetna crkva, Berza, Muzejska četvrt, zgrada Secesije, Karlova crkva, Muzikferajn… Šetnja starim gradskim jezgrom uz razgledanje znamenitosti: Katedrala Sv. Stefana, Mocartova rodna kuća, trgovačke ulice Kertner i Graben … Slobodno popodne. Noćenje.
3

3.dan BEČ - NOVI SAD - BEOGRAD

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativna poseta Šenbrunu. Šenbrun, nekadašnja letnja rezidencija carske porodice, smatra se jednom od najlepših baroknih palata u Evropi, u kojoj su boravili moćni vladari Austrougarskog carstva. Stanovnici ovog zamka bili su Marija Terezija, Mocart (kao gost), Franc Jozef… Danas je, zbog svog istorijskog značaja, jedinstvene gradnje i veličanstvenog nameštaja, Šenbrun deo UNESCO kulturne baštine. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Beograd oko 14:00 sati. Vožnja teritorijom Austrije i Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beograd u večernjim satima. Kraj putovanja.

Smeštaj naših putnika je u navedenom hotelu ili sličnom iste kategorije:

Austria Trend Hotel beim Theresianum 3* hotels.com

Hotel se nalazi u blizini palate Belvedere, udaljen 5 minuta hoda od glavne železničke stanice i metroa. Hotel poseduje recepciju, restoran, WiFi, terasu, garažu. Sve sobe su klimatizovane i poseduju SAT TV, mini – bar, kupatilo. Ishrana je na bazi noćenja sa doručkom (doručak – švedski sto).

Organizator putovanja zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru programa biće objavljen na site-u agencije organizatora 7 dana pre polaska na put.

Beč se nalzi u Autsriji. Novogodišnja putovanja 2019
Bec se nalazi u Austriji nova godina 2019
Bec se nalazi u Austriji nova godina 2019
Bec se nalazi u Austriji nova godina 2019
Bec se nalazi u Austriji nova godina 2019