7 dana
Trajanje
Sopstveni prevoz
Prevoz

Cortina d’Ampezzo

Hotel Villa Argentina 3*

Položaj: Hotel Villa Argentina se nalazi u predelu Pocol, na samo 10 m od žičare Pocol, tako da je moguće ići na skijama do/od žičare. Od centra Cortine hotel je udaljen oko 4 km. Stanica lokalnog ski-busa je na 100 m, a hotelski shuttle ski-bus staje ispred objekta. Do žičara Faloria i Col Druscie ima oko 2,7km.

Sadržaj: recepcija, bar, restoran, TV sala, skijašnica, WiFi u zajedničkim prostorijama, fitness, parking, garaža, igraonica za decu, mali wellness: finska sauna, tursko kupatilo

Sobe: 1/2 ili 1/2+2 standard/economy: kupatilo, fen za kosu, telefon, sef, SAT TV, balkon, WiFi

Datum 22.12.-29.12.
29.12.-05.01.
05.01.-15.02.
09.03.-29.03.
15.02.-09.03.
Cene su izražene u € po osobi za 7 polupansiona u navedenom periodu
1/2 STANDARD / ECONOMY SOBA (PP)
1/2+2 STANDARD / ECONOMY SOBA (PP)
Odrasli 920 615 833
dodatni krevet 828 555 795
I dete 0 -6,9 Besplatno Besplatno Besplatno
II dete 7-14,9 460 308 417
Doplata za jednokrevetnu sobu na upit

OBAVEZNE DOPLATE NA LICU MESTA:

  • boravišna taksa 3 €/osoba/dan (stariji od 12 god)
CENOVNIK PDF
pdf
CENA UKLJUČUJE:
polupansion (doručak, večera izbor obrok menua)
Božićna večera (25.12.)
parking na otvorenom
WiFi
dečiji krevetac (na upit)
CENA NE UKLJUČUJE:
novogodišnja večera 60 €/osoba (opcionalno)
garaža 8 €/dan
SKIPASS – kupovina na licu mesta
medjunarodno putno SKI osiguranje – mogucnost kupovine u agenciji
individualne troskove putnika
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate.
U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA – Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije (rani buking 50%) od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 35 dana pre polaska, ukoliko cenovnikom nije drugačije definisano. Uplate aranžmana po cenama ranog bukinga podležu posebnom načinu plaćanja koji je određen za svaki hotel posebno.

Ne pridržavanje uslova plaćanja ilI kašnjenje prilikom uplate podrazumeva gubljenje prava na korišćenje popusta za rani buking. Uplate za aranžmane po cenama ranog bukinga ne mogu biti sa odloženim plaćanjem.

2. PLATNIM KARTICAMA – Sa kojima Belvi travel ima skopljen Ugovor (Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express).

3. PREKO RAČUNA – Uplata na račun Belvi Travel-a.

4. TURISTIČKIM KREDITOM – Sa izdatim predračunom od strane Belvi Travel-a, klijent aplicira za kredit u banci.

Belvi Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude (rani buking, first i last minute, specijalne ponude).Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju , kao i zemalja kroz koje prolaze.


Putnu dokumentaciju dostavlja agencija 48h-24h pred put.

Navedeni popusti za treću i četvrtu osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku.
• Sobe se koriste prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h.
• Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja i uobičajno je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.
• Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljno prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja, otkaza putovanja ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
• Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena i važeća je na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
• Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
• Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
• Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
• U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
• Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
• Molimo putnike da preuzmu i pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2019 od 25.01.2019., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059716 od 25.01.2018. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”.


Organizator: BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17, Licenca: OTP-25/2016 od 08.02.2016.
Uz ovaj aranžman i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel.
Opisi i fotografije objekata su objavljene na internet prezentaciji: www.belvi.rs
Cenovnik br 2 / 01.12.2019.

bali


Cortina d’Ampezzo

Skijalište Cortina d’Ampezzo je poznato kao kraljica Dolomita, ima neke od najizazovnijih staza u Italiji i preporučuje se iskusnijim skijašima. Cortina važi za najmondenskije skijalište u Italiji; u njegovom centru italijanska ”zlatna omladina” uživa u burnom noćnom životu, a najnoviji modeli sportskih automobila samo svedoče o njegovoj popularnosti; posećuje ga veliki broj turista iz celog sveta. 1956. godine u Cortini je održana zimska olimpijada.

Izuzev zimskih sportova, nudi i razne druge mogućnosti zabave – bogat noćni život, odličan šoping, razne barove i restorane i za ovo područje tipične “rifugio”, planinske kućice sa lokalnim specijalitetima i aprés ski zabavama. Zimi, pored svih vrsta skijanja,nudi i veliki izbor ekstremnih sportova: taxi-bob, snowrafting, ekstremno skijanje.

Četiri glavna skijaška područja povezana su besplatnim ski busom. Najveće je područje Tofana/Ra Valles ispod vrha Tofana 3.243 m n/v koje vas povezuje sa nekim od najboljih staza sistema Dolomiti Superski. Posebno je izazovna crna staza Forcella Rossa, koja se preporučuje samo iskusnim skijašima. Tu je i čuvena staza Olympia, poprište trka Svetskog kupa. Početnicima je primereniji deo Socrepes.

Nadmorska visina: od 1224m – 2930m
Skijaške staze 120 km Cortina d’Ampezzo (1200km Dolomiti superski)
Ukupno staza 73 (plave: 28 (45km), crvene: 32 (55km), crne: 13 (20km))
Ukupno liftova: 37 (gondola: 5, sedežnica: 26 vučnica: 6)
Udaljenost od Beograda: 900km


ski oprema


Uvek se postavlja pitanje da li bolje rentirati opremu kod kuće ili na destinaciji.

Naš savet je da izaberete najam na skijalištu iz više razloga:
– nećete morati da obilazite rental servise u svom gradu, isprobavate opremu i pravite rezervacije mnogo ranije, jer su u udarnim terminima količine ograničene,
– nećete imati problem sa pakovanjem
– i što je najvažnije – u slučaju da vam iznajmljena oprema ne odgovara, nešto vas žulja….nećete morati da iznajmljujete novu opremu već ćete jednostavno otići do radnje i zameniti je za drugu, bez ikakve doplate
– a pritom, sve možete završiti iz svoje fotelje na našem sajtu i to sa popustima i do 50% u odnosu na cene na licu mesta, u zavisnosti od skijališta

Mi smo se odlučili za saradnju sa renomiranim, provereno dobrim, evropskim rental sistemom.
Skiset je poznat po kvalitetnoj opremi staroj maksimalno 2 god (economy setovi mogu biti malo stariji), ljubaznosti i uslužnosti. Imaju svoje radnje u gotovo svim evropskim skijalištima.
Dovoljno je da kliknete na baner ispod teksta, izaberete skijalište, opremu koju želite, unesete svoje podatke i…oprema vas čeka spremna na dan Vašeg dolaska.
Opremu možete platiti direktno svojom karticom i odmah dobiti vaučer, ili doći kod nas i platiti u sklopu aranžmana, a mi ćemo napraviti rezervaciju.
Uživajte u odličnom skijanju!

ski oprema