Po vašem izboru
Trajanje
Avionom
Prevoz

CITYMAX AL BARSHA 3*   
Položaj hotela: Hotel se nalazi na oko 25 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma I preko puta tržnog centra Mall of Emirates. Ovo je komercijalni deo Dubaija, dobro povezan sa ostalim delovima (metro stanica oko 8oo m od hotela) I ovo je deo grada za goste koji vole dobar šoping. Udaljen je oko 6 km od čuvenog hotela Burj Al Arab I Jumeirah gradske plaže.
Hotelski sadržaj: Hotel ima restorane (Indijska, Kineska, internacionalna kuhinja), Grill bar, Salonski bar (sa živom muzikom), Kafe, poslovni centar, fitnes centar, otvoreni bazen na krovu hotela, pristup internetu u celom hotelu (wi-fi I kablovski u sobama I wi-fi u lobiju-besplatan). Takođe hotel organizuje za goste besplatan shutle bus do plaže nekoliko puta u toku dana.
Sobe: Svih 376 soba su zanimljivo I moderno nameštene I sve sadrže kupatilo, fen, klimu, telefon, LCD Tv, radni sto, sef, mini bar, kuvalo, (na zahtev – pegla I daska za peglanje). Hotel ima na raspolaganju I sobe za osobe sa invaliditetom.
www.citymaxhotels.com

Cena po osobi i danu u dvokrevetnoj superior sobi / Usluga noćenje s doručkom
od 30€
Avio karta: od 487€
Cena avio karte može biti i niža od navedene. Avio kompanije često objavljuju akcije. Pozovite nas za konkretnu ponudu.
Povratni transfer autobusom: 38€

Valuta – dirham, poneti dolare (novčanice koje nisu starije od 2003. godine)
Jezik – arapski, engleski
Viza – potrebna, aplicira se u ambasadi Ujedinjenih Arapskih Emirata u Beogradu. Uz kupljenu avio kartu (Fly Dubai ili Etihad) možemo posredovati u dobijanju vize – 95€
Vakcina – nije potrebna
Struja – 220/240V
Klima – tokom cele godine aktuelna destinacija, najprijatniji meseci sa temperaturom oko 23C su februar, mart, oktobar I novembar

Na jugoistočnoj strani arapskog poluostrva nalaze se Ujedinjeni Arapski Emirati koji obuhvataju 7 emirata Abu Dabi, Dubai, Šardža, Ajman, Um al Kuvain, Ras el Hajm i Fudžaira. Karakteristično za sve emirate su visoke temperature tokom cele godine i zahvaljujući tome veliki broj turista se odlučuje da letuje baš u ovom delu Bliskog istoka.
Dubai je najveći grad I jedna od najposećenijih destinacija sveta. idealan je za sve tipove turista. Za svega nekoliko godina iz peska je nikao grad koji je postao sinonim za luksuzan život i centar međunarodnog poslovanja.
Bez obzira da li ste Dubai izabrali kao usputnu stanicu do neke egzotične zemlje ili kao krajnju destinaciju za svoj odmor, svaki trenutak u ovom gradu biće vam ispunjen.
U Dubaiu možete posetiti jednu od najlepših plaža Jumeirah Beach, popeti se na najvišu zgradu na svetu Burj Khalifa-u, odsesti u hotelu Burj Al Arab – jedinom hotelu na svetu koji je kategorisan sa 7*. Možete utonuti u mirise egzotičnih začina na pijaci Spice Souk u starom delu Dubaia ili se ponoviti zlatnim nakitom u poznatom Gold Souku.
Možete skijati na snegu – da, na snegu! – u zatvorenom skijalištu u okviru tržnog centra Mall of Emirates, otići na safari po pustinjskim dinama ili testirati svoj adrenalin u susednom Abu Dabiju na najbržem roller coasteru na svetu koji dostiže brzinu od 240km/h za samo 4,9 sekundi!
Dubai je raj za ljubitelji šopinga – samo spremite debeli novčanik I zabava može da počne.