Po vašem izboru
Trajanje
Avionom
Prevoz

MARINA BYBLOS 4*  
Polozaj hotela: Hotel Marina Byblos se nalazi nedaleko od Jumeira plaže, peščana-javna plaža udaljena je 1 km od hotela, na 2 minuta šetnje se nalazi JLT Stanica metroa, što omogućava laku dostupnost svim delovima grada. Hotel se preporučuje turistima koji žele da istražuju grad.
Hotelski sadržaj: Restoran “Captain’s Table” , ruski I koreanski restorani, noćni klub, engleski pab, bar na bazenu, sobe za nepušače, 24 časa menjačnica, besplatan prevoz od i do plaže, teretana, sauna, wi-fi besplatan na javnim mestima, u sobama je uz doplatu, spa, salon lepote, otvoreni bazen na krovu, konferencijska sala, frizerski salon, parking.
Sobe: Od sadržaja gostima su u standardnim sobama dostupni klima uredjaj, mini bar, wi-fi, room servis, sef, Lcd tv.
www.marinabybloshotel.com

Cena po osobi i danu u dvokrevetnoj superior sobi / Usluga noćenje s doručkom
od 38€
Avio karta: od 487€
Cena avio karte može biti i niža od navedene. Avio kompanije često objavljuju akcije. Pozovite nas za konkretnu ponudu.
Povratni transfer autobusom: 38€

Valuta – dirham, poneti dolare (novčanice koje nisu starije od 2003. godine)
Jezik – arapski, engleski
Viza – potrebna, aplicira se u ambasadi Ujedinjenih Arapskih Emirata u Beogradu. Uz kupljenu avio kartu (Fly Dubai ili Etihad) možemo posredovati u dobijanju vize – 95€
Vakcina – nije potrebna
Struja – 220/240V
Klima – tokom cele godine aktuelna destinacija, najprijatniji meseci sa temperaturom oko 23C su februar, mart, oktobar I novembar

Na jugoistočnoj strani arapskog poluostrva nalaze se Ujedinjeni Arapski Emirati koji obuhvataju 7 emirata Abu Dabi, Dubai, Šardža, Ajman, Um al Kuvain, Ras el Hajm i Fudžaira. Karakteristično za sve emirate su visoke temperature tokom cele godine i zahvaljujući tome veliki broj turista se odlučuje da letuje baš u ovom delu Bliskog istoka.
Dubai je najveći grad I jedna od najposećenijih destinacija sveta. idealan je za sve tipove turista. Za svega nekoliko godina iz peska je nikao grad koji je postao sinonim za luksuzan život i centar međunarodnog poslovanja.
Bez obzira da li ste Dubai izabrali kao usputnu stanicu do neke egzotične zemlje ili kao krajnju destinaciju za svoj odmor, svaki trenutak u ovom gradu biće vam ispunjen.
U Dubaiu možete posetiti jednu od najlepših plaža Jumeirah Beach, popeti se na najvišu zgradu na svetu Burj Khalifa-u, odsesti u hotelu Burj Al Arab – jedinom hotelu na svetu koji je kategorisan sa 7*. Možete utonuti u mirise egzotičnih začina na pijaci Spice Souk u starom delu Dubaia ili se ponoviti zlatnim nakitom u poznatom Gold Souku.
Možete skijati na snegu – da, na snegu! – u zatvorenom skijalištu u okviru tržnog centra Mall of Emirates, otići na safari po pustinjskim dinama ili testirati svoj adrenalin u susednom Abu Dabiju na najbržem roller coasteru na svetu koji dostiže brzinu od 240km/h za samo 4,9 sekundi!
Dubai je raj za ljubitelji šopinga – samo spremite debeli novčanik I zabava može da počne.