Po vašem izboru
Trajanje
Avionom
Prevoz

SOFITEL DUBAI THE PALM RESORT 5*
Položaj hotela: Hotel se nalazi na poznatom ostrvu Palm Jumeira. Od aerodroma u Dubaiju je udaljen oko 40 km. Do tržnog centra Dubai mall može se stići za oko 20 minuta vožnje. Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži.
Ovaj luksuzan hotel je idealan za sve one koji preferiraju luksuz, veliki broj sadžaja, blizinu aqua parka za najmlađe kao i ugodan odmor iz snova.
Hotelski sadržaji: Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: recepcija,14 restorana I barova, 6 bazena, lezaljke I suncobrani na bazenu I na plazi, fitnes centar, dečji klub, dečje igralište, spa centar, saune, jacuzzi, masaže, tenis, sportovi na vodi, nocni klub, internet.
Sobe: Hotel raspolaže sa 237 luksuzno opremljenih soba.
Luxury sobe sa pogledom na more (površine oko 44 m²) sadrže: potpuno opremljeno kupatilo, mini bar, telefon, radio, WiFi internet, SAT TV, aparat za spremanje kafe /čaja. Sve sobe su klimatizovane. Sadrže balkone sa pogledom na more.
Luxury sobe sa pogledom na kopno-Palm view (površine oko 44 m² ) sadrže : potpuno opremljeno kupatilo, mini bar, telefon, radio, WiFi internet, SAT TV, aparat za spremanje kafe /čaja. Sve sobe su klimatizovane. Poseduju balkone sa pogledom na ostvo Palm.
www.sofitel-dubai-thepalm.com

Cena po osobi i danu u dvokrevetnoj luxury sea view sobi / Usluga noćenje s doručkom
Od 01.09.-15.12. 259€
Avio karta: od 350€
Cena avio karte može biti i niža od navedene. Avio kompanije često objavljuju akcije. Pozovite nas za konkretnu ponudu.
Povratni transfer autobusom: 38€
Deca: do 11 god besplatno na sofa ležaju
Cena za ostale tipove soba na upit.

Valuta – dirham, poneti dolare (novčanice koje nisu starije od 2003. godine)
Jezik – arapski, engleski
Viza – potrebna, aplicira se u ambasadi Ujedinjenih Arapskih Emirata u Beogradu. Uz kupljenu avio kartu (Fly Dubai ili Etihad) možemo posredovati u dobijanju vize – 95€
Vakcina – nije potrebna
Struja – 220/240V
Klima – tokom cele godine aktuelna destinacija, najprijatniji meseci sa temperaturom oko 23C su februar, mart, oktobar I novembar

Na jugoistočnoj strani arapskog poluostrva nalaze se Ujedinjeni Arapski Emirati koji obuhvataju 7 emirata Abu Dabi, Dubai, Šardža, Ajman, Um al Kuvain, Ras el Hajm i Fudžaira. Karakteristično za sve emirate su visoke temperature tokom cele godine i zahvaljujući tome veliki broj turista se odlučuje da letuje baš u ovom delu Bliskog istoka.
Dubai je najveći grad I jedna od najposećenijih destinacija sveta. idealan je za sve tipove turista. Za svega nekoliko godina iz peska je nikao grad koji je postao sinonim za luksuzan život i centar međunarodnog poslovanja.
Bez obzira da li ste Dubai izabrali kao usputnu stanicu do neke egzotične zemlje ili kao krajnju destinaciju za svoj odmor, svaki trenutak u ovom gradu biće vam ispunjen.
U Dubaiu možete posetiti jednu od najlepših plaža Jumeirah Beach, popeti se na najvišu zgradu na svetu Burj Khalifa-u, odsesti u hotelu Burj Al Arab – jedinom hotelu na svetu koji je kategorisan sa 7*. Možete utonuti u mirise egzotičnih začina na pijaci Spice Souk u starom delu Dubaia ili se ponoviti zlatnim nakitom u poznatom Gold Souku.
Možete skijati na snegu – da, na snegu! – u zatvorenom skijalištu u okviru tržnog centra Mall of Emirates, otići na safari po pustinjskim dinama ili testirati svoj adrenalin u susednom Abu Dabiju na najbržem roller coasteru na svetu koji dostiže brzinu od 240km/h za samo 4,9 sekundi!
Dubai je raj za ljubitelji šopinga – samo spremite debeli novčanik I zabava može da počne.