Po vašem izboru
Trajanje
Automobilom
Prevoz
ND
Usluga

Wellness & Spa – Bosna i Hercegovina – Etno selo Stanišići

Na trećem kilometru od Bijeljine prema Pavlovića mostu, u srcu semberske ravnice, na površini od petnaest hektara, porodica Stanišić je izgradila Etno Selo Stanišići sa dvadesetak autentičnih drvenih kuća, mlekarom, vodenicom, kovačnicom, ambarom za žito, starim kućama i velikom gostinskom kućom, koji su preneti iz sela u opštini Vareš i sela sa planina Zvijezde i Romanije.

Ambijent Etno sela Stanišići deluje očaravajuće, kao da nas izbacuje iz sadašnjeg ubrzanog vremena i vraća u starinu, vraća nas precima i prirodi, budeći divljenje prema jednostavnosti nekadašnjeg načina života. I Vi ćete doživeti ovu ugodnu i nesvakidašnju stvarnost ako odsednete ovde.

U sklopu Etno sela Stanisići nalaze se dva hotela kategorije 5* kao i apartmansko naselje sa dvadesetak etno kuća za odmor, tri restorana domaće i internacionalne kuhinje, nov moderno opremljen Wellness & Spa centar Leonida na površini od 3.500 m², savremen sportski centar sa dva fudbalska stadiona i otvorenim terenima za tenis.


Hotel Pirg 5* zauzima dominantno mesto u Etno selu Stanišići uklapajući se u kompletan ambijent sela. Građen je u srednjevekovnom stilu i čine ga dve kule, od kojih je jedna replika Pirga Svetog Save sa Hilandara. Njegova spoljašnost oduzima dah, a prefinjena unutrašnjost pruža izvanredan nesvakidašnji ugođaj. U hotelskim sobama i apartmanima može da se smesti 75 gostiju, a gostima je na raspolaganju bazen na otvorenom, kao i đakuzi kada, koktel sala kapaciteta 20 mesta i kongresna sala kapaciteta 100 mesta.

U svim sobama gostima su na raspolaganju kablovska TV, telefon, klima uređaj, bežični pristup internetu, mini bar, sef.

Hotel Ras 5* je moderan luksuzan hotel, izgrađen po najvišim evropskim standardima. Ima osamdeset luksuzno opremljenih i komfornih smeštajnih jedinica (kapaciteta do 160 gostiju), koje čine jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne sobe i apartmani.

Sve sobe su opremljene modernim nameštajem, imaju centralni klima uređaj, mini-bar, sef, besplatan internet, LCD televizor i telefon. U sastavu hotela nalazi se moderno opremljen Wellness & Spa centar.

Autentične drvene kuće su svojom unutrašnjošću prilagođene savremenim potrebama gostiju.

Svaka od soba je klimatizovana i ima kupatilo sa tuš kabinom i fenom, sef, mini bar, telefon, kablovsku televiziju i WiFi internet. Gostima su besplatno na raspolaganju hotelski bazen na otvorenom (sezonski) i parking.

U svim smeštajnim objektima dodavanje pomoćnih ležajeva nije moguće. U svaku sobu moguće je dodati samo po 1 krevetac za bebu.

Više za Vas: Svi gosti koji imaju uplaćen smeštaj imaju 50 posto popusta na korišćenje Wellness & Spa centra Leonida.

Kućni ljubimci dozvoljeni na upit bez doplate.

Check-In: od 13:00h

Check-Out: do 11:00h

Cenovnik važi u periodu: 23.07.-31.12.2020.
Cene su izražene u € po sobi za jednu noć na bazi noćenja s doručkom

OBJEKAT / TIP SMEŠTAJA USLUGA Jednokrevetna soba Dvokrevetna soba Trokrevetna soba Apartman za 2 osobe Apartman za 4 osobe Predsednički apartman
HOTEL PIRG 5* ND 50 72 98 108 134 154
HOTEL RAS 5* ND 50 72 98 108 134 154
APARTMANSKO NASELJE ND 34 51 / 72 79 /
• Deca do 7 god u zajedničkom ležaju borave besplatno • Deca do 2 god u dečijem krevetiću borave besplatno
CENOVNIK PDF
pdf
JEDINSTVENA CENA UKLJUČUJE:
smeštaj u izabranoj smeštajnoj jedinici sa uslugom doručka.
CENA NE UKLJUČUJE:
boravišnu taksu i osiguranje 1,29€/dan (deca do 7 god. ne plaćaju boravišnu taksu), putno zdravstveno osiguranje, prevoz, individualne troškove putnika.

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste organizatora putovanja prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Rok za potvrdu rezervacije je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave i uplate akontacije. U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa. Molimo putnike da pažljivo pročitaju program putovanja, informacije i opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.
Cena aranžmana je izražena u eurima po smeštajnoj jedinici. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 078 od 01.01.2020., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 470000040673 od 01.01.2020. godine Triglav osiguranje ADO Beograd.
Beograd, 01.01.2020. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 230/2020 od 01.02.2020.

Organizator: BELVI d.o.o., Beograd, Kosovska 17, Matični broj: 06037763, Licenca: OTP-25/2016 od 01.02.2020.
Uz ovaj aranžman i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel.
Cenovnik br. 1 / 23.07.2020.