Po vašem izboru
Trajanje
Avionom
Prevoz

Four Points by Sheraton Bali 4* Seminyak

Položaj: Hotel Four Points by Sheraton Bali, Seminyak udaljen je 5 minuta vožnje (oko 800 m) od Trga Seminjak, kluba na plaži Potato Head i plaže Petitenget. Ostali trendi barovi i restorani, uključujući Ku De Ta, nalaze se na 10 minuta vožnje. Međunarodni aerodrom udaljen je 30 minuta vožnje (oko 8km)

Sadržaji: Na recepciji koja radi non-stop, dostupni su sefovi, ostava za prtljag i dnevne novine. Hotel ima restoran, otvoreni bazen i spa centar. Usluga pranja veša, časovi kuvanja, tretmani za negu tela i opuštajuće masaže dostupni su uz doplatu.

Sobe:  Sve sobe su klimatizovane i poseduju nameštaj od tamnog drveta, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i DVD plejerom, baznu stanicu za iPod i mini-bar. Sopstveno kupatilo uključuje kadu, tuš sa efektom kiše i besplatan toaletni pribor.

Deluxe soba (28m2): ima dva single kreveta ili jedan king size krevet. Postoji mogućnost dodavanja jednog pomoćnog ležaja. Maksimalan kapacitet 3 osobe.
Junior Suite (60m2): ima jedan king size krevet. Postoji mogućnost dodavanja jednog pomoćnog ležaja. Maksimalan kapacitet 3 osobe.
Vasanti Suite (80m2): jedan king size krevet. Postoji mogućnost dodavanja jednog pomoćnog ležaja i jednog krevetića za bebu. Maksimalan kapacitet 2-3 osobe.

Ishrana: doručak po principu bifea (samoposluživanje). Mogućnost doplate za polupansion.


• Valuta – rupi, poneti dolare (novčanice koje nisu starije od 2003. godine)
• Jezik – indonežanski i balijski
• Viza – nije potrebna
• Vakcina –nije potrebna
• Klima – top sezona od aprila do novembra
Plima I oseka su jako izraženi na Baliju pa se nemojte iznenaditi kada vam u jednom delu dana more “pobegne”. Iskoristite to vreme za obilazak ovog fascinantnog ostrva.

BALI

Na samom obodu Indijskog okeana u jugoistočnoj Aziji nalazi se malo tropsko ostrvo Bali. Zovu ga još I “Ostrvo bogova” zbog neverovatne prirodne lepote, tradicije I duhovnosti meštana koji su odoleli modernizaciji I, i dalje žive po pravilima koja se decenijama nisu menjala.
Balinežani su vrlo religiozni. Svakodnevni život im je ispunjen ritualima kojima propovedaju svoju veru I žive s uverenjem da se dobro dobrim vraća. Svaka kuća ima svoj ,,porodični hram“ u dvorištu. Stalno nasmejani I prijateljski raspoloženi pomoći će vam da na Baliju nađete svoj duhovni mir I izaberete najbolji deo ostrva kako biste u potpunosti uživali u svom odmoru.
Nusa Dua je oblast na jugu ostrva sa najlepšim peščanim plažama od belog peska i najluksuznijim hotelima na samoj obali. Nusa Dua u prevodu sa indonežanskog znači Dva ostrva. Ime je dobila jer u toku oseke izbija peščano dno, pa su tada dva ostrva spojena sa kopnom.
Malo iznad Nusa Due je plaža Tanjung Benoa sa finim sitnim peskom, puno palmi I velikim izborom sportova na vodi.
Plaža Sanur je idealno mesto za kupanje, jer nema talasa i okružena je koralnim grebenima, pa je i pravo mesto za ljubitelje ronjenja.
Na zapadnoj obali prva je plaža Jimbaran, mirna izdvojena uvala sa luksuznim hotelima koji ulaze na listu 100 najboljih na svetu.
Na nju se nadovezuje Kuta, centar noćnog života sa velikim brojem barova, klubova i restorana.
Bali je malo ostrvo, I sva mesta I plaže se nadovezuju jedni na druge tako da nećete biti ni svesni kada ste ušli u drugo mesto.
Plaže Legian I Semyniak su omiljene među ljubiteljima surfa.
Posebna priča su ekskurzije u unutrašnjost ostrva koje ne bi trebalo da propustite. Možete obići brojne hramove. Najpoznatiji je “Tanah Lot“, hram u moru sagrađen od jednog komada stene. Kažu da je odatle najlepši pogled na zalazak sunca na celom ostrvu.
Obilazak pirinčanih polja je nezaboravno iskustvo kao I uspon na aktivni vulkan koji se puši sa svih strana I kupanje u termalnim izvorima Toya Devasya na jezeru Batur.
U centralnom delu ostrva, usred džungle, nalazi se gradić Ubud poznat po slikarstvu, umetničkim ateljeima, galerijama, performansima, muzejima. Ovde možete posetiti i Monky Forest (šumu majmuna)
Klimu Indonezije odlikuju dve sezone koje se smenjuju na 6 meseci. Sušna sezona za zapadni deo Indonezije kome pripada I Bali traje od maja do oktobra, a kišna od novembra do aprila. Oscilacije u temperaturi su male. Zbog visoke vlažnosti vazduha, subjektivni osećaj je da su temperature više nego što zapravo jesu.