Autobusom
Prevoz
NA
Usluga

Francuska – Les 2 Alpes

03.01 – 12.01.2020.


Skijalište Les 2 Alpes je po nadmorskoj visini najviše skijalište u Francuskoj a treće u Evropi (posle Zermatt-a i Saas Fee-a). Prostire se na nadmorskoj visini od 1650-3560 m. 225km staza + lokalni autobus sa 47 plavih staza, 17 zelenih staza, 20 crvenih staza I 12 crniih staza. Naselje Les 2 Alpes se prostire oko 3km u dužinu i po organizaciji više podseća na neko italijansko skijalište. Uglavnom su tu apartmanske zgrade ali ima i hotela od 2* pa sve do 5*. Les 2 Alpes je poznat i po bogatoj vanpansionskoj ponudi. Ima jako velik broj restorana, barova, disco-clubova, bioskopa, pizzerija itd. Grad povezuju tri linije autobusa koje voze redovno i mogu prevesti turiste do gotovo bilo kog dela mesta.

Apartmani LE MEIJOTEL

LOKACIJA: Apartmani Le Meijotel nalaze se u strogom centru Les 2 Alpes-a. Apartmani su SKI IN i udaljeni su samo 150m od Jandri 1 žičare. Gradski bazen i klizalište (besplatni ulaz sa 6-dnevnom ski passom) nalaze se 300m od apartmana. Brojni sadržaji u neposrednoj blizini (restorani, trgovine, pubovi…). European Ski & Snowboard škola udaljena 400m od apartmana.

Sadržaj: skijasnica, spoljašnji parking .

APARTMANI: imaju opremljenu kuhinjsku nišu (mašina za sudje, mikrotalasna, šporet, frižider), kupatilo sa kadom, toalet.

Studio za 2-4 osobe velicine oko 25–30 m², predsoblje sa krevetom na sprat i garderobom, dnevno-spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe, balkon

Apartman za 4-6 osoba velicine oko 45-50 m², predsoblje sa krevetom na sprat i garderobom, dnevno-spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za 2 osobe, spavaća soba sa bračnim krevetom ili 2 odvojena kreveta, balkon.

Apartman za 6-8 osoba velicine oko 55 m², dnevni boravak: sofa na razvlačenje (2 osobe), 2 spavaće sobe sa duplim ležajem, kabina sa krevetom na sprat, kuhinja.

Hotel Le Meijotel 3*

Tip sobe Usluga 03.01 - 12.01.2020.
Studio za 2 osobe NA 489
St 2-4 Studio za 3 osobe NA 419
Studio za 4 osobe NA 389
Apartman za 4 osobe NA 439
App 4-6 Apartman za 5 osoba NA 409
Apartman za 6 osoba NA 389
Apartman za 6 osoba NA 439
App 6-8 Apartman za 7 osoba NA 419
Apartman za 8 osoba NA 399
Umanjenje za neskijaše i decu mladju od 5 god - 150€
Cene su izražene u EUR po osobi
CENOVNIK PDF
pdf
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
najam studija/apartmana
ski pass 6 dana GRAND GALAXIE ( osim u Les 2 Alpes mogućnost skijanja 2 dana u Alpe d’Huez, 1 dan u Serre Chevalier, Puy St Vincent, Montgenevre/Voie Lactee/Sestriere
autobuski prevoz Beograd-Les 2 Alpes-Beograd
1 ulaz dnevno na bazen (spoljasnji)
1 ulaz dnevno na klizaliste
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
peskiri
posteljina
konacno ciscenje – ukoliko smestaj ne ocistite sami
depozit 300eur – 600eur po apartmanu – placanje na licu mesta
boravisna taksa 5.81eur po osobi za 7 dana – placanje na licu mesta
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate.
U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA – Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije (rani buking 50%) od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 35 dana pre polaska, ukoliko cenovnikom nije drugačije definisano. Uplate aranžmana po cenama ranog bukinga podležu posebnom načinu plaćanja koji je određen za svaki hotel posebno.

Ne pridržavanje uslova plaćanja ilI kašnjenje prilikom uplate podrazumeva gubljenje prava na korišćenje popusta za rani buking. Uplate za aranžmane po cenama ranog bukinga ne mogu biti sa odloženim plaćanjem.

2. PLATNIM KARTICAMA – Sa kojima Belvi travel ima skopljen Ugovor (Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express).

3. PREKO RAČUNA – Uplata na račun Belvi Travel-a.

4. TURISTIČKIM KREDITOM – Sa izdatim predračunom od strane Belvi Travel-a, klijent aplicira za kredit u banci.

Belvi Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude (rani buking, first i last minute, specijalne ponude).Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju , kao i zemalja kroz koje prolaze.


Putnu dokumentaciju dostavlja agencija 48h-24h pred put.

Navedeni popusti za treću i četvrtu osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku.
• Sobe se koriste prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h.
• Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja i uobičajno je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.
• Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljno prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja, otkaza putovanja ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
• Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena i važeća je na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
• Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
• Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
• Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
• U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
• Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
• Molimo putnike da preuzmu i pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2019 od 25.01.2019., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059716 od 25.01.2018. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”.


Organizator: BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17, Licenca: OTP-25/2016 od 08.02.2016.
Uz ovaj aranžman i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel.
Opisi i fotografije objekata su objavljene na internet prezentaciji: www.belvi.rs
Cenovnik br 1 / 26.09.2019.

1

03.01. - petak - Beograd - Les 2 Alpes:

Sastanak grupe u 16:30h na parkingu iza pumpe Zmaj (na autoputu) kod marketa Roda. Polazak u 17:00h. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi obavljanja graničnih formalnosti.
2

04.01. - subota - Briancon - Les 2 Alpes:

U kasnim prepodnevnim/ranim popodnevnim satima pauza u trajanju od 2 sata u Brianconu radi kupovine namirnica. Nastavak ka Les 2 Alpes. Predviđeno vreme dolaska u Les 2 Alpes je
posle 17h. Po dolasku preuzimanje ključeva i skipassa i smeštanje u studija/apartmane. Noćenje
3

05.01 - 10.01. - nedelja - petak - Les 2 Alpes:

Slobodno vreme za individualne aktivnosti
4

11.01. subota - Les 2 Alpes - Beograd:

Napuštanje smeštaja do 09:00h. Polazak za Beograd u 10h. Pauza u trajanju od 3h u outlet centru Vicolungo. Vožnja sa usputnim zadržavanjima radi obavljanja graničnih formalnosti i pauza.
5

12.01. - nedelja - Beograd:

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. Kraj programa.

ski oprema


Uvek se postavlja pitanje da li bolje rentirati opremu kod kuće ili na destinaciji.

Naš savet je da izaberete najam na skijalištu iz više razloga:
– nećete morati da obilazite rental servise u svom gradu, isprobavate opremu i pravite rezervacije mnogo ranije, jer su u udarnim terminima količine ograničene,
– nećete imati problem sa pakovanjem
– i što je najvažnije – u slučaju da vam iznajmljena oprema ne odgovara, nešto vas žulja….nećete morati da iznajmljujete novu opremu već ćete jednostavno otići do radnje i zameniti je za drugu, bez ikakve doplate
– a pritom, sve možete završiti iz svoje fotelje na našem sajtu i to sa popustima i do 50% u odnosu na cene na licu mesta, u zavisnosti od skijališta

Mi smo se odlučili za saradnju sa renomiranim, provereno dobrim, evropskim rental sistemom.
Skiset je poznat po kvalitetnoj opremi staroj maksimalno 2 god (economy setovi mogu biti malo stariji), ljubaznosti i uslužnosti. Imaju svoje radnje u gotovo svim evropskim skijalištima.
Dovoljno je da kliknete na baner ispod teksta, izaberete skijalište, opremu koju želite, unesete svoje podatke i…oprema vas čeka spremna na dan Vašeg dolaska.
Opremu možete platiti direktno svojom karticom i odmah dobiti vaučer, ili doći kod nas i platiti u sklopu aranžmana, a mi ćemo napraviti rezervaciju.
Uživajte u odličnom skijanju!

ski oprema