8 dana
Trajanje
Autobusom
Prevoz
ND
Usluga

Evropski gradovi – Francuska – Pariz

PARIZ

8 dana (4 noćenja) – autobusom

Termini putovanja: 13. April i 27. April 2020.

PARIZ – „GRAD SVETLOSTI”, najveći i glavni grad Francuske. Leži na reci Seni, kojom je podeljen na severnu – Desnu obalu i južnu – Levu obalu. Ovo je grad koji svake godine ugosti više miliona turista iz celog sveta što ga svrstava u naposećeniju svetsku turističku destinaciju.To je grad umetnosti i mode i zasluženo važi za jedan od najromantičnijih gradova na svetu…

TERMIN PUTOVANJA HOTEL USLUGA CENA PUTOVANJA PO
OSOBI U EVRIMA
USKRS 13.04.-20.04.2020.
SIGURAN POLAZAK
Hoteli 3 i 2+ 4ND 299€
PRVI MAJ 27.04.-04.05.2020. Hoteli 3 i 2+ 4ND 309€
CENOVNIK PDF
pdf
JEDINSTVENA CENA PUTOVANJA OBUHVATA:
Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji, smeštaj u dvokrevetnim sobama ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotelu sa 3* u okolini Verone na bazi 1 noćenja sa doručkom, doručak – kontinentalni (samoposluživanje), smeštaj u dvokrevetnim sobama ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotelu sa 2+* u Parizu na bazi 3 noćenja sa doručkom, doručak – kontinentalni (samoposluživanje), razgledanja i obilaske prema programu, usluge pratioca grupe tokom putovanja, troškovi organizacije putovanja, peronska karta za ulazak na BAS stanicu – 50 RSD po osobi.
U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
Obavezna gradska komunalna taksa u Parizu – 1,5 eura dnevno po osobi (plaća se na recepciji hotela), obavezna gradska komunalna taksa u Veroni – 1,4 eura dnevno po osobi (plaća se na recepciji hotela) međunarodno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi putnika, fakultativni izleti, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu.

POPUSTI I DOPLATE: Treća odrasla osoba u dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem ima popust – 5%; deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust – 20% (imaju sedište u busu, nemaju krevet u hotelu); putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust – 90€ (NA UPIT); doplata za 1/1 sobu – 50% od cene aranžmana.

CENE NEKIH OD ULAZNICA ZA INDIVIDUALNE OBILASKE (podložne su promenama, popust za decu zavisi od institucije koja se obilazi): Ajfelov toranj (treći nivo) – 25,5€, Muzej Luvr – 17€.Vožnja brodom po Seni 15 € odrasli/ 10 € deca; Dvorac Versaj 40 € odrasli/ 30 € deca (ulaznica za vrtove nije uključena u cenu i košta 10 eura); Diznilend 90 € odrasli/ 85 € deca. Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika.
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.
 • Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja. Fakultativni izleti plaćaju se na licu mesta u evrima.
 • Doručak u hotelima u Italiji i Francuskoj je dosta skroman i obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke.
 • Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Italije i Francuske.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatoram obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.
 • Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije Belvi d.o.o..
 • U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
 • Za putnike koji poseduju crveni biometrijski pasoš Republike Srbije, za ulazak u EU i za ulazak u Republiku Tursku pasoš treba da važi minimum 6 meseci od dana povratka sa putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza – “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
 • Raspored sedenja u autobusu odredjuje organizator putovanja. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli organizator putovanja i naknadne izmene nisu moguće. Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 45 putnika).
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Belvi d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 078 od 01.01.2020., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 470000040673 od 01.01.2020. godine Triglav osiguranje ADO Beograd.
Beograd, 01.01.2020. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 230/2020 od 01.02.2020.


Organizator: BELVI d.o.o., Beograd, Kosovska 17, Matični br. 06037763, Licenca: OTP-230/2020 od 01.02.2020.
Uz ovaj aranžman i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi d.o.o, licenca OTP 230/2020 od 01.02.2020., Kategorija licence A35.
Cenovnik br. 2 / 04.02.2020.

1

1. dan BEOGRAD…


Polazak iz Beograda u 21h sa BAS-ove autobuske stanice (vreme i mesto polaska je podložno promeni, za tačno vreme polaska pozovite agenciju dan pre putovanja). Noćna vožnja teritorijom Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i odmora.
2

2. dan …VERONA (okolina)

Dolazak u grad ljubavi Veronu oko podneva. Panoramski obilazak istorijskog centra grada: Trg Bra, Rimska Arena, El Liston, palata Barbieri, Via Mazzoni, Trg Bilja (Erbe), palata Mafei, Domus Mercatorum, toranj Lamberti, “Berlina”, Stub srama, Trg Sinjorija sa spomenikom Dante Aligijeriju, Julijina kuća sa čuvenim balkonom i statuom. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.
3

3. dan VERONA (okolina) - MILANO…

Doručak. Putovanje do Milana. Pešačko razgledanje: Duomo, Zamak Sforca, Milanska Skala… Duže slobodno vreme do kasnih večernjih sati. Nastavak putovanja prema Parizu sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.
4

4. dan …PARIZ

Dolazak u Pariz oko podneva. Smeštaj u hotel. U popodnevnim satima obilazak grada: Monmartr – boemska četvrt i poseta prelepe crkve Sakr Ker (Sveto srce)… Slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
5

5. dan PARIZ - MUZEJ LUVR

Doručak. Panoramsko razgledanje grada: Opera, trg Vandom, Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Sajo, Ajfelova kula, Latinski kvart, Panteon, Notr Dam. Odlazak do jednog od najčuvenijih muzeja na svetu – Luvra. Slobodno poslepodne. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
6

6. dan PARIZ - DVORAC VERSAJ - PARIZ

Doručak. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do velelepnog dvorca Versaj iz XVI veka, u kome je bila rezidencija kralja Luja XIV, koga su nazivali – Kralj Sunca. Obilazak dvorca i šetnja predivnim parkom. Nakon obilaska povratak u Pariz. Fakultativno: Vožnja brodom po Seni. Nakon vožnje slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
7

7. dan PARIZ - DIZNILEND…

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni odlazak u Diznilend ili slobodan dan za individualna razgledanja. U večernjim satima polazak ka Srbiji. Noćna vožnja.
8

8. dan …BEOGRAD

Dolazak u Beograd u večernjim satima. Kraj putovanja.

Smeštaj je u nekom od navedenih hotela ili sličnom:

Smeštaj u okolini Verone, hotel sa 3*: HOTEL NUOVO SOLE 3* BOVOLONE  www.hotelnuovosole.com

Hotel se nalazi u blizini Verone i jezera Garda. Sobe imaju kupatilo, telefon, TV. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak kontinentalni).

Smeštaj u Parizu u hotelu sa 2+*: HOTEL IBIS 2+* www.ibishotel.com

Lanac evropskih hotela. Ima ih oko 420 u Evropi. Čisti, funkcionalni, na dobrim lokacijama. Hoteli iz ponude su moderni hoteli. Povezani su sa centrom grada metroom. Imaju restoran, a svaka soba ima tuš/WC i TV. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak kontinentalni).

Pariz je grad u Francuskoj, putovanja u Evropske gradove
Pariz je grad u Francuskoj, putovanja u Evropske gradove
Pariz je grad u Francuskoj, putovanja u Evropske gradove
Pariz je grad u Francuskoj, putovanja u Evropske gradove
Pariz je grad u Francuskoj, putovanja u Evropske gradove
Pariz je grad u Francuskoj, putovanja u Evropske gradove
Pariz je grad u Francuskoj, putovanja u Evropske gradove
Pariz je grad u Francuskoj, putovanja u Evropske gradove
Pariz je grad u Francuskoj, putovanja u Evropske gradove