Po vašem izboru
Trajanje
Avionom
Prevoz

GRAND BAHIA PRINCIPE TURQUESA 5*

Položaj hotela: Hotel se nalazi na predivnoj plaži Playa Bavaro. Aerodrom je udaljen oko 30 minuta vožnje.
Hotelski sadržaji: Hotel se nalazi u zadnjem delu kompleksa Grand Bahia Principe u uredjenoj bašti, ima 1 glavni bife restoran i 4 a la carte restorana sa italijanskom, japanskom, dominikanskom kuhinjom, bazene sa aqua parkom, ležaljke, suncobrane i peškire na bazenu i plaži bez doplate, svakog dana dnevnu i večernju animaciju, miniklub za decu uzrasta 4-12 godina. U “Bahia Principe Village” delu se nalaze barovi, restorani, prodavnice i diskoteka. Besplatan WIFI dostupan je na recepciji (u sobama uz doplatu).
Sport uključen u cenu: fitnes centar, minigolf, odbojka, aerobik, 1 sat dnevno u zavisnosti od raspoloživosti: kajak, aska za veslanje, jedrenje, katamaran, tenis, oprema za snorkling
Uz doplatu: motorizovani sportovi na vodi
Sobe: 502

  • Juniorsuite oko 43m2, kupatilo sa hidromasažnom kadom, fen, TV, WiFi uz doplatu, pegla i daska za peglanje, klima, minibar (svakodnevno se dopunjuje pivom i sokovima), pribor za pripremu kafe/čaja, sef uz doplatu, balkon ili terasa s pogledom na baštu
  • Family Juniorsuite isto opremljen kao i junior suite, igračke za decu
  • Family Mastersuite 2 sobe povezane vratima, isto opremljen kao i junior suite, igračke za decu

Usluga: All inclusive – svi obroci po principu bifea u glavnom restoranu, 3 x nedeljno obrok u a la carte restoranima uz prethodnu rezervaciju, 24h snekovi i bezalkoholna pića, alkoholna pića do 23h u barovima i do 2h u diskoteci (premium pića uz doplatu)
Medeni mesec: Mladenci dobijaju flašu vina i čokoladu po doalsku i 20% popusta za masažu u dvoje. Važi do 6 meseci nakon venčanja. Obavezno je poneti venčani list na internacionalnom dokumentu.
Više za vas: Svi sadržaji ostalih hotela u kompleksu Bahia Principe se mogu koristiti izuzev obroka u restoranima.

grandbahiaprincipeturquesa.com

Valuta – pezos, poneti dolare (novčanice koje nisu starije od 2003. godine)
Jezik – španski, engleski
Viza – dobija se na aerodromu, cena je 10 USD po osobi i plaćaju se izlazne takse u iznosu od 20 USD
Vakcina – nije potrebna
Struja – potreban adapter (većina hotela ima u ponudi)
Klima – tokom cele godine aktuelna destinacija (izuzetak su avgust, septembar, i oktobar kada je sezona uragana)

DOMINIKANSKA REPUBLIKA

Dominikanska Republika se nalazi u Karipskom moru na ostrvu Hispanjola koje deli sa Haitiem. Pripada Velikim Antilima i jedna je od najjeftinijih država Kariba. Lokalno stanovništvo je jako ljubazno i puno života. Zbog svoje klime večitog leta, fenomenalnih belih plaža, tirkiznog mora, čuvenih palmi sa razglednica i neverovatne prirode pravo je mesto za porodični odmor, romantično putovanje u dvoje ili aktivan adrenalinski odmor. Klima je tropska i najbolje vreme za posetu je od oktobra do maja meseca kada su temperature i vlažnost vazduha nešto niže. Sezona uragana traje od avgusta do oktobra pa taj period treba izbegavati. Od grada Cofresi do Nague na istoku Dominikanske Republike se prostire Ćilibarska obala sa najvećom koncentracijom niskih planinskih šuma i beskrajnih plaža. Kažu da je ovo najbolje mesto na svetu za skijanje na vodi, vožnju sandolinom za istraživanje dzungle i oslikanih pećina koje su stare čak 2000 godina. Na istočnom delu ostrva nalazi se oblast Punta Kana gde su neke od najlepših plaža na Atlantskom okeanu (Makao, Bavaro…). Tu se nalazi i veliki broj luksuznih hotela i Casina sa bogatim noćnim provodom uz vatreni latino ritam. Prema dominikanskom zakonu sve plaže su javne, pa sasvim slobodno možete šetati od jedne do druge uživajući u njihovim lepotama.
Klima tokom cele godine aktuelna destinacija (izuzetak su avgust, septembar i oktobar kada je sezona uragana)