1 noćenje
Trajanje
Autobusom, Automobilom
Prevoz
HB
Usluga

Halkidiki Grčka leto 2019

Hotel AMMON ZEUS 4* Kalithea

Položaj hotela: Hotel sa nenadmašnom, fantastičnom pozicijom, nalazi se “ispod“ Kalitee, na samoj obali, a opet dovoljno blizu centru velikog letovališta.
Sadržaj hotela/sobe: Plaža hotela Ammon Zeus je jedna od najlepših i najčistijih na Halkidikiju, zbog čega je i dobila priznanje Plava zastava. U hotelu se nalazi recepcija sa lobijem, bazen sa barom, snek bar, restoran, sauna (uz doplatu na licu mesta), hamam (uz doplatu na licu mesta), jakuzzi (uz doplatu na licu mesta), teretana (besplatno), sefovi na recepciji (uz doplatu na licu mesta), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), parking… Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Peškiri za bazen i plažu se iznajmljuju uz depozit. Sve sobe su sa TWC sa fenom, terasom, frižiderom, krevecom (na upit, bez doplate), telefonom, A/C i SAT TV. Deluxe sobe su renovirane 2016./2017., namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i sofa), a polovina ih je sa pogledom na more. Premium deluxe sobe su veličine cca 20 kvm, renovirane su 2015. i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili “francuski” ležaj i sofa).
Usluga: polupansion – doručak, večera – buffet servis (samoposluživanje).

CENOVNIK PDF pdf

Organizator: BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17, Licenca: OTP-25/2016 od 08.02.2016.
Informacije i rezervacije:
Poslovnica Stari Grad Beograd, Kosovska 10 011/322-3300; 3340-888; 3224-198 belvitravel@belvi.rs
Poslovnica Novi Beograd (Belville) Jurija Gagarina 12b 011/6302-066; 6302-067 belvitravelnbg@belvi.rs

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2019 od 25.01.2019., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059716 od 25.01.2018. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”.
Beograd, 25.01.2019. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.

Organizator: BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17. Licenca: OTP – 25/2016 od 08.02.2016.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel. Cenovnik je sastavni deo kataloga Belvi Travel - Leto 2018.
Opisi i fotografije objekata su objavljeni u katalogu i na internet prezentaciji: www.belvi.rs
Cenovnik br 6 / 01.03.2019.

HOTELSKE SKRAČENICE I NAZNAKE U TABELI: standardna soba – dva standardna ležaja + pomoćni ležaj prema potrebi; trokrevetna soba – tri standardna ležaja; superior soba – soba veće površine i bolje opremljenosti od standardne; family room/suite/junior suite – porodična veća soba sa dva kreveta i dva pomoćna kreveta ili dva kreveta na sprat; studio – soba sa mini kuhinjom; apartman – jedna spavaća soba i odvojena prostorija sa mini kuhinjom; BB – bed&breakfast (noćenje i doručak – samoposluživanje); HB – halfboard (polupansion: doručak, večera – samoposluživanje – izbor više jela); AI – All Inclusive (sve uključeno: doručak, ručak, večera – prema hotelskom planu – detalji su na sajtu);). GV – garden view – pogled na park, bašta; SV – sea view – pogled na more; SSV – sea side view – bočni pogled more; PV – pool view – pogled na bazen;

DINARSKI DEO ARANŽMANA: naznačen je po osobi, plaćaju svi odrasli putnici, dece od 0-12g koja ne plaćaju.
CENA SMEŠTAJNIH USLUGA: cene su po osobi ili po jedinici (sobi), naznačene su u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje), pojedinačno za svaki termin, objekat i uslugu.
MIN-MAX BROJ OSOBA: Kolona min-max. osoba u cenovniku označava broj osoba koje plaćaju punu cenu + broj osoba koje koriste određeni popust (ne označava broj ležajeva), broj ležajeva u određenom tipu smeštaja se razlikuje po hotelima i zavisi od uzrasta osoba koje u njemu borave.
NAPOMENA ZA SMEŠTAJ: Gosti samostalno biraju datume i broj noćenja (za većinu hotela cene važe za minimalno 5 noćenja).

ARANŽMAN OBUHVATA:
• smeštaj u hotelu na bazi izabrane pansionske usluge, za odabrani broj noćenja (minimum 5 noćenja).
• servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
• turističku (boravišnu) taksu u iznosu 0,5€ za htl 2*, 1,5€ za htl 3*, 3€ za htl 4*, 4€ za htl 5* po sobi dnevno. Plaćanje na recepciji.
• troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.

SPECIJALNI HOTELSKI I AGENCIJSKI POPUSTI ZA RANE REZERVACIJE
HOTELSKI SPECIJALAN POPUST
• za hotele u cenovniku primenjuju se specijalni hotelski popusti za rane uplate u iznosu od 5% do 35% na objavljene cene.
• popusti važe za rezervacije do određenog datuma u periodu do maja 2019.
• popust se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu 50% od vrednosti aranžmana.
• popusti su naznačeni u tabelama sa cenama hotelskih usluga za svaki hotel pojedniačno i zavise od termina uplate akontacije.

AGENCIJSKI SPECIJALAN POPUST
za sve hotele u cenovniku primenjuju se specijalni agencijski popusti u iznosu od:
• 5% za rezervacije do 31.01.2019. popust se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu 50% od vrednosti aranžmana ili
• 8% za uplate u celosti prilikom rezervacije do 31.01.2019.

Popusti za rane uplate se mogu međusobno kombinovati (hotelski + izabrani agencijski popusti).
Popusti se ne odnose na doplate i dodatne usluge naznačene u cenovniku.

BUS PREVOZ – AUTOBUSOM TURISTIČKE KLASE (klima-video-audio) BEOGRAD • HALKIDIKI/KASANDRA • BEOGRAD

CENA AUTOBUSKOG PREVOZA PO OSOBI: 60 EUR, deca 0-12g. – 50 EUR

SMENE ZA AUTOBUSKI PREVOZ ZA 10 ili 15 NOĆENJA (autobus polazi dan ranije u odnosu na navedene datume):
15,20,25,30. maj; 4,9,14,19,24,29. jun; 4,9,14,19,24,29. jul; 3,8,13,18,23,28. avgust; 2,7,12,17,22. septembar 2019.

PROGRAM PUTOVANJA: Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume smena za aranžmane sa autobuski prevozom. Prvi dan: polazak autobusa u 17:00h iz Beograda. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 2-11/16.dan: boravak u izabranom terminu (10/15 noćenja), u objektu sa izabranim uslugama. 12/17.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, povratak sa Halkidikija je poslednjeg dana boravka u popodnevnim/kasnim popodnevnim satima sa mesta dolaska, u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni na dan povratka od strane predstavnik putem info tabli, usmeno telefonom ili SMS-om. 13/18.dan: dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.
CENA BUS ARANŽMANA OBUHVATA:
• autobuski prevoz sa pratiocem grupe na relaciji Beograd – Halkidiki/Kasandra – Beograd
CENA BUS ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (Triglav osiguranje) na 30.000€ osigurane sume. Informaciju o iznosu osiguranja dobićete u agenciji. Iznos zavisi od dužine boravka i vrste osiguranja (individualno ili porodično).

NAPOMENA ZA PUTNIKE SA BUS PREVOZOM:
Usluga prevoza putnika se vrši samo do hotela koji su na glavnom putu Beograd-Pefkohori ili Beograd-Neos Marmaras. Ukoliko traženi hotel nije na glavnom putu, putnik sam organizuje/plaća transfer od mesta izlaska iz autobusa do odredišta. Molimo Vas da prilikom rezervacije prevoza, proverite u agenciji mesto izlaska za traženi hotel

NAPOMENA ZA PUTNIKE SA SOPSTEVNIM PREVOZOM:
Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz (osim u slučaju nemogućnosti da pronadju ugovoreni hotel, kada treba da kontaktiraju predstavnika telefonom).

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Cene prevoza i smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po prodajnom kursu za efektivu Intesa banke na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.
• gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 50% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
• plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije.
• čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2019., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
• administrativnom zabranom preduzeća sa kojima Belvi Travel ima potpisan Ugovor o administrativnoj zabrani.
• virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture
Belvi Travel zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

OPŠTE NAPOMENE:
• Navedeni popusti za treću i četvrtu osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku.
• Sobe se koriste prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h.
• Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja i uobičajno je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.
• Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
• Maloletna lica ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja naznačenu na punoletno lice sa kojim putuju.
• Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena i važeća je na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
• Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe ili apartmana, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju. Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
• Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
• Pravila oblačanja u većini hotela za vreme večere u restoranima je za muškarce, nošenje dugih pantalona, a sve vrste kupaćih kostima su zabranjene.
• U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
• Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
• Broj telefona predstavnika će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja. Ukoliko putnik preuzme vaučer na kojem ne piše broj telefona predstavnika, dužan je pozvati agenciju pre putovanja.
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš).
• Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
• Molimo putnike da preuzmu i pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

Hotel Ammon Zeus na Halkidikiju Grcka leto 2019
Hotel Ammon Zeus na Halkidikiju Grcka leto 2019
Hotel Ammon Zeus na Halkidikiju Grcka leto 2019
Hotel Ammon Zeus na Halkidikiju Grcka leto 2019
Hotel Ammon Zeus na Halkidikiju Grcka leto 2019
Hotel Ammon Zeus na Halkidikiju Grcka leto 2019
Hotel Ammon Zeus na Halkidikiju Grcka leto 2019
Hotel Ammon Zeus na Halkidikiju Grcka leto 2019
Hotel Ammon Zeus na Halkidikiju Grcka leto 2019
Hotel Ammon Zeus na Halkidikiju Grcka leto 2019
Hotel Ammon Zeus na Halkidikiju Grcka leto 2019
Hotel Ammon Zeus na Halkidikiju Grcka leto 2019
Hotel Ammon Zeus na Halkidikiju Grcka leto 2019
Hotel Ammon Zeus na Halkidikiju Grcka leto 2019
Hotel Ammon Zeus na Halkidikiju Grcka leto 2019
Hotel Ammon Zeus na Halkidikiju Grcka leto 2019
Hotel Ammon Zeus na Halkidikiju Grcka leto 2019
Hotel Ammon Zeus na Halkidikiju Grcka leto 2019
Hotel Ammon Zeus na Halkidikiju Grcka leto 2019
Hotel Ammon Zeus na Halkidikiju Grcka leto 2019
Hotel Ammon Zeus na Halkidikiju Grcka leto 2019