Avionom
Prevoz
AI
Usluga

Hurgada – Egipat leto 2020

Hotel Sheraton Soma Bay 5* – Hurgada https://www.marriott.com/hotels/travel/hrgss-sheraton-soma-bay-resort/

Besplatno boravi dvoje dece do 13 godina.

Položaj hotela: hotel se nalazi u u regiji Soma Bay, od starog centra Hurgade (Sakkala) udaljen je oko 50 km, od aerodroma u Hurgadi 45 km.
Plaža: privatna peščana plaža dugačka oko 800 m, sa postepenim ulaskom u vodu. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira na plaži je besplatna.
Sobe: hotel raspolaže sa 326 soba.
Standardne sobe su površine oko 32 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, dodatni ležaj je sofa ili fotelja na rasklapanje. Sobe su sa pogledom na baštu, bočnim pogledom na more ili pogledom na more.
Sobe imaju kupatilo, fen za kosu, individualnu klimu, TV, telefon, sef, mini bar (uz doplatu), set za kafu i čaj, balkon/terasu.
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, glavni restoran, 2 a la cart restorana (italijanski i riblji), restoran na plaži, bar na terasi, bar na plaži, bar na bazenu, 2 bazena (greju se u toku zimske sezone), dečiji bazen, akva park (hrana i piće-uz doplatu na licu mesta), mini klub (4-12 god.), dečije igralište, spa centar, konferencijska sala, teretana, 3 teniska terena, skvoš, odbojka na plaži, mini fudbal, stoni tenis, pikado, bilijar, večernje animacije, parking, besplatan wi-fi internet u lobiju  hotela.
Uz doplatu:  hrana i piće u akva parku-uz doplatu na licu mesta, room servis, doktor, masaže i tretmani u spa centru, sauna, đakuzi, tursko kupatilo, usluga pranja veša, bilijar, prodavnice, frizer, svi sportovi na vodi, škola ronjenja, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, luksuzna uvozna pića, specijalna vina, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge.
Usluga: All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užine, sladoled, čaj, kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: luksuzan hotel, na prelepoj peščanoj plaži, odličan akva park.

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema egipatskih operatera.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI OBUHVATA: HOTELSKI SMEŠTAJ + AVIO PREVOZ + AVIO TAKSE + TRANSFER

POPUSTI i PROVIZIJE se ne odnose na aerodromske i YQ takse.

(za sve termine, strelica udesno →)

HOTELSKE SKRAĆENICE I NAZNAKE U TABELI: standardna soba – dva standardna ležaja ili bračni ležaj sa mogućnošću pomoćnog ležaja, standardna soba glavna zgrada – dva standardna ležaja ili bračni ležaj sa mogućnošću pomoćnog ležaja, bungalov standardna soba – dva standardna ležaja ili bračni ležaj sa mogućnošću dva pomoćna ležaja u bungalovu, odvojen od glavne zgrade, sobe mogu biti u prizemlju ili na spratu, sa liftom ili bez, superior soba/deluxe/premier – soba veće površine i bolje opremljenosti od standardne, family soba – porodična veća soba, može imati jednu ili dve prostorije, akva park soba – dva standardna ležaja ili bračni ležaj sa mogućnošću dva pomoćna ležaja u delu hotelskog kompleksa pored Aqua Parka, odvojen od glavne zgrade, sobe mogu biti u prizemlju ili na spratu, sa liftom ili bez, family suite – soba sa širokim (francuskim) ležajem i odvojena soba sa dva ležaja, main building – glavna zgrada, SV (sea view) – pogled na more, SSV (sea side view) – bočni pogled na more, GV (garden view) – pogled na vrt/baštu, PV (pool view) – pogled na bazen, VR (vila soba) – standardna soba u vilama preko puta ulice. FR (front soba) – pogled na baštu ili bazen, AI – All Inclusive(sve uključeno – samoposluživanje): doručak – ručak – večera + dodatna usluga: slatka ili slana užina, bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskom planu (detalji na sajtu hotela), UAI – Ultra All Inclusive(ultra sve uključeno): doručak – ručak – večera + dodatna usluga: slatka i slana užina, lokalna bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskom planu, kao i neka strana pića (detalji na sajtu hotela).


PAKET ARANŽMAN (HOTEL + AVION + TRANSFER + TAKSE + YQ TAKSA): cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje), pojedinačno za svaki objekat, termin i uslugu.

PAKET ARANŽMAN – AVIO PREVOZ (poseban čarter let) BEOGRAD • HURGADA • BEOGRAD

PROGRAM PUTOVANJA: Dan polaska – poletanja aviona je datum iz tabele. Prvi dan: Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Belvi Travel u sali za međunarodne odlaske dva sata pre poletanja aviona. Obavezno dan pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona. Dolazak u Hurgadu nakon nešto više od tri sata leta. Transfer do izabranog hotela, smeštaj, slobodno vreme, usluga počinje noćenjem.  2-10/11.dan: Usluga prema programu. Slobodni dani uz mogućnost organizovanja brojnih fakultativnih izleta. 11/12.dan (poslednji dan boravka): Usluga se završava večerom prethodnog dana. Transfer do aerodroma u Hurgadi. Poletanje aviona za Beograd prema planu letenja. Dolazak u Beograd posle tri i po sata leta. Kraj usluga.

JEDINSTVENA CENA PAKET ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Čarter let na relaciji Beograd – Hurgada – Beograd
 • Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00h) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobičajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišćene zbog fakultativnih izleta.
 • Grupni transferi autobusom od aerodroma u Hurgadi do izabranog hotela, u odlasku i povratku.
 • Aerodromske takse za čarter let u iznosu od 51.40 evra (21.42 evra ukupna taksa aerodroma Nikola Tesla, 0.98 evra RF taksa i 29 evra aerodrom Hurgada). Konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se najkasnije 24 sati pre započinjanja putovanja.
 • Doplatu za gorivo YQ taksa u iznosu od 20 evra po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju taksu. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do polaska na put. U slučaju povećanja putnik je dužan da izvrši doplatu pre započetog putovanja.
 • Transfer autobusom od aerodroma u Hurgadi do izabranog hotela, u odlasku i povratku.
 • Servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

JEDINSTVENA CENA PAKET ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Troškovi pribavljanja Egipatske vize u iznosu od 25 USD (za putnike DRŽAVLJANE REPUBLIKE SRBIJE) i plaćaju se po dolasku na destinaciju.
 • Obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja možete dobiti u agenciji.
 • Fakultativne izlete, individualne troškove putnika.

Organizujemo dodatni prevoz - transfer do/od aerodroma u Beogradu, cena po osobi (min. 2 putnika): Novi Sad - 2.600 rsd Deca 0-2g. - besplatno, nemaju sedište. Popust za decu od 2-12g. - 50%. Transfer započinje 3,5 sata pre poletanja aviona iz Beograda.

Cene prevoza i smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.

 • gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
 • plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije.
 • čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2020., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
 • administrativnom zabranom preduzeća sa kojima Belvi Travel ima potpisan Ugovor o administrativnoj zabrani.
 • virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture

Belvi d.o.o. zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

 • Svaka promena ili dopuna prvobitne rezervacije (ime, prezime, datum rođenja, promena tipa smeštaja…), a nakon isteka odeređenog hotelskog popusta za rane rezervacije, smatra se otkazom rezervacije od strane putnika i može biti odbijena od strane hotela. U tom slučaju primenjivaće se troškovi otkaza prema Opštim uslovima putovanja.
 • Putnici, državljani Srbije, koji poseduju biometrijske (crvene) pasoše, moraju imati pasoš važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečje pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.
 • Na letovima Air Serbie dozvoljen je isključivo jedan prtljag po osobi težine do 23 kg. Ukoliko dva ili više putnika koriste isti prtljag, svaki kilogram preko dozvoljene težine se naplaćuje pri čekiranju.
 • Svi strani državljani koji koriste usluge naše agencije su u obavezi da se raspitaju o viznom režimu Egipta, kao i da u pasošu sa kojim izlaze iz Srbije imaju ulazni pečat na teritoriju Srbije. Putnici koji poseduju putnu ispravu BIH moraju sami vizirati svoj pasoš u ambasadi Egipta u Sarajevu, u protivnom njihovo putovanje neće moći da se realizuje. Nosioci pasoša BIH mogu prilikom ulaska u zemlju dobiti dodatni pečat u svoj pasoš, u toj situaciji su dužni da isto prijave vodiču prilikom info sastanka. Svi putnici sa pasošem BIH koji dobiju dodatni pečat moraju se javiti u kancelariji turističke policije radi procedualne aktivnosti registrovanja boravka u Egiptu. U slučaju da se putnici ne jave kancelariji turističke policije rizikuju plaćanje kazne prilikom izlaska iz zemlje
 • Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično). Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom trzištu i slično promeni cenu aranžmana.
 • Na čarter letu prevoznik je Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 23 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 7 kg. Deca ispod 2 godine nemaju pravo na prtljag.
 • Minimalan broj prijavljenih učesnika za aranžmane rađene na bazi čarter letova (140 putnika). Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju promena reda letenja od strane avio kompanije. Vreme leta navedeno u detaljima leta je planirano lokalno vreme. O tačnom vremenu leta putnik će biti obavešten po dobijanju informacije od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja.
 • Kategorija hotela je zvanična domicilna kategorija na osnovu ugovora između organizatora putovanja i ino partnera. U slučaju eventualne naknadne promene kategorije hotela, organizator ne snosi odgovornost. Vrsta i kvantitet hrane zavisi od kategorije hotela. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo recepcija hotela po dolasku u hotel. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu kreveta.
 • Molimo putnike da provere validnost putnih isprava. Na put je potrebno poneti pasoš koji važi 6 meseci po povratku sa putovanja. Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Sve posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik. Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće.
 • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Belvi doo.
 • Belvi doo ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 078 od 01.01.2020., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 470000040673 od 01.01.2020. godine Triglav osiguranje ADO Beograd.
Beograd, 01.01.2020. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 230/2020 od 01.02.2020.

Organizator: BELVI d.o.o., Beograd, Kosovska 17, Matični br. 06037763, Licenca: OTP-230/2020 od 01.02.2020. Kategorija licence A35.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel. Cenovnik je sastavni deo kataloga Belvi Travel - Leto 2020.
Opisi i fotografije objekata su objavljeni u katalogu i na internet prezentaciji: www.belvi.rs
PROGRAM/CENOVNIK HURGADA LETO 2020 br. 4 od 02.03.2020.

Hurgada, biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “more sa sedam boja”.

Osnovana početkom 20. veka, Hurgada je do pre par godina bila malo ribarsko selo, a danas je vodeći turistički centar na obali Crvenog mora, popularan zbog dugih plaža, noćnog života, toplog vremena i odličnih uslova za bavljenje sportovima na vodi, posebno ronjenjem. Nalazi se 475 km južno od Kaira.
Hurgada ima oko 250.000 stanovnika i podeljena je na tri dela – El Dahar (stari deo grada), Sakala (centar) i El Memša (Nova pesacka zona). Sakala je hotelska četvrt, a u Daharu su smešteni najveći gradski bazar, pošta i autobuska stanica. Na obali dugoj 45 km u ponudi je oko 250 hotela raznih kategorija, a u široj zoni od 70 km izgrađena su i nova letovališta El Gouna, Makadi bay, Sahl Hasheesh i Soma bay. Primamljivo, najtoplije more na svetu sa belim peščanim plažama.

Temperatura je oko 30 stepeni tokom čitave godine, dok se za letnjih meseci popne na oko 40 stepeni. U Hurgadu često svraćaju Egipćani iz Kaira i Evropljani, mahom Italijani, Rusi, Poljaci, Česi i Nemci, koji tu provode božićne i novogodišnje praznike i često odlaze u obilazak doline Nila i do Luksora.