6 dana
Trajanje
Autobusom
Prevoz
BB
Usluga
Da
Vodič

Turska

Istanbul

Autobusom 6 dana/3 noćenja

Termin: 11.-16. Decembar 2019.

TERMIN PUTOVANJA HOTEL USLUGA CENA ARANŽMANA PO OSOBI
11.12. - 16.12.2019. Hotel Lal 3
Hotel Genova 4
Hurry Inn 5
3ND 99€
119€
119€
CENOVNIK PDF
pdf
U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:
Prevoz turističkim autobusom (klima, video i audio oprema) na relaciji navedenoj u programu
Smeštaj u Istanbulu u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/3 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom (švedski sto)
Usluge pratioca grupe tokom putovanja
Obilaske prema programu uz pratnju stručnog lokalnog vodiča na našem jeziku
Troškove organizacije i vođenja aranžmana.
U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
Međunarodno zdravstveno osiguranje
Individualni troškovi putnika
Fakultativni izleti, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu.
 • Obilazak Aja Sofije, Topkapi palate, Plave džamije, hipodroma – 45€
 • Dolma Bahče palata sa ulaznicom za harem – 35€
 • Krstarenje Bosforom – 20€
 • Tursko veče – 30€
 • Panoramski obilazak – 10€
 • Prinčevska ostrva – 20€.

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika, cena fakultativih izleta je podložna promeni


 • Dete 2-12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe ima popust 10% (ima sedište u autobusu i krevet).

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.

 • Aranžman je rađen na bazi od 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre polaska.
 • Agencija zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 45 putnika).
 • Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Prva sedišta su službena i ne izdaju se putnicima.
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza – “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Belvi Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Prema Zakonu o turizmu organizator ima garanciju putovanja i to: polisa osiguranja br. 14670006974 izdate 15.05.2019. i sa aneksom od 30.09.2019. god osiguravajuće kompanije „DUNAV OSIGURANJE A.D.O.” iz Novog Sada, Bulevar Oslobođenja 3 . (U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti putnik se može obratiti DUNAV osiguranju na sledeći broj telefona + 381 21 442333 ili na mail novisad@dunav.com.

Organizator: PRESTIGE CONSULTING RESEARCH DOO Novi Sad, Licenca OTP 46/2017. od 29.05.2017.
Belvi Travel nastupa u svojstvu posrednika u prodaji aranžmana za Istanbul. Organizator putovanja je turistička agencija Prestige travel Novi Sad, licenca OTP 46/2017. Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije PRESTIGE CONSULTING RESEARCH DOO Novi Sad.
Cenovnik/Program br.3 važi od 19.11.2019.

1

1.dan NOVI SAD - BEOGRAD...

Polazak iz Novog Sada u 15:00h sa parkinga kod ”Lokomotive ”, i iz Beograda u 17:00h sa Turističkog terminala – SP Lasta A.D. autoput Beograd-Niš br. 4 (za tačno vreme i mesto polaska pozovite agenciju dan pre puta). Noćna vožnja kroz Srbiju i Bugarsku sa kraćim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti do Istanbula.
2

2.dan ...ISTANBUL

Dolazak u Istanbul u prepodnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Nakon kraćeg odmora fakultativno „city tour” – panoramsko razgledanje grada: Kapali čaršija,Valensov akvadukt, Zlatni rog, most Galata, moderni kvartovi Bejoglu i Taksim, silazak na Bosfor, palata Dolma Bahče – poslednja rezidencija otomanskih sultana, prelazak na azijsku stranu preko bosforskog mosta do čuvenog vidikovca – Čamlidža. U povratku zadrzavanje na Taksimu u trajanju 2h. Povratak u hotel. Noćenje.
3

3.dan ISTANBUL

Doručak. Nakon doručka fakultativan obilazak: Plava džamija, Aja Sofija, Topkapi palata, Hipodrom,… šetnja do Kapali čaršije. Slobodno vreme za šoping. Povratak u hotel. Noćenje.
4

4.dan ISTANBUL

Doručak. Fakultativno obilazak palate Dolma Bahče i krstarenje Bosforom, nakon toga sledi obilazak Vaseljenske patrijaršije. Povratak u hotel. Slobodno vreme. U večernjim satima preporučujemo fakultativan odlazak na Tursko veče u nacionalni restoran sa tradicionalnom muzikom (večera, piće, trbušni ples). Noćenje.
5

5.dan ISTANBUL...

Doručak. Napuštanje hotelskih soba do 12:00h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak grupe iz Istanbula u 18:00h. Putovanje prema Srbiji sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.
6

6.dan ...BEOGRAD - NOVI SAD

Dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima. Kraj putovanja.

Smeštaj je u nekom od navedenih hotela ili sličnom:

Hotel 3*, 4* i 5*
Usluga: noćenje sa doručkom.

istanbul