Sopstveni prevoz
Prevoz
HB
Usluga

Srbija

Kladovo

SRETENJSKI PRAZNICI NA DUNAVU

SOPSTVENI PREVOZ

Termin putovanja:12. februar – 16. februar 2021.

CENA PUTOVANJA PO OSOBI PO PAKETU U EVRIMA

HOTEL USLUGA BROJ NOĆENJA CENA ARANŽMANA
Aquastar Danube 4* PP 3 dana / 2 noćenja 69€
Aquastar Danube 4* PP 4 dana / 3 noćenja 85€
Aquastar Danube 4* PP 5 dana / 4 noćenja 99€ 99€
Dvoje dece do 7 godina imaju besplatan smeštaj u pratnji dve odrasle osobe (nemaju svoj ležaj). Doplata za poseban ležaj za decu mlađu od 7 godina 50% od cene aranžmana.
Deca od 7 – 12 godina plaćaju 50% od cene u pratnji dve odrasle osobe (imaju svoj ležaj).
Treća odrasla osoba plaća punu cenu (na upit).
CENOVNIK PDF
pdf
JEDINSTVENA CENA PUTOVANJA OBUHVATA:
Smeštaj u dvokrevetnoj sobi na bazi usluge polupansion (doručak i večera – švedski sto; u slučaju da u hotelu boravi manje od 15 gostiju obroci se služe po principu set menija), upotreba sadržaja spa & wellness centra (zatvoreni bazen, sauna, fotelje masažeri, fitnes i trim cabinet), WiFi, parking, boravišna taksa i osiguranje.
U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
Piće, room service, mini-bar, razne vrste ručnih masaža, upotreba hidromasažne kade, upotreba parnog kupatila, bilijar, pranje veša, hemijsko čišćenje, telefon, iznajmljivanje bicikli, sportovi na vodi, fakultativni izleti i individualni troškovi.

DOPLATE: Doplata za dodatni dan na bazi polupansiona 26 evra po osobi, doplata za jednokrevetnu sobu 17 evra po osobi po noći.
NAPOMENA: Zbog sprečavanja širenja zarazne bolesti Covid 19 upotreba parnog kupatila, saune i hidromasažne kade zabranjena je do daljnjeg.


 • KRSTARENJE ĐERDAPSKOM KLISUROM (2h)
  U toku krstarenja gosti će imati priliku da uživaju u najlepšem delu Đerdapske klisure. Prolazi se pored mesta gde je rimski imeprator Trajan ostavio svoj neizbrisiv trag u steni poznatiji kao Trajanova tabla, prolazi se kroz Mali Kazan – mesto gde je Dunav na celom svom toku najdublji, zatim pored statue poslednjeg dačanskog kralja Decebala uklesane u steni i pravoslavnog manastira Mrakonija, tu su i signalne (balon) stanice na Dunavu i naizad – mesto gde je Dunav na celom svom toku najuži.
  Cena izleta: 1500 dinara po osobi (plaćanje na recepciji hotela).
  Minimum za realizaciju je 30 prijavljenih putnika.
 • OBILAZAK RAJAČKIH PIMNICA (7h)
  Polazak autobusom iz hotela, dolazak u selo Rajac i poseta Rajačkim pimnicama. Prema zvaničnim podacima kompleks čini više od 160 grupisanih objekata ukopanih u zemlju i koji služe za proizvodnju i skladištenje vina. Ovaj vinogradarski kraj je poznat po izuzetno kvalitetnom vinu. Nakon obilaska, sledi degustacija vina i ručak. Povratak u hotel.
  Cena izleta: 3000 dinara po osobi (plaćanje na recepciji hotela).
  Minimum za realizaciju je 15 prijavljenih putnika.
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.
 • Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja.
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.
 • Organizator putovanja zadržava pravo izmene objavljenih cena i ostalih uslova prodaje.
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije organizatora putovanja.
 • Organizator putovanja i posrednik ne snose odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima Garanciju putovanja po Polisi osiguranja br. 470000045464 od 10.11.2020., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Akcionarskog društva za osiguranje „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD“ koja važi od 01.10.2020. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja pisanim putem ili telegramom na „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD“ ul. Milutina Milankovića 7a, Novi Beograd na tel +381 1 3305 100 ili na mail office@triglav.rs Beograd, 23.11.2020. Belvi d.o.o., Beograd - Novi Beograd, Jurija Gagarina 12b. Kategorija licence A25 br. OTP-450/2020 od 23.11.2020.

Organizator:  KonTiki Travel & Service d.o.o., Beograd-Stari Grad, Kolarčeva 3/V, Matični broj: 20899999
Belvi d.o.o. nastupa u svojstvu posrednika u prodaji aranžmana – KLADOVO, SRETENJSKI PRAZNICI NA DUNAVU. Organizator putovanja je turistička agencija KonTiki Travel & Service d.o.o., licenca OTP 113/2020 od 01.02.2020., Kategorija licence A 40. Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel & Service d.o.o.

Program putovanja br. 1 važi od 27.01.2021.                                                    

1

1. dan KLADOVO

Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14:00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
2

2. dan do poslednji dan KLADOVO

Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.

Poslednji dan KLADOVO: Napuštanje soba do 10:00h. Kraj programa.

Hotel Aquastar Danube 4* (www.hotelkladovo.rs) se nalazi u Kladovu pored uređene peščane gradske plaže. Raspolaže sa deluxe sobama, restoranom, barom na šetalištu, otvorenim i zatvorenim bazenom sa slanom vodom. Wellnes centar pored bazena sadrži: saunu, džakuzi, fitnes centar, usluge aromaterapije, masaže, kao i salon lepote. U okviru hotela se nalazi tehnički opremljena konferencijska sala. Sve sobe su klimatizovane i poseduju sef, mini-bar, Ka-Tv, Wi Fi.

PROGRAM JE INDIVIDUALAN, REZERVACIJA SE VRŠI NA UPIT. ARANŽMAN JE MOGUĆE REALIZOVATI BEZ OBZIRA NA BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA U ZAVISNOSTI OD RASPOLOŽIVOSTI SOBA U HOTELU. ROK ZA POTVRDU REZERVACIJE JE 3 RADNA DANA OD MOMENTA PRIJAVE ZA PUTOVANJE I UPLATE AKONTACIJE.