Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

KOPAONIK – Župa Wellness & Spa

DESTINACIJA
Zima 2021/2022 – Kopaonik – Srbija

PAKET ARANŽMAN SOPSTVENI PREVOZ

Zima 2022/2023 – Kopaonik

Konačište Župa je ugostio svoje prve goste krajem 2017. godine. Objekat je podignut na mestu nekadašnjeg odmarališta Župa, iznad odmarališta Suva Ruda, i neposredno ispod hotela Srebrna Lisica (ex Investbanka). Župa Wellness & Spa se nalazi u neposrednoj blizini staze Malo jezero od koje je udaljena oko 200m. Udaljenost od centra Kopaonika (Konaka) je oko 400m stazom Malo jezero ili oko 800m putem ukoliko želite autom da se spustite do centra. Pored prostranog i udobnog smeštaja, Župa apartmani gostima mogu ponuditi prelepo dizajniran prostor recepcije, kao i lobi bar, pansionski i “A’la carte” restoran, unutrašnji bazen sa Wellness& Spa ponudom i podzemnu garažu sa preko 50 parking mesta. Podzemna garaža poseduje sistem ventilacije, kao i protivpožarni sistem sprinkler tipa. Wellness & spa centar i parking u podzemnoj garaži – (visina garaže 195 cm) se rezervišu i plaćaju po definisanoj ceni na licu mesta, prema raspoloživosti. Wellness & Spa u svojoj ponudi ima: 2 finske saune, 3 sobe za masažu, 1 unutrašnji bazen 9 x 4,5 m, 1 jakuzzi. Gostima je na raspolaganju besplatan pristup internetu putem wi-fi mreže.
Pristup vozilom – pešački pristup objektu Župa: Do objekta se kolima kao i pešice stiže saobraćajnicom koja se od puta Kopaonik – Rudnica odnosno Kopaonik – Jošanička Banja odvaja ka tehničkoj bazi Skijališta Srbije (kod Hotela Olga Dedijer) i kolskom prilazu ski stazama Malo jezero i Sunčana dolina.
Ski pristup – izlaz na staze: Sa samo par zamaha savladaćete razdaljinu od nepunih 200 metara, koliko goste deli od najbliže staze za skijanje Malo jezero. Za povratak u objekat skijašima savetujemo izlaznu stanicu ski lifta Malo jezero, odnosno spust desnom ivicom sa staze Sunčana dolina, pa niže putem gde dolazite neposredno pred skijašnicu i ski rental PANTA objekta Župa.
Usluga: polupansion (doručak i večera), servira se po principu bifea (švedski sto) ili po principu izbora vise jela, u koliko u hotelu boravi manje od 20 gostiju. Domaća i internacionalna kuhinja, kao i poznati specijaliteti kopaoničkog kraja, zagolicaće sva čula gostiju, a posebno onih sa gurmanskom žicom.

Prvi dan KOPAONIK Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan do pretposlednji dan KOPAONIK Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.
Poslednji dan KOPAONIK Napuštanje soba do 10.00h (ili prema pravilima smeštajnog objekta). Kraj programa.