Po vašem izboru
Trajanje
Avionom
Prevoz

Melia Las Antillas 4*,
Položaj hotela: Hotel se nalazi direktno na plaži. Centar Varadera udaljen je oko 3km a aerodrom Varadero oko 30 km.
Hotelski sadržaji: Hotel čini više zgrada koje se nalaze u velikoj bašti. Ima 4 restorana sa internacionalnom, italijanskom, kreolskom kuhinjom, 7 barova, snack bar na plaži, bazen, 3 đakuzija, ležaljke, suncobrane i peškire na bazenu i plaži, WiFi u lobiju uz doplatu, prodavnice, diskoteku, animaciju svakog dana i večeri, tematske večeri, karaoke.
Sport uključen u cenu: fitness, tenis, stoni tenis, badminton, bilijar, stoni fudbal, oprema za snorkling, kajak, pedalina, jedrenje na dasic, odbojka na plaži, košarka, aerobic.
Uz doplatu: golf (udaljen oko 2 km).
Wellness: bazen i različiti tretmani i masaže uz doplatu.
Sobe: ukupno 270
Junior suite garden view: 43m2, kupatilo sa tušem, fen, TV, telefon, klima, ventilator, mali frižider, pegla, sef, pribor za čaj i kafu, balkon s pogledom na baštu.Hotel poseduje i druge tipove soba.
Usluga: all inclusive (AI – sve uključeno), doručak – ručak – večera + dodatna usluga: slatka i slana užina, bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskom planu (detalji na sajtu hotela).
www.belivehotels.com

Cena po osobi i danu u junior suite garden view sobi / Usluga all inclusive
01.05.-18.07. / 23.08.-31.10. 52€
19.07.-22.08. 66€
02.01.-30.04. 71€
Avio karta: od 746€
Cena avio karte može biti i niža od navedene. Avio kompanije često objavljuju akcije. Pozovite nas za konkretnu ponudu.
Transfer autobusom od aerodroma Varadero: 20€
Transfer autobusom od aerodroma Havana: 59€
Popusti: 15% za rezervacije do 31.03. i boravak u periodu 01.05.-31.10.
Uštede: 7=6 noći, 14=12 noći, 21=18 noći za boravak u periodima 01.05.-30.06. i 01.09.-30.09. / Popusti se ne mogu kombinovati.
Deca: do 1 god borave besplatno
Cena za ostale tipove soba na upit.

Valuta – pezos (CUC), poneti eure na destinaciju, 1 EUR=1,1 CUC
Jezik – španski, engleski
Viza – nije potrebna za srpske državljane (plaćaju se izlazne takse na aerodromu oko 25 EUR),
pasoš mora da važi još najmanje 6 meseci, obavezno je putno zdravstveno osiguranje
Vakcina – nije potrebna
Struja – potreban adapter (većina hotela ima u ponudi)
Klima – tokom cele godine aktuelna destinacija (izuzetak su avgust,septembar i oktobar kada je sezona uragana)

Kuba je ostrvska zemlja i ujedno najveće ostrvo u karipskom arhipelagu, koju, osim glavnog ostrva, čini još I ostrvo Isla de la Juventud, uz nekoliko manjih arhipelaga.
Njene obale zapljuskuju talasi Karipskog mora i Severnog Atlanskog okeana.
Kristofer Kolumbo je u svojim putopisima napisao …ovo je najlepše ostrvo koje su moje oči videle…
I zaista, Kuba će vas očarati u svakom smislu. Neverovatan mix prošlosti I modernog turizma nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Kuba je punih 55 godina, nakon revolucije na čelu sa Fidelom Kastrom I Če Gevarom, bila pod sankcijama. I to je učinilo da vreme stane. I dan danas izgleda kao pre 60 godina.
Havana, glavni grad, sa svojom kolonijalnom arhitekturom, ulicama, trgovima, katedralama…je priča za sebe koju nikako ne treba propustiti. Stari grad je pod zaštitom UNESCO-a.
Posle povratka u prošlost u Havani, vratite se u budućnost u Varaderu, glavnom turističkom gradu na Kubi gde ćete imati utisak da ste na Miami Beachu! 20km peščanih plaža I hotela od 3* do 5* sa bogatim sportskim sadržajima I turističkom ponudom pružiće odmor za svačiji ukus.
Osim u Varaderu, odmor u autentičnijoj Kubi možete naći na ostrvima Cayo Largo, Cazo Rosario, I Cayo Coco.
Ali, da biste osetili pravu Kubu preporučujemo da obavezno odete na neki izlet I osetite pravi duh ove zemlje cigara, ruma, muzike, starih automobila I plesa.
Avanturistma preporučujemo obilazak kubanske savane džip safarijem, zatim Delfinarijuma gde možete I plivati sa delfinima, etno parka Guama gde možete videti opasne krokodile i ribe ukrštene sa krokodilima. Ne propustite vožnju katamaranima oko celog ostrva i lov na na barakude otvorenom moru.
Kuba ima tropsku klimu sa prosečnom godišnjom temperaturom oko 27 C°, i periodima velike vrućine, visoke vlažnosti vazduha i jakih vetrova. Visoka turistička sezona je period od decembra do aprila, mada su najtopliji dani (ali sa većim brojem kišnih dana) u periodu našeg leta. Prosečna temperatura mora je oko 26 C°.