Po vašem izboru
Trajanje
Avionom
Prevoz

Ocean Vista Azul 5*
Položaj hotela: Hotel se nalazi steni sa fenomenalnim pogledom na tirkizno plavo more i direktnim izlazom (niz stepenice) na peščanu plažu u malom zalivu. Centar Varadera udaljen je oko 6km. Od aerodroma Varadero udaljen je oko 30 km.
Hotelski sadržaji: Hotel je otvoren 2015 god. Ima 5 restorana sa internacionalnom kuhinjom i orskim specijalitetima, 5 barova i 1 snack bar, 2 bazena (1 glavni, 1 infinity bazen), ležaljke, suncobrane i peškire na bazenu i plaži, frizerski salon, WiFi u lobiju uz doplatu i animaciju svakog dana i večeri
Sport uključen u cenu: fitness, tenis, oprema za snorkling, kajak, odbojka na plaži, košarka Uz doplatu: golf (udaljen oko 2 km)
Wellness centar: spa usluge uz doplatu
Sobe: ukupno 470
Deluxe soba: 39m2, kupatilo sa tušem, fen, TV, telefon, klima, minibar, WiFi (uz doplatu), pegla, sef, pribor za čaj i kafu, balkon ili terasa s pogledom na baštu.
Ostali tipovi soba: deluxe pool view 39m2 s pogledom na bazen /priviledge deluxe 49m2 sa uključenim korišćenjem ekskluzivnog lounge-a, premium pićima, 1 sat u toku boravka besplatan WiFi, butler i concierge servis, room service od 7 do 23h / priviledge deluxe oceanview 52m2 kao i priviledge deluxe sa pogledom na more
Usluga:  all inclusive (AI – sve ukljuceno). Doručak – ručak – večera + dodatna usluga: slatka i slana užina, bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskom planu (detalji na sajtu hotela).
www.oceanhotelvistaazul.com

Cena po osobi i danu u dvokrevetnoj deluxe sobi / Usluga all inclusive
01.05.-14.07. / 25.08.-31.10. 84€
01.04.-30.04. / 15.07.-24.08. 93€
01.02.-31.03. 128€
Avio karta: od 746€
Cena avio karte može biti i niža od navedene. Avio kompanije često objavljuju akcije. Pozovite nas za konkretnu ponudu.
Transfer autobusom od aerodroma Varadero: 20€
Transfer autobusom od aerodroma Havana: 59€
Popusti: 20% za rezervacije do 30.04.i boravak u periodu 01.05.-31.10.
Deca: do 1 god borave besplatno
Mladenci: upgrade za bolji tip sobe u zavisnosti od raspoloživosti, doručak u sobi u dolasku, romantična večera uz flašu vina, 10% popusta na spa tretmane
Cena za ostale tipove soba na upit.

Valuta – pezos (CUC), poneti eure na destinaciju, 1 EUR=1,1 CUC
Jezik – španski, engleski
Viza – nije potrebna za srpske državljane (plaćaju se izlazne takse na aerodromu oko 25 EUR),
pasoš mora da važi još najmanje 6 meseci, obavezno je putno zdravstveno osiguranje
Vakcina – nije potrebna
Struja – potreban adapter (većina hotela ima u ponudi)
Klima – tokom cele godine aktuelna destinacija (izuzetak su avgust,septembar i oktobar kada je sezona uragana)

Kuba je ostrvska zemlja i ujedno najveće ostrvo u karipskom arhipelagu, koju, osim glavnog ostrva, čini još I ostrvo Isla de la Juventud, uz nekoliko manjih arhipelaga.
Njene obale zapljuskuju talasi Karipskog mora i Severnog Atlanskog okeana.
Kristofer Kolumbo je u svojim putopisima napisao …ovo je najlepše ostrvo koje su moje oči videle…
I zaista, Kuba će vas očarati u svakom smislu. Neverovatan mix prošlosti I modernog turizma nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Kuba je punih 55 godina, nakon revolucije na čelu sa Fidelom Kastrom I Če Gevarom, bila pod sankcijama. I to je učinilo da vreme stane. I dan danas izgleda kao pre 60 godina.
Havana, glavni grad, sa svojom kolonijalnom arhitekturom, ulicama, trgovima, katedralama…je priča za sebe koju nikako ne treba propustiti. Stari grad je pod zaštitom UNESCO-a.
Posle povratka u prošlost u Havani, vratite se u budućnost u Varaderu, glavnom turističkom gradu na Kubi gde ćete imati utisak da ste na Miami Beachu! 20km peščanih plaža I hotela od 3* do 5* sa bogatim sportskim sadržajima I turističkom ponudom pružiće odmor za svačiji ukus.
Osim u Varaderu, odmor u autentičnijoj Kubi možete naći na ostrvima Cayo Largo, Cazo Rosario, I Cayo Coco.
Ali, da biste osetili pravu Kubu preporučujemo da obavezno odete na neki izlet I osetite pravi duh ove zemlje cigara, ruma, muzike, starih automobila I plesa.
Avanturistma preporučujemo obilazak kubanske savane džip safarijem, zatim Delfinarijuma gde možete I plivati sa delfinima, etno parka Guama gde možete videti opasne krokodile i ribe ukrštene sa krokodilima. Ne propustite vožnju katamaranima oko celog ostrva i lov na na barakude otvorenom moru.
Kuba ima tropsku klimu sa prosečnom godišnjom temperaturom oko 27 C°, i periodima velike vrućine, visoke vlažnosti vazduha i jakih vetrova. Visoka turistička sezona je period od decembra do aprila, mada su najtopliji dani (ali sa većim brojem kišnih dana) u periodu našeg leta. Prosečna temperatura mora je oko 26 C°.