Po vašem izboru
Trajanje
Automobilom
Prevoz
HB
Usluga

Hrvatska, leto 2021

Lošinj – Vitality Hotel Punta 4*

Vitality Hotel Punta nalazi se u slikovitom gradu Veli Lošinj, koji je zahvaljujući svojoj vegetaciji i klimi blagotvornoj za ljudsko zdravlje postao poznat kao vazdušna banja. Objekat je okružen stogodišnjom borovom šumom i smešten svega 50 metara od morske obale. Aerodrom Lošinj udaljen je 16 km.
Hotel se ističe modernim uređenjem i obuhvata luksuzan wellness centar, 2 à la carte restorana s velikom terasom i pogledom na more i luku, pansionski restoran, 3 bara, dečije igralište, mini prodavnicu, menjačnicu, teniske terene i veštačku stenu za penjanje visoku 7m (uz doplatu), različite sportske aktivnosti, otvoreni paking (prema raspoloživosti), garažu (uz doplatu), WiFi u celom objektu, dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle, latino i standardne plesne radionice.
Posebno uređen centar Vitality Zone obuhvata unutrašnje bazene i đakuzi sa grejanom morskom vodom, infinity pool s morskom vodom, terasu s ležaljkama i suncobranima, prostor za opuštanje kao i prostorije za wellness i kozmetičke tretmane, fitness centar, razne vrste sauna. Gostima je na raspolaganju izbor profesionalnih kozmetičkih, holističkih i
medicinskih tretmana, antistres programa i tretmana pomlađivanja tela. Plaža je kamenita sa ravnim pločama za sunčanje. Suncobrani i ležaljke besplatno prema raspoloživosti.
Sobe: 316 soba, 48 suiteova
Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tušem i fenom, klima uređaj, minibar, plazma sat-TV, telefon, sef, WiFi, bademantil, papuče, torbu i peškir za plažu. Većina soba ima balkon.


NAPOMENA: U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste organizatora putovanja prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Rok za potvrdu rezervacije je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave i uplate akontacije. U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa. Molimo putnike da pažljivo pročitaju program putovanja, informacije i opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.


Cena aranžmana je izražena u eurima po smeštajnoj jedinici. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.

Superior soba, Standard Plus

  • Dete do 7 (6,99) godina – gratis na pomoćnom ležaju
  • Dete od 7 do 12 (11,99) godina – doplata 25% od cene sobe
  • Osobe preko 12 godina – doplata 40% od cene sobe

Premium:

  • Dete do 12 (11,99) godina – gratis na pomoćnom ležaju
  • Osobe preko 12 godina – doplata 30% od cene sobe

Suite:

  • 2 dece do 12 (11,99) godina – gratis
  • Osobe preko 12 godina – doplata 15% od cene sobe

SINGLE USE

  • 20% umanjenje od cene sobe, ako jedna osoba sama boravi u standard i Punta dvokrevetnoj sobi (u periodu nakon 13.09.2020.)

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima Garanciju putovanja po Polisi osiguranja br. 470000045464 od 10.11.2020., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Akcionarskog društva za osiguranje „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD“ koja važi od 01.10.2020. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja pisanim putem ili telegramom na „TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD“ ul. Milutina Milankovića 7a, Novi Beograd na
tel +381 1 3305 100 ili na mail office@triglav.rs Beograd, 23.11.2020. Belvi d.o.o., Beograd - Novi Beograd, Jurija Gagarina 12b. Kategorija licence A25 br. OTP-450/2020 od 23.11.2020.

Organizator: BELVI d.o.o., Novi Beograd, Jurija Gagarina 12b, Matični br. 06037763, Kategorija licence A25 br. OTP-450/2020 od 23.11.2020.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi DOO. Cenovnik je sastavni deo kataloga Belvi DOO - Leto 2021.
Opisi i fotografije objekata su objavljeni u katalogu i na internet prezentaciji: www.belvi.rs