4 dana
Trajanje
Avionom
Prevoz
ND
Usluga
Da
Transfer

Španija – Madrid

Avionom – 4 dana (3 noćenja) – Direktan čarter let

Termin: 24. – 27. Novembar 2019.

Španija je od svih evropskih zemalja najbliža pojmu “turistički raj“. Zemlja mora, sunca, vrhunskog vina, flamenka, izvanredne hrane… Glavni grad tako posebne zemlje i sam mora biti nešto posebno. Madrid možda nema Ajfelov toranj, Big Ben ili Koloseum, ali ima najveću zapadnoevropsku kraljevsku palatu “Palacio Real“, jedan od najboljih svetskih muzeja ”Prado” i stadion najtrofejnijeg svetskog fudbalskog kluba! Madrid je od onih gradova u kojima se naglašeno sudaraju tradicionalno i moderno, evropska metropola sa najviše sunčanih dana u godini.

POLAZAK HOTEL USLUGA Cena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi Cena za treću osobu u dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem Doplata za 1/1 sobu
24.11.-27.11.2019. City House Florida Norte 4* (naše mišljenje 3*) ND 527€ 472€ 527€ 472€ 100€
24.11.-27.11.2019. Courtyard Marriott Madrid Princesa 4 * ND 620€ 580€ 610€ 580€ 210€
NAPOMENA: rezervacija trokrevetne i jednokrevetne sobe isključivo na upit! Broj ovih soba je ograničen. Trokrevetne sobe su dvokrevetne sa pomoćnim ležajem!
Specijalna ponuda važi za novoprijavljene putnike od 30.10.19. a primenjuje se do popune mesta predviđenih za specijalnu ponudu !
CENOVNIK PDF
pdf
U JEDINSTVENU CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:
Prevoz letom Air Serbia na relaciji Beograd – Madrid – Beograd
Avio-takse od 117 evra koje se plaćaju u agenciji u dinarima po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate (konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja)
Transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom
Smeštaj u dvokrevetnim sobama, u hotelu po izboru, na bazi 3 noćenja sa doručkom
Panoramsko razgledanje grada, troškovi organizovanja putovanja, usluge vodiča.
U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
Posluženje u avionu
Fakultativni izleti i posete, međunarodno putno osiguranje, individualni troškovi putnika.

Napomena: Sadržaj panoramskog razgledanja, raspored fakultativnih izleta kao i obilazaka lokaliteta predviđenih programom, podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom , promenom radnog vremena lokaliteta i slično). Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, s obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

Vreme leta navedeno u detaljima leta je planirano lokalno vreme. O tačnom vremenu leta putnik će biti obavešten po dobijanju informacije od avio prevoznik, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja.

Ulazak u sobe prvog dana boravka moguć je posle 15 h a izlazak poslednjeg dana do 11 h.


Opis svakog izleta pojedinačno dat je u opisu programa putovanja. Minimum putnika za realizaciju fakultativnih izleta po datim cenama je 20. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika izlet se može realizovati ali po većoj ceni.rdion_item] Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.

a aranžmana je izražena u EUR po osobi (osim ako nije drugačije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.
  • Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja. Fakultativni izleti u Španiji plaćaju se isključivo u evrima, u efektivi. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 20 učesnika.
  • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
  • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
  • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 30 putnika).
  • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
  • Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8 kg.
  • Organizator putovanja i posrednik ne snose odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2019 od 26.09.2019. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268, od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Organizator: KonTiki Travel & Service d.o.o., Beograd-Stari Grad, Kolarčeva 3/V, Matični broj: 20899999. Belvi Travel nastupa u svojstvu posrednika u prodaji aranžmana za Madrid. Organizator putovanja je turistička agencija KonTiki travel&service d.o.o., Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki travel&service d.o.o.
Program br.4 važi od 30.10.2019.

1

1. dan (24.11.2019.) BEOGRAD - MADRID

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera informacija u 04:00 časova. Let za Madrid kompanijom Air Serbia (JU570) u 06:00 časova. Sletanje na aerodrom u Madridu u 09:15 časova. Odlazak na panoramsko razgledanje glavnog grada Španije autobusom: Španski trg na kome se nalazi visoki beli spomenik posvećen Migelu de Servantesu i junacima iz njegovog romana ”Don Kihot’’; Gran Via (Velika ulica) karakteristična po visokim oblim i stepenastim soliterima poređanim sa obe strane ulice koje podsećaju na njujorške solitere iz 20-tih godina XX veka; Kalje Major nekada glavna gradska ulica; Trg Puerta del Sol ili Kapija Sunca, zvanični centar grada i mesto na kome je bila jedna od nekadašnjih pet kapija grada iz XV veka;Trg Cibelije; Kružni skver sa fontanom iz XVIII veka; Kapija Alkala (Trijumfalna kapija) nastala za vreme vladavine Burbona u XVIII veku i posvećena kralju Karlu III . Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno popodne za individualni oblilazak grada. Noćenje.
2

2. dan (25.11.2019.) MADRID - TOLEDO - MADRID (oko 140 km)

Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet za Toledo. Vožnja do Toleda, srcem Kastilje, regije poznate po žutim poljima pšenice, usamljenim zamkovima, vinogradima, plantažama šafrana, vetrenjačama i rodnom kraju Don Kihota. Dolazak u Toledo, staru prestonicu Španije i jedan od najlepših gradova ove zemlje. Sagrađen je na brdu u čijem podnožju teče reka Taho. Panorama sa vidikovca na obali reke Taho, panorama palate-tvrđave Alcazar; šetnja starim jezgrom grada karakterističnom po brojnim zgradama koje spadaju u najlepši primer mavarske i srednjovekovne arhitekture Španije, ali i gradu poznatom po proizvodnji marcipana. Razgledanje Gotske katedrale (Catedral de Toledo), građene tokom tri veka, od XIII do XV, sa elementima baroka, neoklasicizma i mudehar stila. Razgledanje oltara i riznice u kojoj se nalaze El Grekova platna; El Grekovi apostolati i “Skidanje tunike sa Hrista”… Poseta Crkvi Sv. Tome sa El Grekovim remek delom “Sahrana Grofa od Orgaza”(Cena izleta od 69 €; cena za dete 2-12 god. 45 €). Uveče fakultativna poseta čuvenom spektaklu španskog flamenka. (Cena izleta: oko 40 €). Noćenje.
3

3. dan (26.11.2019.) MADRID - SEGOVIJA - MADRID (oko 180 km)

Doručak. Slobodan dan ili fakultativna poludnevna poseta Segoviji. Vožnja prema podnožju planine Sijera de Guadarama i gradu Segoviji. Grad se nalazi na listi svetske kulturne baštine i jedan je od najživopisnijih gradova Španije. Simboli grada su: najbolje očuvan rimski akvadukt, velelepni dvorac Alkazar de Segovia, nastao u XII veku (poslužio kao inspiracija Voltu Dizniju). Dvorac Alkazar je poznat i po tome što je upravo tu španska kraljica Izabela obećala finansijsku pomoć Kolumbu u osvajanju novog kontinenta. Obilazak starog dela grada: Plasa Major, panorama Katedrale, Trg Sv. Martina, plemićka četvrt sa palatama i crkvama . Obilazak dvorca Alkazar i pauza za individualni obilazak i šetnju. Povratak u Madrid. (Cena izleta: od 60 €; cena za dete 2-12 god. 40€ ). Noćenje.
4

4. dan (27.11.2019.) MADRID - BEOGRAD

Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Slobodno vreme do odlaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd( JU575) u 21:00 časova. Dolazak u Beograd u 23:55 časova. Kraj putovanja.

Hotel City House Florida Norte  4 * (naše mišljenje 3 *)    hotelfloridanorte.com

Hotel  Florida Norte se nalazi u blizini Kraljevske palate u centru Madrida, preko puta stanice metroa Principe Pío. U blizini hotela nalazi se tržni centar, prodavnice i restorani. Stanica metroa nalazi se prekoputa hotela. Od hotela Florida Norte do Ulice Gran Via i Španskog trga može se stići pešice za samo 10 minuta. Park Kampo del Moro je udaljen 200 metara. Gostima su na raspolaganju restoran, bar, kongresne sale, 24 časa recepcija, soba za prtjag, prodavnica suvenira. Sobe su klimatizovane, jednostavno i praktično uređene. Svaka soba sadrži sef, TV, radio, pisaći sto i potpuno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Courtyard by Marriott Madrid Princesa 4* marriott.com

Hotel se nalazi  u centru grada, u blizini značajnih kulturno-istorijskih spomenika grada. Na 750 m od hotela nalazi Španski trg i početak ulice Gran Via (glavna ulice u Madridu). U neposrednoj blizini nalaze se robna kuća, prodavnice i resotrani. Na 50 m od hotela nalazi se i stanica metroa Arguelles. Od sadržaja hotel ima, restoran, bar, poslovni centar, fitnes centar, saunu, unutrašnji bazen. Sve sobe su prostrane sa velikim prozorima, pisaćim stolom, SAT TV-om, klima uređajem, radio, sefom, WI FI, kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

 Organizator putovanja zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru aranžmana biće objavljen na site-u agencije organizatora putovanja 7 dana pre polaska na put.