Po vašem izboru
Trajanje
Avionom
Prevoz

Shandrani Beachcomber Resort & Spa 5*
Položaj: Hotel se nalazi na poluostrvu na jugoistočnoj obali. Od aerodroma Mahebourg udaljen je 6 km. Ima 3 peščane plaže.
Sadržaji: Hotel se nalazi u tropskom vrtu od 50ha. Ima glavni restoran L Grand Port i a la-carte restoran Le Sirius sa internacionalnom kuhinjom, italijanski rest. Ponte Vecchio, tajlandski Teak Elephant (za straije od 12 god), 2 bara, prodavnicu, frizerski salon, mini klub za decu od 3 do 12 god.
Sport uključen u cenu: 2 bazena, 6 teniskih terena, fitness, boćanje, stoni tenis, golf teren, jerenje na dasci, windsurf, kajak, skijanje na vodi, čamac sa staklenim dnom, pedalina. Uz doplatu: loptice za tenis i golf, ronjenje
Wellness centar na 30.000 m2. Sauna uključena u cenu
Sobe: ukupno 327
Superior soba: 50m2, kupatilo sa kadom i tušem, fen, bademantil, TV/muzički kanali, besplatan WiFi, klima, minibar, sef, pribor za čaj i kafu, veliki balkon ili terasa. Sve sobe su okrenute ka moru. Neke su direktno uz plažu.
Ostali tipovi soba: deluxe 60m2, senior suite 110m2 sa odvojenom spavaćom sobom, porodični apartman 75m2 sa 2 kupatila i dečijom sobom s krevetima na sprat
Usluga: all inclusive (AI – sve ukljuceno). Doručak – ručak – večera + dodatna usluga: slatka i slana užina, bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskom planu (detalji na sajtu hotela).
www.beachcomber-hotels.com


Dobro je znati:
• Valuta – rupi, poneti dolare (novčanice koje nisu starije od 2003. godine)
• Jezik – engleski, francuski, kreolski
• Viza – uz biometrijske pasoše Republike Srbije viza se dobija na 60 dana po dolasku u Mauricijus
• Vakcina – nije potrebna
• Struja – potreban adapter (većina hotela ima u ponudi)
• Klima – tokom cele godine aktuelna destinacija. Leto traje od decembra do aprila i tada su visoke temperature i vlažnost vazduha, dok je “zimski” period od maja do oktobra, suv period i temperature su oko 28 stepeni.
• Na Mauricijusu se vozi levom stranom.
• Zbog brojnih koralnih grebena preporučujemo sandale za kupanje

MAURICIJUS

Mauricijus je ostrvo vulkanskog porekla, okruženo koralnim grebenima i lagunama što ga čini destinacijom izuzetne lepote. Nalazi se u indijskom okeanu oko 2000 kilometara od jugoistočne obale Afrike i 850 km istočno od Madagaskara. Ova ostrvska država uspela je da postane jedna od najrazvijenijih svetskih turističkih destinacija, koja iz godine u godinu privlači sve veći broj turista, ljubitelja prirode, ronilaca…
Mauricijus je mnogo više od lepih plaža I luksuznih hotela. Ovde vam nikada neće biti dosadno. Svaki deo ostrva je priča za sebe ali prirodna lepota je ono što ostavlja bez daha. Nacionalni park Le Domaine de L’ Etoile je nedavno uređen i otvoren za javnost, a u njemu posetioci mogu uživati u endemskim vrstama različitog drveća, u palmama i plantažama kafe i vanile sa pogledom na jelene i raznovrsne ptice. Na južnoj obali se nalazi malo mesto Chamarel sa brojnim restoranima, uz koji se nalazi atrakcija “Zemlja sedam boja”, kako nazivaju ovaj prirodni fenomen peščanog tla i neobičnih boja. Ovde se nalazi I Le Morne, 556m visoko brdo koje je postalo simbl Mauricijusa. Zapadna obala je turistički najrazvijenija. Oko 100m od obale nalazi se koralni greben koji štiti najdužu peščanu plažu na ostrvu Flic en Flac dugu 6km. Severna obala je najsunčanija sa belim peskom. Omiljeno mesto sa brojnim diskotekama, barovima I restoranima je Grand Baie. Na istočnoj obali se nalaze najlepše plaže na ostrvu.
Hoteli na Maucijusu nude odlične popuste za mladence. Za rezervaciju Honeymoon soba neophodno je na recepciji dostaviti Izvod iz matične knjige venčanih preveden na engleski jezik. Popusti u važe i do 9 meseci nakon venčanja. Takođe, popusti važe I za jubilarne godišnjice braka (prvu, petu, desetu…) I mogu se iskoristiti dva do tri meseca pre ili posle godišnjice.