5 dana
Trajanje
Autobusom
Prevoz
BB
Usluga
Da
Vodič

Italija – Milano

MILANO NOVA GODINA

JEZERO KOMO – JEZERO LUGANO – MONCA

Autobusom – 5 dana / (2 noćenja)

Termin: 30.12.2019. – 03.01.2020.

TERMIN PUTOVANJA HOTEL USLUGA CENA ARANŽMANA
30.12.2019. - 03.01.2020.
SIGURAN POLAZAK
Hotel Milano Re 4 2 ND 120€
SIGURNI POLASCI IZ NIŠA (PARKING KOD TEMPA) I ČAČKA (ŽELEZNIČKA STANICA) - DOPLATA 20€ PO OSOBI, KRAGUJEVCA (TRŽNI CENTAR RODA) - DOPLATA 15€ I NOVOG SADA (LOKOMOTIVA) - DOPLATA 10€ PO OSOBI. U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD.
CENOVNIK PDF
pdf
U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:
Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, video i audio oprema) prema programu, smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi ili dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem u hotelu 3* u Milanu na bazi 2 noćenja sa doručkom, doručak – kontinentalni (samoposluživanje), peronska karta za ulazak na BAS stanicu – 50 RSD po osobi (plaća se u agenciji), razgledanja i obilaske prema programu, usluge pratioca grupe tokom putovanja, troškovi organizacije putovanja.
U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
Gradsku komunalnu taksu u Milanu (uključujući i okolinu): za hotele sa 3* – 4€ dnevno, a za hotele sa 4* – 5€ dnevno (plaća se na recepciji hotela), međunarodno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi putnika, fakultativni izleti, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu.
 • Lugano i Komo – 25€ odrasli / 15€ deca;
 • Vožnja brodom po jezeru Komo – 15€ odrasli / 12€ deca;
 • Monca – 15€ odrasli / 10€ deca.

 • Deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust – 20€
 • Putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust – 35€ (NA UPIT)
 • Doplata za 1/1 sobu – 60€.
Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.
 • Doručak u hotelima u Italiji je dosta skroman i obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke.
 • Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Italije.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije Belvi d.o.o.
 • U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
 • Za putnike koji poseduju crveni biometrijski pasoš Republike Srbije, za ulazak u EU i za ulazak u Republiku Tursku pasoš treba da važi minimum 6 meseci od dana povratka sa putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza – “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
 • Raspored sedenja u autobusu odredjuje organizator putovanja. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli organizator putovanja i naknadne izmene nisu moguće. Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 65 putnika).
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Belvi d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2019 od 26.09.2019., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059716 od 25.01.2018. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”. Beograd, 26.09.2019. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.


Organizator: BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17, Matični broj: 06037763, Licenca: OTP-25/2016 od 08.02.2016.
Uz ovaj aranžman i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel.
Cenovnik br. 2 / 24.12.2019.

1

1.dan (30.12.2019.) BEOGRAD...


Polazak iz Beograda u 17.00h sa BAS-ove autobuske stanice (tačno mesto i vreme polaska biće poznato dan pred put). Vožnja teritorijom Srbije, Hrvatske, Slovenije i Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Noćnja vožnja.
2

2.dan (31.12.2019.) ...MILANO

Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Pešačko razgledanje: Duomo, Zamak Sforca, Milanska Skala… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Individualni odlazak na DOČEK NOVE 2020. GODINE. Noćenje.
3

3.dan (01.01.2020.) MILANO - JEZERO KOMO - JEZERO LUGANO - MILANO

Doručak. Slobodan dan ili fakultativni obilazak italijanskog jezera Komo i švajcarskoj jezera Lugano. Dolazak u Komo. Obilazak grada i mogudnost fakultativne vožnje brodom po jezeru. Nastavak putovanja do švajcarskog jezera Lugano. Obilazak grada i slobodno vreme. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.
4

4.dan (02.01.2020.) MILANO - MONCA - MILANO...

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u Moncu. Odlazak do autodroma u Monca parku (najbržeg trkališta na svetu gde se vozi jedna od trka Formule 1 /*u slučaju održavanja trka na dan obilaska, ne postoji mogudnost obilaska autodroma u Monca parku), šetnja centrom grada (Trg Roma, Arengario – vednica iz XIII veka, Trg Duomo – katedrala, Most četiri lava…) Povratak u Milano. Polazak ka Srbiji u popodnevnim časovima. Noćna vožnja kroz Italiju, Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju sa usputnim pauzama za odmor.
5

5.dan (03.01.2020.) ...BEOGRAD

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. Kraj putovanja.

Smeštaj je u nekom od navedenih hotela ili sličnom

Milano Re Hotel 4* www.milanorehotel.it
Lokacija: Nalazi se na oko 1,3 km od metro stanice Bignami i 2 km od stanice metroa Sesto Rondo sa kojih saobradaju direktne linije do centra Milana. Sadržaj: Hotel raspolaže restoranom, kafeterijom, Wi-Fi-om, parkingom, liftom. Smeštaj: Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomodnim ležajem, opremljene kupatilom, fenom za kosu, TV-om, mini barom, terasom i Wi-Fi internet konekcijom.

B&B Hotel Milano Sesto 3* http://www.hotel-bb.com/en/hotels/milano-sesto.htm#vue-densemble
Lokacija: Hotel se nalazi na 200 m od metro stanice Sesto Marelli kojom je povezan sa samim centrom Milana (Milanska katedrala, Trg Duomo). Sadržaj: Hotel raspolaže restoranom, kafeterijom, besplatnim WiFi-om, parkingom, liftom. Smeštaj: Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomodnim ležajem, opremljene kupatilom, klimom, telefonom, SKY TV-om, Wi – Fi internet konekcijom.

Usluga u hotelima: noćenje sa doručkom – kontinentalni (samoposluživanje).