Po vašem izboru
Trajanje
Avionom
Prevoz

MOVENPICK JUMEIRA BEACH HOTEL 5*
Položaj hotela: Nalazi se u središtu mondenskog dela I promenade “The Walk”, preko puta plaže, u blizini Dubai Media City, 30 minuta od aerodroma. Pešice se stiže do tramvajske stanice i od Marine Dubai je udaljen 1km. Odličan izbor za putnike koje zanimaju plaža, relaksacija i hrana.
Hotelski sadržaj: Recepcija, glavni restoran, a la cart restorani, barovi, sobe za nepušace, sobe za osobe sa posebnim potrebama, sef na recepciji, menjacnica, klima, wi-fi (besplatno) , room servis, prodavnice, frizer, mini klub, usluge pranja i peglanja odece, dadilja (na upit), prodavnica suvenira, spoljašnji bazen, salon lepote, SPA centar, wellness centar, sauna, teretana.
Sobe: superior (oko 35m2), wi-fi, Lcd tv, sef, mini bar, aparat za čaj I kafu, klima uređaj, sa pogledom na Dubai Marinu ili sa delimičnim pogledom na more.
www.movenpick.com

Cena po osobi i danu u dvokrevetnoj superior sobi / Usluga noćenje s doručkom
16.05.-04.06. / 09.06.-11.08. / 16.08.-14.09. 56€
01.05.-15.05. / 05.06.-08.06. / 12.08.-15.08. / 15.09.-30.09. 85€
04.01.-30.04. / 01.10.-31.10. 125€
Avio karta: od 487€
Cena avio karte može biti i niža od navedene. Avio kompanije često objavljuju akcije. Pozovite nas za konkretnu ponudu.
Povratni transfer autobusom: 38€
Deca: do 6 god besplatno na sofa ležaju
Cena za ostale tipove soba na upit.

Valuta – dirham, poneti dolare (novčanice koje nisu starije od 2003. godine)
Jezik – arapski, engleski
Viza – potrebna, aplicira se u ambasadi Ujedinjenih Arapskih Emirata u Beogradu. Uz kupljenu avio kartu (Fly Dubai ili Etihad) možemo posredovati u dobijanju vize – 95€
Vakcina – nije potrebna
Struja – 220/240V
Klima – tokom cele godine aktuelna destinacija, najprijatniji meseci sa temperaturom oko 23C su februar, mart, oktobar I novembar

Na jugoistočnoj strani arapskog poluostrva nalaze se Ujedinjeni Arapski Emirati koji obuhvataju 7 emirata Abu Dabi, Dubai, Šardža, Ajman, Um al Kuvain, Ras el Hajm i Fudžaira. Karakteristično za sve emirate su visoke temperature tokom cele godine i zahvaljujući tome veliki broj turista se odlučuje da letuje baš u ovom delu Bliskog istoka.
Dubai je najveći grad I jedna od najposećenijih destinacija sveta. idealan je za sve tipove turista. Za svega nekoliko godina iz peska je nikao grad koji je postao sinonim za luksuzan život i centar međunarodnog poslovanja.
Bez obzira da li ste Dubai izabrali kao usputnu stanicu do neke egzotične zemlje ili kao krajnju destinaciju za svoj odmor, svaki trenutak u ovom gradu biće vam ispunjen.
U Dubaiu možete posetiti jednu od najlepših plaža Jumeirah Beach, popeti se na najvišu zgradu na svetu Burj Khalifa-u, odsesti u hotelu Burj Al Arab – jedinom hotelu na svetu koji je kategorisan sa 7*. Možete utonuti u mirise egzotičnih začina na pijaci Spice Souk u starom delu Dubaia ili se ponoviti zlatnim nakitom u poznatom Gold Souku.
Možete skijati na snegu – da, na snegu! – u zatvorenom skijalištu u okviru tržnog centra Mall of Emirates, otići na safari po pustinjskim dinama ili testirati svoj adrenalin u susednom Abu Dabiju na najbržem roller coasteru na svetu koji dostiže brzinu od 240km/h za samo 4,9 sekundi!
Dubai je raj za ljubitelji šopinga – samo spremite debeli novčanik I zabava može da počne.