7 dana
Trajanje
Autobusom, Avionom
Prevoz
ND
Usluga

Evropski gradovi – Francuska – Pariz

MINHEN – STRAZBUR – REMS

sa fakultativnim obilascima Kolmara, Rikvira, Versaja, Luvra i Monmartra

7 dana (6 noćenja) – autobusom i avionom

Termin putovanja: 24. – 30. April 2020.

TERMIN PUTOVANJA HOTELI USLUGA CENA PUTOVANJA
PO OSOBI U EVRIMA
DOPLATA ZA
1/1 SOBU
24.04. - 30.04.2020. Hoteli 3
SPECIJALNA PONUDA
6 ND 439€
399€
200€
Specijalna ponuda važi za ograničen broj soba i primenjuje se do 31.03.2020. ili do popune predviđenih kapaciteta. Trokrevetne sobe (dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem) na upit.
CENOVNIK PDF
pdf
JEDINSTVENA CENA PUTOVANJA OBUHVATA:
Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji, smeštaj u dvokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem u hotelima 3* na bazi 6 noćenja sa doručkom (doručak – kontinentalni švedski sto), razgledanje gradova prema programu, prevoz direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia na relaciji Pariz (Bove) – Beograd, avio-takse oko 22,05€ (konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja), usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.
U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
Turistička taksa: Strazbur 1.5-2€, Pariz 1.5-2€ (takse su po osobi po noći, plaćaju se na recepciji-cena varira u zavisnosti od kategorizacije hotela), fakultativni izleti, međunarodno putno osiguranje, individualni troškovi.

Kolmar i Rikvir – 20€; Versaj – 45€ (ne uključuje ulaznicu za vrtove); krstarenje Senom – 15€; Luvr – 45€; Monmartr – 15€

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 50 prijavljenih putnika po izletu, u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije – ino partnera.

Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatoram obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 6 mesečnih rata.
 • Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja. Fakultativni izleti plaćaju se na licu mesta u evrima.
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Vreme leta navedeno u detaljima leta je planirano lokalno vreme. O tačnom vremenu leta putnik će biti obavešten po dobijanju informacije od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja.
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
 • Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8kg.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 120 putnika).
 • Raspored sedenja u autobusu odredjuje organizator putovanja. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli organizator putovanja i naknadne izmene nisu moguće. Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju. Prilikom pravljenja redosleda sedenja uzimaju se u obzir stariji putnici, trudnice, porodice sa decom (do 12 godina), putnici sa dokumentovanim zdravstvenim problemima… Prvi red sedišta su službena sedišta i ako nema potrebe, ne izdaju se putnicima.
 • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije organizatora putovanja.
 • Organizator putovanja i posrednik ne snose odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza – “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2020 od 10.01.2020. godine zakljuĉenog sa ugovaraĉem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turistiĉkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turistiĉkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300068022 od 01.01.2020. godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sad“.

Organizator: KonTiki Travel & Service d.o.o., Beograd-Stari Grad, Kolarčeva 3/V, Matični broj: 20899999
Belvi d.o.o. nastupa u svojstvu posrednika u prodaji aranžmana – Francuska Pariz. Organizator putovanja je turistička agencija KonTiki travel & service d.o.o., licenca OTP 113/2020 od 01.02.2020.,
Kategorija licence A40. Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki travel & service d.o.o.
Program br.4 važi od 03.03.2020.

1

1. dan(24.04.2020.) BEOGRAD - MINHEN

Sastanak putnika na parkingu Turistički terminal (SP Lasta A.D. autoput Beograd-Niš br 4) u 05:30h (za tačno vreme i mesto polaska pozovite agenciju dva dana pred put). Polazak autobusa u 06:00h. Vožnja teritorijom Srbije, Mađarske, Austrije i Nemačke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Minhen u večernjim satima. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
2

2. dan(25.04.2020.) MINHEN - STRAZBUR

Doručak. Napuštanje hotela i polazak na panoramsko razgledanje jednog od najlepših gradova Nemačke, kulturnog i boemskog centra sa brojnim spomenicima. Šetnja centrom grada: Bogorodičina crkva sa karakterističnim tornjevima visokim 99m, Marienplac kojim dominira gradska kuća (Rathaus) podignuta krajem XIX veka, stara pinakoteka sa bogatom kolekcijom slika starih majstora, nova pinakoteka sa vrednom kolekcijom dela evropskih slikara XIX i XX veka… Slobodno vreme. Nastavak putovanja prema Strazburu. Po dolasku smeštaj u hotelu. Noćenje.
3

3. dan(26.04.2020.) STRAZBUR - KOLMAR - RIKVIR - STRAZBUR

Doručak. Razgledanje jednog od najlepših alzaskih gradova koji je poseban po svojoj arhitekturi, dobroj kuhinji i vinu: Bogorodičina katedrala sa astronomskim satom – gotička građevina građena u period od XII do XV veka, Stara carina, palata Rohan, kuća Kamerzel, pokriveni mostovi, spomenik Gutenbergu – pronalazaču štamparske mašine, Rajnska palata, Narodno pozorište, četvrt mala Francuska… Slobodno vreme ili fakultativni izlet za Kolmar i Rikvir. Polazak ka Kolmaru, gradiću koji je smešten na reci Lauh, koja je kanalom povezana sa rekom Rajnom. Kolmar ponosno nosi ime “mala Venecija” zbog brojnih kanala, mostova i trgova. Šetnja do srednjevekovnog trga koji datira iz IX veka na kome su smeštene brojne drvene građevine, u kojima su smeštene prodavnice, crkve, restorani, kafei… Slobodno vreme za uživanje i šetnju bajkovitim gradićem. Nastavak putovanja ka selu Rikvir koje važi za jedno od najlepših sela Francuske. Smešteno između uređenih vinograda, sa samo 3000 stanovnika, u kom je snimano više istorijskih filmova. Slobodno vreme. Povratak u Strazbur. Noćenje.
4

4. dan(27.04.2020.) STRAZBUR - REMS - PARIZ

Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Rems. Po dolasku kraća poseta gradu. Rems, nekada važnan grad rimskog carstva, danas ima jednu od najlepših gotičkih katedrala u Francuskoj, Notr Dam iz XIII veka, nastavak šetnje do palate Tau iz XVII veka gde su se održavali prijemi u čast krunisanja francuskih kraljeva, bazilika Sent Remi… Nastavak puta ka Parizu. Po dolasku panoramsko razgledanje grada autobusom: Opera, trg Vandom, Luvr, trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, hotel Invalida, ostrvo Site, katedrala Notr Dam, Sorbona, Panteon, Luksemburški park, bulevar Sent Žermen… Smeštaj u hotelu. Noćenje.
5

5. dan(28.04.2020.) PARIZ - VERSAJ

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet u Versaj. Poseta velelepnom dvorcu Versaj, izgrađenom u XVII veku, sedištu francuske monarhije od 1682.godine, kada je čuveni kralj Luj XIV preselio dvorsku svitu i vladu iz Pariza u Versaj, pa sve do revolucije 1789.godine. Pre svrgavanja Luja XVI sa vlasti dvorac je bio najluksuznija kraljevska palata u Evropi. Obilazak: velikog kraljevskog apartmana, kraljičini apartmani i Dvorana ogledala. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog krstarenja Senom, jedan od najlepših načina da se doživi romantika Pariza. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
6

6. dan(29.04.2020.) PARIZ - LUVR - MONMARTR

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni obilazak Luvra – najpoznatijeg muzeja na svetu u kome se mogu videti neka od najdragocenijih umetničkih dela svetske baštine: antičke skulpture „Miloska Venera“, „Pobeda iz Samotrake“, Da Vinčijeva „Mona Liza“, Žerikoov „Splav Meduze“… Slobodno popodne ili fakultativna šetnja do najstarijeg dela Pariza: Monmartra, crkva Sakr Ker (najposećenija tačka grada, koja svojom belinom i položajem dominira gradom), najstarijijeg vinograda koji je okružen uskim ulicama u kojima su živeli i stvarali najpoznatiji slikari XIX i XX veka, trg Tertr, najromantičniji trg Pariza, poslednja vetrenjača i legendarni Mulen Ruž. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje.
7

7. dan(30.04.2020.) PARIZ - BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma Pariz (Bove) za direktan čarter let (tačno vreme leta znaće se 2 dana pred povratak). Sletanje na beogradski aerodrom nakon dva sata vožnje. Kraj putovanja.

Smeštaj naših putnika je u nekom od navedenih hotela ili sličnim iste kategorije:

Minhen: Bento Inn 3* bento-inn; Ramada München Airport 3* wyndhamhotels ili sličan

Strazbur: Hotel Ibis Strasbourg Sud La Vigie 3* accor.com, Holiday Inn Express Strasbourg Sud 3* holidayinnexpress hoteldetail ili sličan

Pariz: Arc Porte d’Orléans 3* hotelarcparismo; Reseda Bagnolet 3* hotel-reseda ili sličan

Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama, sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja. Svaka soba ima kupatilo (tuš, WC). Svaki hotel ima recepciju, bar i restoran. Doručak u hotelima u Francuskoj je skroman i u većini hotela obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke.

Ime hotela biće poznato deset dana pred polazak na putovanje.

Organizator putovanja zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim iste kategorije.

Pariz je grad u Francuskoj, putovanja u Evropske gradove
Pariz je grad u Francuskoj, putovanja u Evropske gradove
Pariz je grad u Francuskoj, putovanja u Evropske gradove
Pariz je grad u Francuskoj, putovanja u Evropske gradove
Pariz je grad u Francuskoj, putovanja u Evropske gradove
Pariz je grad u Francuskoj, putovanja u Evropske gradove
Pariz je grad u Francuskoj, putovanja u Evropske gradove
Pariz je grad u Francuskoj, putovanja u Evropske gradove
Pariz je grad u Francuskoj, putovanja u Evropske gradove