4 noćenja
Trajanje
Autobusom
Prevoz
BB
Usluga

Nova Godina 2020.

Pariz

Avionom – 8 dana / (4 noćenja)

Termin: 27.12.2019. – 03.01.2020.

Reka Sena, čije se obale nalaze na Uneskovoj listi svetske baštine, protiče kroz središte prostrane metropole u kojoj živi dvanaest miliona ljudi, što govori o ogromnom nacionalnom i međunarodnom značaju Pariza. Na beskrajnoj listi obeležja ovog grada nalaze se katedrala Notr Dam, Ajfelova kula, Trijumfalna kapija, Jelisejska polja, bazilika Svetog srca, Palata invalida, Panteon, Opera Garnije, Veliki luk. Ovom spisku mogu se pridodati i muzeji kao što su Luvr, Nacionalni muzej savremene umetnosti, muzej Orsej. Treba pomenuti i poznate četvrti kao što je Riv Goš – leva obala Sene, Fobur Sen Onore, Opera, Monmartr, Lez Al, Latinska četvrt, Monparnas. Svi koji su bili u Parizu znaju da vas na svakom koraku očekuje nezaboravno iskustvo.

TERMIN PUTOVANJA HOTEL USLUGA CENA ARANŽMANA FIRST MINUTE DO 15.11.2019.
CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
27.12.2019. - 03.01.2020. Hoteli 2 i 3 4 ND 299€ 279€
*SIGURNI POLASCI IZ NIŠA (PARKING KOD TEMPA) i ČAČKA (ŽELEZNIČKA STANICA) - DOPLATA 20€; KRAGUJEVCA (TRŽNI CENTAR RODA) - DOPLATA 15€ i NOVOG SADA (LOKOMOTIVA) - DOPLATA 10€. U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD.
CENOVNIK PDF
pdf
U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:
Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, video i audio oprema) prema programu
Smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi ili dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem u hotelu sa 3* u okolini Verone na bazi 1 noćenja sa doručkom, i u hotelu sa 2* u Parizu na bazi 3 noćenja sa doručkom, doručak – kontinentalni (samoposluživanje)
Razgledanja i obilaske prema programu, usluge pratioca grupe tokom putovanja, troškovi organizacije putovanja.
U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
Peronska karta za ulazak na BAS stanicu – 50 RSD po osobi (plaća se u agenciji)
Međunarodno zdravstveno osiguranje
Individualni troškovi putnika, fakultativni izleti, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu.

Vožnja brodom po Seni – 15€ odrasli / 10€ deca, dvorac Versaj – 30€ odrasli / 20€ deca, Diznilend – 70€ odrasli / 60€ deca.

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika.

CENE NEKIH OD ULAZNICA ZA INDIVIDUALNE OBILASKE (podložne su promenama, popust za decu zavisi od institucije koja se obilazi):
Ajfelov toranj (tredi nivo) – 25€, Muzej Luvr – 17€.


 • Deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust – 10% na cenu aranžmana
 • Treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust – 5%
 • Putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust – 90€ (NA UPIT)
 • Doplata za 1/1 sobu – 50% od cene aranžmana.

Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.
 • Za fakultativne izlete Luvr i Versaj, obavezno rezervacija i uplata u agenciji, prilikom plaćanja aranžmana! Izleti se rezervišu i plaćaju u agenciji u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 15 učesnika.
 • Putnici su u obavezi da daju tačna imena i prezimena, onako kako je naznačeno u pasošu, prilikom pravljenja rezervacije. U protivnom, svaka kasnija promena podleže dodatnoj naplati od strane avio-kompanija, a troškove snose sami putnici.
 • Vremena letova su podložna promenama. Putnici će o tačnom vremenu leta biti obavešteni dva dana pre putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promena leta od strane avio-kompanije.
 • Usled promena cene goriva na tržištu nafte moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važiće za sve prijavljene putnike. U cenu takođe nije uključeno obavezno međunarodno putno osiguranje.
 • Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Krajnji rok za otkzivanje putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika koji je potreban za realizaciju programa 5 dana pre puta.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individulanog putovanja za navedenu destinaciju uz promenu cene putovanja (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15).
 • Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 23kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8kg.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Lokalna turistička agencija, organizator izleta, zadržava pravo promene datuma i vremena polaska na izlet. Cene fakultativnih izleta objavljene u programu važe ako se za iste prijavi 15 i više učesnika. Ukoliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati, ali po nešto višoj ceni.
 • Grupni autobuski transfer se odnosi na broj putnika veći od 15. Ukoliko je broj putnika manji od tog broja, dodatno se naplaćuje iznos za individualni transfer.
 • Sadržaj fakultativnih izleta podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično).
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije organizatora putovanja.
 • Belvi Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2019 od 26.09.2019., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059716 od 25.01.2018. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”. Beograd, 26.09.2019. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.


Organizator: BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17, Matični broj: 06037763, Licenca: OTP-25/2016 od 08.02.2016.
Uz ovaj aranžman i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel.
Opisi i fotografije objekata su objavljene na internet prezentaciji: www.belvi.rs
Cenovnik br. 1 / 04.10.2019.

1

1.dan (27.12.2019.) BEOGRAD...

Polazak iz Beograda oko 21h sa BAS-ove autobuske stanice (tačno mesto i vreme polaska biće poznato dan pred put, podložno promeni). Vožnja teritorijom Srbije, Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Noćnja vožnja.
2

2.dan (28.12.2019.) ...VERONA (OKOLINA)

Dolazak u grad ljubavi Veronu oko podneva. Panoramski obilazak istorijskog centra grada: Trg Bra, Rimska Arena, El Liston, palata Barbieri, Via Mazzoni, Trg Bilja (Erbe), palata Mafei, Domus Mercatorum, toranj Lamberti, “Berlina”, Stub srama, Trg Sinjorija sa spomenikom Dante Aligijeriju, Julijina kuda sa čuvenim balkonom i statuom. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.
3

3.dan (29.12.2019.) VERONA (OKOLINA) - MILANO...

Doručak. Putovanje do Milana. Pešačko razgledanje: Duomo, Zamak Sforca, Milanska Skala… Duže slobodno vreme do kasnih večernjih časova. Nastavak putovanja prema Parizu sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.
4

4.dan (30.12.2019.) ...PARIZ

Dolazak u Pariz oko podneva. Smeštaj u hotel. U popodnevnim časovima obilazak grada: Monmartr – boemska četvrt i poseta prelepe crkve Sakr Ker (Sveto srce)… Slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
5

5.dan (31.12.2019.) PARIZ - MUZEJ LUVR

Doručak. Panoramsko razgledanje grada: Opera, trg Vandom, Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Sajo, Ajfelova kula, Latinski kvart, Panteon, Notr Dam. Odlazak do jednog od najčuvenijih muzeja na svetu – Luvra. Slobodno poslepodne. Individualni povratak u hotel. Individualni DOČEK NOVE 2020. GODINE. Noćenje.
6

6.dan (01.01.2020.) PARIZ - DIZNILEND - PARIZ

Doručak. Fakultativni odlazak u Diznilend ili slobodan dan za individualna razgledanja. U popodnevnim časovima fakultativna vožnja brodom po Seni. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
7

7.dan (02.01.2020.) PARIZ - DVORAC VERSAJ...

Doručak. Napuštanje hotela. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do velelepnog dvorca Versaj iz XVI veka, u kome je bila rezidencija kralja Luja XIV, koga su nazivali – Kralj Sunca. Obilazak dvorca i šetnja predivnim parkom. Nakon obilaska povratak u Pariz. U večernjim časovima polazak ka Srbiji. Noćna vožnja.
8

8.dan (03.01.2020.) ...BEOGRAD

Dolazak u Beograd u večernjim časovima. Kraj putovanja.

Smeštaj je u nekom od navedenih hotela ili sličnom:

Hotel Nuovo Sole 3* hotelnuovosole.com
Hotel se nalazi u okolini Verone. Svaka soba ima kupatilo, SATTV i klima uređaj.

BB HOTEL PARIS Italie PORTE DE CHOISY 2* suphotel-bb.com
Nalazi se nedaleko od biblioteke Francois Mitterrand, najvede nacionalne biblioteke u Francuskoj. Od centra je udaljen nekoliko metro stanica. Sobe: kupatilo, TV, internet.
Usluga u hotelima: noćenje sa doručkom – kontinentalni (samoposluživanje).

Pariz se nalazi u Francuskoj nova godina 2019
Pariz se nalazi u Francuskoj nova godina 2019
Pariz se nalazi u Francuskoj nova godina 2019
Pariz se nalazi u Francuskoj nova godina 2019
Pariz se nalazi u Francuskoj nova godina 2019
Pariz se nalazi u Francuskoj nova godina 2019
Pariz se nalazi u Francuskoj nova godina 2019
Pariz se nalazi u Francuskoj nova godina 2019