5 dana
Trajanje
Avionom
Prevoz
ND
Usluga

Evropski gradovi – Francuska – Pariz

Avionom – 5 dana/4 noćenja

Termin putovanja: 13. – 17. Februar 2020.

PARIZ – Reka Sena, čije se obale nalaze na Uneskovoj listi svetske baštine, protiče kroz središte prostrane metropole u kojoj živi dvanaest miliona ljudi, što govori o ogromnom nacionalnom i međunarodnom značaju Pariza. Na beskrajnoj listi obeležja ovog grada nalaze se katedrala Notr Dam, Ajfelova kula, Trijumfalna kapija, Jelisejska polja, bazilika Svetog srca, Palata invalida, Panteon, Opera Garnije, Veliki luk. Ovom spisku mogu se pridodati i muzeji kao što su Luvr, Nacionalni muzej savremene umetnosti, muzej Orsej. Treba pomenuti i poznate četvrti kao što je Riv Goš – leva obala Sene, Fobur Sen Onore, Opera, Monmartr, Lez Al, Latinska četvrt, Monparnas. Svi koji su bili u Parizu znaju da vas na svakom koraku očekuje nezaboravno iskustvo.

HOTEL USLUGA TERMIN: 13.02. - 17.02.2020.
5 dana / 4 noći
DOPLATA ZA
1/1 SOBU
CENA PUTOVANJA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI U EVRIMA
Hotel Ibis Paris la Defense Centre 3 ND 599€ 199€

ROK ZA PRIJAVLJIVANJE I UPLATU AKONTACIJE JE 31. DECEMBAR 2019. ILI DO POPUNE MESTA

Molimo putnike da poštuju datum za prijavljivanje i uplatu, zbog striktnih rokova plaćanja prema avio kompanijama i stranim partnerima. U protivnom, ne garantuju se ni mesta ni cena. Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska.

CENOVNIK PDF
pdf
JEDINSTVENA CENA PUTOVANJA OBUHVATA:
Prevoz avionom na relaciji Beograd-Pariz-Beograd
Transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom
Smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3*, na bazi 4 noćenja sa doručkom (samoposluženje)
Panoramsko razgledanje grada
Usluge vodiča na srpskom jeziku na destinaciji i troškovi organizacije putovanja
Avio takse od 143,90 €. Konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
Obavezna gradska taksa, koja se plaća u hotelu u iznosu od 1.65 evra po danu, po osobi
Fakultativni izleti i posete takođe nisu uračunati u cenu aranžmana (obavezno prijavljivanje u agenciji za Versaj i Luvr)
Međunarodno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi putnika.

VERSAJ: Poseta velelepnom dvorcu izgrađenom u XVII veku, sedištu francuske monarhije od 1682. godine, kada je Luj XIV preselio dvorsku svitu i vladu iz Pariza u Versaj, pa sve do revolucije 1789. godine. Pre svrgavanja Luja XVI sa vlasti, dvorac je bio najluksuznija kraljevska palata u Evropi. Obilaze se: Veliki kraljevski apartman, Kraljičini apartmani i Dvorana ogledala. Povratak u Pariz. U cenu je uključeno: grupna ulaznica za Versaj, odlazak i povratak vozom i metroom u pratnji vodiča, kao i lokalni vodič u Versaju na srpskom jeziku. Cena izleta 65 evra.

KRSTARNJE SENOM: Sastanak sa vodičem i odlazak na krstarenje Senom panormamskim brodom. To je jedan od najlepših načina da se Pariz doživi na romantični način. Povratak u hotel. U cenu je uključeno: grupna ulaznica za krstarenje Senom, uz pratnju vodiča na srpskom jeziku. Cena izleta: 15 evra.

PEŠAČKA TURA – NAJSTARIJI DELOVI PARIZA: Sastanak sa vodičem i poseta najstarijim delovima Pariza: Montmartre, Crkva Sacre Coeur (najposećenija tačka Pariza, koja dominira gradom svojom belinom i položajem), najstariji vinograd okružen uskim ulicama u kojima su živeli i stvarali najpoznatiji slikari 19. i 20. Veka, Place Tertr najromantičniji trg ovog grada, poslednja vetrenjača Pariza i legendarni Moulin Rouge. U nastavku poseta Latinskoj četvrti, Luksemburškom parku, Panteonu, Sorboni, Bulevaru St. Germain i katedrali Notre Dame. Povratak u hotel. U cenu je uključeno: vodič na srpskom jeziku. Cena izleta: 30 evra.

LUVR: Luvr je jedan od najvećih i najpoznatijih muzeja na svetu. Nalazi se na desnoj obali Sene. U muzeju je izloženo skoro 35.000 predmeta od praistorije do 19.veka. Stalna postavka je izložena na površini od 60.600 m2. Mogu se videti neka od najdragocenijih umetničkih dela svetske baštine: antičke skulpture Miloska Venera i Pobeda iz Samotrake, Da Vinčijeva Mona Liza, Žerikoov Splav meduze…Kratka šetnja vrtom obližnje Kraljevske palate (Palais Royal) sagrađene po nalogu kardinala Rišeljea, poklonjene potom kralju, u kojoj se danas nalazi sedište Državnog saveta Francuske. Luvr je najposećeniji muzej na svetu, radnim danima ga poseti 15.000 turista na dan, od čega su 65% strani turisti. Transfer putnika autobusom iz hotela do aerodroma. U cenu je uključeno: grupna ulaznica za Luvr i lokalni vodič na srpskom jeziku u Luvru. Cena izleta 45 evra.

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 6 mesečnih rata.

 • Za fakultativne izlete Luvr i Versaj, obavezno rezervacija i uplata u agenciji, prilikom plaćanja aranžmana! Izleti se rezervišu i plaćaju u agenciji u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 20 učesnika.
 • Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.
 • Putnici su u obavezi da daju tačna imena i prezimena, onako kako je naznačeno u pasošu, prilikom pravljenja rezervacije. U protivnom, svaka kasnija promena podleže dodatnoj naplati od strane avio-kompanija, a troškove snose sami putnici.
 • Vremena letova su podložna promenama. Putnici će o tačnom vremenu leta biti obavešteni dva dana pre putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promena leta od strane avio-kompanije.
 • Usled promena cene goriva na tržištu nafte moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važiće za sve prijavljene putnike. U cenu takođe nije uključeno obavezno međunarodno putno osiguranje.
 • Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Krajnji rok za otkzivanje putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika koji je potreban za realizaciju programa 5 dana pre puta.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individulanog putovanja za navedenu destinaciju uz promenu cene putovanja (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15).
 • Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 23kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8kg.
 • Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Lokalna turistička agencija, organizator izleta, zadržava pravo promene datuma i vremena polaska na izlet. Cene fakultativnih izleta objavljene u programu važe ako se za iste prijavi 15 i više učesnika. Ukoliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati, ali po nešto višoj ceni.
 • Grupni autobuski transfer se odnosi na broj putnika veći od 15. Ukoliko je broj putnika manji od tog broja, dodatno se naplaćuje iznos za individualni transfer.
 • Sadržaj fakultativnih izleta podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično).
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije organizatora putovanja.
 • Belvi Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2019 od 26.09.2019. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300060268, od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

 

Organizator: KonTiki Travel & Service d.o.o., Beograd-Stari Grad, Kolarčeva 3/V, Matični broj: 20899999. Belvi Travel nastupa u svojstvu posrednika u prodaji aranžmana za Pariz. Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki travel&service. d.o.o, licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.
Program br.3 važi od 05.12.2019.

1

1.dan (13.02.2020.) BEOGRAD - PARIZ

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera za čekiranje u u 04:40 časova. Poletanje za Pariz u 06:40 časova (Let JU310). Sletanje u Pariz na aerodrom “Šarl de Gol” u 09:25 časova. Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Opera, Trg Vandom, Luvr, Trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Hotel Invalida, ostrvo Site, Katedrala Notr-Dam. Smeštaj u hotelu. Slobodno vreme za individualna razgledanja ili fakultativno krstarenje Senom. Noćenje
2

2.dan (14.02.2020.) PARIZ

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativna poseta Versaju. Noćenje.
3

3.dan (15.02.2020.) PARIZ

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativna pešačka tura. Noćenje.
4

4.dan (16.02.2020.) PARIZ

Doručak. Slobodno vreme ili individualna poseta Diznilendu. Noćenje.
5

5.dan (17.02.2020.) PARIZ - BEOGRAD

Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativni izlet u Luvr. Transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd u 20:35 časova (Let JU315). Sletanje u Beograd u 22:55 časova. Kraj putovanja.

Hotel Ibis Paris la Defense Centre 3* www.accorhotels.com

Hotel se nalazi u modernom, poslovnom delu Pariza, u četvrti La Defense. Udaljen je 1.5km od tržnog centra Les 4 Temps, 3.5km od Trijumfalne kapije, 4km od Jelisejskih polja, 3km od Kongresne palate. U blizini hotela nalazi se metro stanica Esplanade de la Defense ( Metro linija br.1, sa kojom se direktno može prevesti do skoro svih najznačajnijih atrakcija Pariza).

Hotel raspolaže sa 286 soba, ima restoran, bar, 2 sale za sastanke (doplata za korišćenje). Svaka soba ima kupatilo (tuš), klimu, TV sa kablovskim programom, telefon, pristup wifi internetu, fen za kosu. Sobe su male površine (ukupno sa kupatilom oko 10-13m2) i namenjene nepušačima. Doručak je kontinentalni i služi se po principu samoposluživanje.

Pariz se nalazi u Francuskoj putovanja 2019
Pariz se nalazi u Francuskoj putovanja 2019
Pariz se nalazi u Francuskoj putovanja 2019
Pariz se nalazi u Francuskoj putovanja 2019