Po vašem izboru
Trajanje
Avionom
Prevoz

Impressive Resort & Spa Punta Cana 5*
Položaj hotela: Luksuzni hotel okružen bujnom vegetacijom, palmama i uređenim baštama, na beloj, peščanoj plaži Punta Cana. Od aerodroma je udaljen oko 22 km.
Hotelski sadržaji: Hotel ima 9 restorana i 13 barova, 3 bazena (ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu uključeni su u cenu i na plaži), disko klub za starije od 18 god, pozorište, mini market, prodavnicu suvenira, menjačnicu, uslugu vešeraja uz doplatu, celodnevni i večernji animacijski program, mini klub za decu od 3 do 12 god., besplatan WiFi
Sport uključen u cenu: fitnes centar, aerobik, stoni tenis, odbojka na plaži, jedrenje, kajak, veslanje na dasci.
Uz doplatu: ronjenje
Wellness: Spa usluge, razne masaže i tretmani uz doplatu.
Sobe: s pogledom na baštu, bazen ili more. Oko 31-35m2, kupatilo sa tušem ili kadom, fen, klima uređaj, minibar (besplatan, 1 punjenje prilikom dolaska), sef, pegla i daska za peglanje, flatscreen TV, radio, telefon, pribor za kafu/čaj, balkon ili terasa
Usluga: AI – All Inclusive (sve uključeno): doručak – ručak – večera po principu švedskog stola, + ručak i večera u a la carte restoranima (uz rezervaciju), dodatna usluga: slatka i slana užina, bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskom planu 24h, kao i mogucnost “Dine around” programa (detalji se dobijaju u hotelu)

Primer perioda: 8 dana / 7 noći, novembar
Od 1298€ po osobi
Cena uključuje: Avio kartu + transfer + 7 noći u sobi sa pogledom na baštu
Dužinu boravka i termin putovanja birate sami. Polasci su mogući iz bilo kog grada. Ponudu usklađujemo sa vašim željama.
www.impressiveresorts.com

Valuta – pezos, poneti dolare (novčanice koje nisu starije od 2003. godine)
Jezik – španski, engleski
Viza – dobija se na aerodromu, cena je 10 USD po osobi i plaćaju se izlazne takse u iznosu od 20 USD
Vakcina – nije potrebna
Struja – potreban adapter (većina hotela ima u ponudi)
Klima – tokom cele godine aktuelna destinacija (izuzetak su avgust, septembar, i oktobar kada je sezona uragana)

DOMINIKANSKA REPUBLIKA

Dominikanska Republika se nalazi u Karipskom moru na ostrvu Hispanjola koje deli sa Haitiem. Pripada Velikim Antilima i jedna je od najjeftinijih država Kariba. Lokalno stanovništvo je jako ljubazno i puno života. Zbog svoje klime večitog leta, fenomenalnih belih plaža, tirkiznog mora, čuvenih palmi sa razglednica i neverovatne prirode pravo je mesto za porodični odmor, romantično putovanje u dvoje ili aktivan adrenalinski odmor. Klima je tropska i najbolje vreme za posetu je od oktobra do maja meseca kada su temperature i vlažnost vazduha nešto niže. Sezona uragana traje od avgusta do oktobra pa taj period treba izbegavati. Od grada Cofresi do Nague na istoku Dominikanske Republike se prostire Ćilibarska obala sa najvećom koncentracijom niskih planinskih šuma i beskrajnih plaža. Kažu da je ovo najbolje mesto na svetu za skijanje na vodi, vožnju sandolinom za istraživanje dzungle i oslikanih pećina koje su stare čak 2000 godina. Na istočnom delu ostrva nalazi se oblast Punta Kana gde su neke od najlepših plaža na Atlantskom okeanu (Makao, Bavaro…). Tu se nalazi i veliki broj luksuznih hotela i Casina sa bogatim noćnim provodom uz vatreni latino ritam. Prema dominikanskom zakonu sve plaže su javne, pa sasvim slobodno možete šetati od jedne do druge uživajući u njihovim lepotama.
Klima tokom cele godine aktuelna destinacija (izuzetak su avgust, septembar i oktobar kada je sezona uragana)