Po vašem izboru
Trajanje
Avionom
Prevoz

VIK ARENA BLANCA 4*
Položaj hotela: Hotel je direktno na peščanoj plazi Bavaro, okružen zelenilom. Aerodrom Punta Kana udaljen je oko 30 km.
Hotelski sadržaji: Ima glavni restoran, 3 a la carte restorana, 5 barova, beach i snack bar. Hotel raspolaže sa prodavnicama, internetom u lobby-u (besplatno), bazenom sa barom. U cenu su uključeni fitnes, 2 teniska terena, odbojka na plaži, kajak, stoni tenis.
Uz doplatu: su ronjenje, motorizovani sportovi na vodi. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni na bazenima i na plaži.
Sobe: Ima 456 sobe raspoređene u 6 zgrada.
Standard sobe garden view imaju oko 30m2, kupatilo sa tuš/wc-om, fen, TV, telefon, klimu, mini-bar (voda uračunata), sef (uz doplatu), balkon sa pogledom na baštu. Hotel poseduje i druge tipove soba.
Usluga: AI – All Inclusive (sve uključeno): doručak – ručak – večera + dodatna usluga: slatka i slana užina, bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskom planu (detalji na sajtu hotela).
Napomena: Preporuka za porodice, dete do 14 godina boravi besplatno na postojecem lezaju.
www.vikpuntacana.com

Cena po osobi i danu u standard garden view sobi / All inclusive usluga
01.05.-16.07. / 17.08.-31.10. 41€
17.07.-16.08. 51€
01.04.-30.04. 61€
07.02.-31.03. 94€
Avio karta: od 630€
Cena avio karte može biti i niža od navedene. Avio kompanije često objavljuju akcije. Pozovite nas za konkretnu ponudu.
Povratni transfer autobusom od aerodroma Punta Cana: 42€
Popusti: 10% za rezervacije do 30.04. i boravak u periodu 01.05.-31.10. / Dodatnih 5% za boravak duži od 22 dana
Deca: do 13 god besplatno (bez sopstvenog ležaja, u pratnji 2 odrasle osobe)
Mladenci: flaša vina i voće, upgrade u bolji tip sobe u zavisnosti od raspoloživosti
Cena za ostale tipove soba na upit.

Valuta – pezos, poneti dolare (novčanice koje nisu starije od 2003. godine)
Jezik – španski, engleski
Viza – dobija se na aerodromu, cena je 10 USD po osobi i plaćaju se izlazne takse u iznosu od 20 USD
Vakcina – nije potrebna
Struja – potreban adapter (većina hotela ima u ponudi)
Klima – tokom cele godine aktuelna destinacija (izuzetak su avgust, septembar, i oktobar kada je sezona uragana)

DOMINIKANSKA REPUBLIKA

Dominikanska Republika se nalazi u Karipskom moru na ostrvu Hispanjola koje deli sa Haitiem. Pripada Velikim Antilima i jedna je od najjeftinijih država Kariba. Lokalno stanovništvo je jako ljubazno i puno života. Zbog svoje klime večitog leta, fenomenalnih belih plaža, tirkiznog mora, čuvenih palmi sa razglednica i neverovatne prirode pravo je mesto za porodični odmor, romantično putovanje u dvoje ili aktivan adrenalinski odmor. Klima je tropska i najbolje vreme za posetu je od oktobra do maja meseca kada su temperature i vlažnost vazduha nešto niže. Sezona uragana traje od avgusta do oktobra pa taj period treba izbegavati. Od grada Cofresi do Nague na istoku Dominikanske Republike se prostire Ćilibarska obala sa najvećom koncentracijom niskih planinskih šuma i beskrajnih plaža. Kažu da je ovo najbolje mesto na svetu za skijanje na vodi, vožnju sandolinom za istraživanje dzungle i oslikanih pećina koje su stare čak 2000 godina. Na istočnom delu ostrva nalazi se oblast Punta Kana gde su neke od najlepših plaža na Atlantskom okeanu (Makao, Bavaro…). Tu se nalazi i veliki broj luksuznih hotela i Casina sa bogatim noćnim provodom uz vatreni latino ritam. Prema dominikanskom zakonu sve plaže su javne, pa sasvim slobodno možete šetati od jedne do druge uživajući u njihovim lepotama.
Klima tokom cele godine aktuelna destinacija (izuzetak su avgust, septembar i oktobar kada je sezona uragana)