Po vašem izboru
Trajanje
Avionom
Prevoz

SILVER BEACH RESORT 3*
Položaj hotela: Hotel je smešten na istocnoj obali u mestu Trou d’Eau Douce, direktno na plaži. Od aerodroma je udaljen oko 50 km.
Hotelski sadržaji: Glavni restoran, bar, bazen, butik, wifi u javnim prostorijama, kajak I pedaline. Uz doplatu su skijanje na vodi, ronjenje, voznja brodom sa staklenim dnom, podvodni ribolov. Ležaljke I suncobrani besplatni na bazenu.
Sobe: Hotel poseduje 60 smeštajnih jedinica. Standard soba GV: velicine oko 30m2, nalaze se u bungalovima, imaju kupatilo sa tusem ili kadom I wc-om, fenom, TV-om, klimom, mini-barom (uz doplatu), sefom I balkonom sa pogledom na bastu. Standard soba SV: velicine oko 26m2, nalaze se u glavnoj zgradi, isto su opremljene I imaju balkon sa pogledom na more.
Usluga: AI – All Inclusive (sve uključeno): Doručak, rucak I večera (samoposluživanje – izbor više jela, večera može biti i meni –izbor više jela), bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskom planu od 10:30-23:30h (detalji na sajtu hotela).
www.silverbeach.mu


Dobro je znati:
• Valuta – rupi, poneti dolare (novčanice koje nisu starije od 2003. godine)
• Jezik – engleski, francuski, kreolski
• Viza – uz biometrijske pasoše Republike Srbije viza se dobija na 60 dana po dolasku u Mauricijus
• Vakcina – nije potrebna
• Struja – potreban adapter (većina hotela ima u ponudi)
• Klima – tokom cele godine aktuelna destinacija. Leto traje od decembra do aprila i tada su visoke temperature i vlažnost vazduha, dok je “zimski” period od maja do oktobra, suv period i temperature su oko 28 stepeni.
• Na Mauricijusu se vozi levom stranom.
• Zbog brojnih koralnih grebena preporučujemo sandale za kupanje

MAURICIJUS

Mauricijus je ostrvo vulkanskog porekla, okruženo koralnim grebenima i lagunama što ga čini destinacijom izuzetne lepote. Nalazi se u indijskom okeanu oko 2000 kilometara od jugoistočne obale Afrike i 850 km istočno od Madagaskara. Ova ostrvska država uspela je da postane jedna od najrazvijenijih svetskih turističkih destinacija, koja iz godine u godinu privlači sve veći broj turista, ljubitelja prirode, ronilaca…
Mauricijus je mnogo više od lepih plaža I luksuznih hotela. Ovde vam nikada neće biti dosadno. Svaki deo ostrva je priča za sebe ali prirodna lepota je ono što ostavlja bez daha. Nacionalni park Le Domaine de L’ Etoile je nedavno uređen i otvoren za javnost, a u njemu posetioci mogu uživati u endemskim vrstama različitog drveća, u palmama i plantažama kafe i vanile sa pogledom na jelene i raznovrsne ptice. Na južnoj obali se nalazi malo mesto Chamarel sa brojnim restoranima, uz koji se nalazi atrakcija “Zemlja sedam boja”, kako nazivaju ovaj prirodni fenomen peščanog tla i neobičnih boja. Ovde se nalazi I Le Morne, 556m visoko brdo koje je postalo simbl Mauricijusa. Zapadna obala je turistički najrazvijenija. Oko 100m od obale nalazi se koralni greben koji štiti najdužu peščanu plažu na ostrvu Flic en Flac dugu 6km. Severna obala je najsunčanija sa belim peskom. Omiljeno mesto sa brojnim diskotekama, barovima I restoranima je Grand Baie. Na istočnoj obali se nalaze najlepše plaže na ostrvu.
Hoteli na Maucijusu nude odlične popuste za mladence. Za rezervaciju Honeymoon soba neophodno je na recepciji dostaviti Izvod iz matične knjige venčanih preveden na engleski jezik. Popusti u važe i do 9 meseci nakon venčanja. Takođe, popusti važe I za jubilarne godišnjice braka (prvu, petu, desetu…) I mogu se iskoristiti dva do tri meseca pre ili posle godišnjice.