1 noćenje
Trajanje
Autobusom, Automobilom
Prevoz
AI
Usluga

Tasos – Grčka leto 2019

Hotel SUNRISE BEACH 3* Skala Rahoni

Položaj hotela: Hotelski kompleks Rachoni nalazi se na jednoj od najlepših lokacija na Tasosu, u letovalištu Skala Rachoni, na nešto manje od dvadeset kilometara od Limenasa, glavnog grada Tasosa. Predstavlja jedan od napoznatijih i možda i najprodavanijih hotela na Tasosu u kategoriji hotela sa 3*.
Hotelski sadržaj: Sastoji se od nekoliko celina, Rachoni Bay, kao najstariji deo hotela, Rachoni Resort, Rachoni Sunrise i najnoviji deo Rachoni deluxe. Sve sobe su kompletno renovirane i u cenovniku se nazivaju superior i u najnovijem delu deluxe. Takođe, većina porodičnih soba u Rachoni Bay je renovirana. Rachoni hoteli se nalaze na predivnoj peščanoj plaži, ima dva bazena i dečji bazen, dva bara na plaži i pored bazena, sa ležaljkama i suncobranima. Ono što možda, pored plaže i pozicije, najviše ističe ovaj kompleks, to su u Sunrise delu, lepi, potpuno renovirani, bungalovi, sa po dve sobe i izlazom na baštu. Kompleks ima i sopstveni parking ispred hotela. Pored navedenih sadržaja hotelski kompleks ima: recepciju, sefove na recepciji (uz doplatu na licu mesta), wi-fi internet u javnim delovima hotela (besplatno), stoni tenis (bez doplate), bilijar (besplatno)… Suncobrani i ležaljke oko bazena i na plaži su uključeni u cenu.
Sobe: Sve sobe imaju TWC sa fenom, mali frižider, SAT TV, A/C i terasu. Standardne sobe su veličine su cca 18-20 kvm, namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i pomoćni ležaj). Superior sobe su renovirane, veličine su cca 23 kvm, namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i pomoćni ležaj). Superior sobe u okviru specijalne ponude agencije Sabra, nalaze se u bungalovima i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i sofa (skoro kao pravi ležaj); četvrta osoba (dete do 13 g.) deli zajednički ležaj). Superior sobe sa krevetima na sprat su renovirane 2016., namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i kreveti na sprat).
Usluga: Usluga u hotelu je polupansion ili sve uključeno: doručak, ručak i večera – buffet servis (samoposluživanje). Sadržaj usluge sve uključeno (all inclusive).

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Organizator: BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17, Licenca: OTP-25/2016 od 08.02.2016.
Informacije i rezervacije:
Poslovnica Stari Grad Beograd, Kosovska 10 011/322-3300; 3340-888; 3224-198 belvitravel@belvi.rs
Poslovnica Novi Beograd (Belville) Jurija Gagarina 12b 011/6302-066; 6302-067 belvitravelnbg@belvi.rs

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2019 od 25.01.2019., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059716 od 25.01.2018. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”.
Beograd, 25.01.2019. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.

Organizator: BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17. Licenca: OTP – 25/2016 od 08.02.2016.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel. Cenovnik je sastavni deo kataloga Belvi Travel - Leto 2017.
Opisi i fotografije objekata su objavljeni u katalogu i na internet prezentaciji: www.belvi.rs
Cenovnik br 4 / 01.03.2019.

Tasos  (Thassos)

Na samo 800 km od Beograda i oko 180 km od Soluna, u istočnom delu severne grčke pokrajine Makedonije, na samo nekoliko morskih milja od prelepog trgovačkog, turističkog i lučkog grada Kavale, nalazi se ostrvo Tasos. Nama najbliže ostrvo i jedno od našumovitijih grčkih ostrva. Ostrvo ima površinu od 398 km i 15. 000 stanovnika. Glavni grad i pristanišno mesto na Tasosu je istoimeno mesto Tasos-Limenas. Gradić ima oko 5.000 stanovnika, a u letnjem periodu i trostruko više. Zelenilo, četinarske šume koje se pružaju do samih plaža, blaga klima, brojne peščane plaže, uzbudljive i sveže noći ispunjene muzikom i zabavom, ljubaznim i uvek nasmejanim domaćinima, osnovne su karakteristike ostrva koje je poznato brojnim evropskim turistima. Ovo zeleno ostrvo puno je borova, kedrova, hrastova i nepreglednih plantaža maslina. Tasos obiluje vodom i ima nekoliko reka , puno potoka i izvora . U blizini sela Maries nalazi se predivno jezero i ako krenete uzvodno, nailazite na slapove i kaskade u gustoj listopadnoj šumi. Malo ljudi zna da se u blizini sela Kastro nalazi divan vodopad. Obala je izuzetno razuđena, mada je obala ka Turskoj mnogo pitomija i sa lepsim plazama, jer je tu i vegetacija bujnija u odnosu na obalu koja je okrenuta Grčkoj. U središnjem delu ostrva se nalazi veliki planinski venac sa nekoliko vrhova koji prelaze visinu od 1.000 m , a najvisi vrh je Ipsario na istoimenoj planini visok 1.206 metara. Stanovništvo se pretežno bavi gajenjem pčela, ovaca i koza, maslina. Ne propustite da probate retko dobar i čist med, sir i masline. Put oko ostrva koji je dug 110 km je nov i imaćete prijatnu vožnju sa mnogobrojnim vidikovcima gde se možete odmoriti i uživati u pogledu na more i planinske vrhove.

Naši smeštajni kapaciteti su u Limenasu, u obližnjem Makriamosu i ne tako dalekom turističkom selu – plaži Scala Rahoni, ali i na obali na suprotnoj južnoj strani ostrva, koju zapljuskuje bezprekorno čisto egejsko more u mestu Potos, okruženom na daleko čuvenom peščano – šljunkovitom plažom. Kružno ostrvo, sa oko 100 km obale, približiće vam se i pokazati svoje lepote, ako pored izabranih mesta uz malo ličnog angažovanja, avanturističkog duha i uz našu pomoć posetite brojna interesantna mesta ostrva Tasosa, kao plaže Kiniru, Paradizo, Skale Kalirahi, Marion ili Rahoni, fantastični Tripiti ili planinsko selo Teologos, kao i brojne manastire sa najvećim Arhangela Mihaila, arheološka nalazišta koja svedoče o 27 vekova ostrva Tasos, poznatog i kao mitološko stanište Sirena.

Kuda god da putujete, Tasos nikada nećete zaboraviti. Nazivi “smaragdno ostrvo”, “zeleni dijamant Egeja”, “šuma koja pliva”, “egejski raj” možda deluju pretenciozno onima koji ga nisu posetili, ali istinito za svakoga ko ga je doživeo. Ima tu mnogo stvari koje će doprineti da boravak na ovom ostrvu bude tek prvi u nizu, jer ga se nećete zasititi, ma koliko puta ga posećivali.

HOTELSKE SKRAĆENICE I NAZNAKE U TABELI: standardna soba – dva standardna ležaja + pomočni ležaj; superior i deluxe soba – soba veće površine i bolje opremljenosti od standardne; family soba – porodična veća soba sa dva kreveta i dva pomoćna kreveta ili dva kreveta na sprat; BB – bed&breakfast (noćenje i doručak – samoposluživanje); HB – halfboard (polupansion: doručak, večera – samoposluživanje – izbor više jela); AI – All Inclusive – sve uključeno: doručak, ručak, večera + dodatna usluga prema hotelskom planu – detalji na sajtu.

DINARSKI DEO ARANŽMANA: plaćaju putnici bez obzira na izabranu vrstu usluge i prevoza do letovališta, deca od 0-12g. ne plaćaju.
CENA SMEŠTAJNIH USLUGA: cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje), pojedinačno za svaki termin, objekat i uslugu.
CENA BUS PREVOZA: cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje). Deca do 2 god. ne plaćaju prevoz i nemaju sedište.

SPECIJALNI HOTELSKI POPUSTI ZA RANE REZERVACIJE HOTELSKIH USLUGA
• Za hotele u cenovniku primenjuju se specijalni hotelski popusti za rane uplate u iznosu od 5% do 20% na objavljene cene.
• Popusti važe za rezervacije do određenog datuma u periodu do kraja marta 2019.
• Popust se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 50% od vrednosti aranžmana.
• Popusti su naznačeni u tabelama sa cenama hotelskih usluga za svaki hotel pojedniačno i zavise od termina uplate akontacije.
SPECIJALNI AGENCIJSKI POPUST ZA RANE REZERVACIJE HOTELSKIH USLUGA
• Za sve hotele u cenovniku primenjuju se specijalni agencijski popusti za rezervacije do 28.02.2019. u iznosu od:
• 5% na smeštajni deo aranžmana (hotelske cene).
• Popust se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 50% od vrednosti aranžmana.
Popusti za rane uplate se mogu međusobno kombinovati (hotelski + agencijski popust).
Popusti se ne odnose na dinarski deo aranžmana, doplate i dodatne usluge naznačene u cenovniku

ARANŽMAN OBUHVATA:
• smeštaj u hotelu na bazi izabrane pansionske usluge, za odabrani broj noćenja (minimum 5 noćenja).
• servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
• turističku (boravišnu) taksu u iznosu 0,5€ za htl 2*, 1,5€ za htl 3*, 3€ za htl 4*, 4€ za htl 5* po sobi dnevno. Plaćanje na recepciji.
• troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.

BUS PREVOZ – AUTOBUSOM TURISTIČKE KLASE (klima-video-audio) BEOGRAD • TASOS • BEOGRAD

SMENE ZA AUTOBUSKI PREVOZ ZA 10 NOĆENJA (autobus polazi dan ranije u odnosu na navedene datume):
23. maj; 2,12,22. jun; 2,12,22. jul; 1,11,21,31. avgust; 10,20. septembar 2018.

DOPLATA ZA PREVOZ AUTOBUSOM PO OSOBI: 55 eur , dete do 2g – besplatno
PROGRAM PUTOVANJA: Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele. Prvi dan: polazak autobusa iz Beograda u 17:00h. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 2-11.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, povratak sa Tasosa je oko 15:00h. 13.dan: dolazak u Beograd u jutarnjam satima na mesto polaska. Kraj usluga.
CENA BUS ARANŽMANA OBUHVATA:
• autobuski prevoz na relaciji Beograd – Tasos – Beograd sa pratiocem grupe
• usluge smeštaja u hotelu na bazi izabrane pansionske usluge, za odabrani broj noćenja.
• servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.
CENA BUS ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• prevoz trajektom Keramoti-Tasos Limenas-Keramoti (vožnja traje oko 30 minuta). Cena trajekta 10 eur po osobi (povratna vožnja). Plaćanje vodiču u autobusu.
• turističku (boravišnu) taksu u iznosu 0,5€ za htl 2*, 1,5€ za htl 3*, 3€ za htl 4*, 4€ za htl 5* po sobi dnevno. Plaćanje na recepciji.

Organizujemo dodatni prevoz – transfer do/od mesta polaska autobusa, cena po osobi (min. 2 putnika): Novi Sad – 2.600 rsd, Zrenjanin – 2.600 rsd, Subotica – 3.600 rsd, Kikinda – 3.000 rsd, Vršac – 3.000 rsd, Šabac – 3.000 rsd, Sremska Mitrovica – 3.000 rsd, Pančevo – 2.000 rsd.
Deca 0-2g. – besplatno, nemaju sedište. Popust za decu od 2-12g. – 50%. Transferi započinju 2-3 sata pre polaska busa iz Beograda.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Cene prevoza i smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je po zvaničnom srednjem kursu na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.
• gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
• plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije.
• čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2019., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
• administrativnom zabranom preduzeća sa kojima Belvi Travel ima potpisan Ugovor o administrativnoj zabrani.
• virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture
Belvi Travel zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

Hotel Sunrise Beach na Tasosu Grcka leto 2019
Hotel Sunrise Beach na Tasosu Grcka leto 2019
Hotel Sunrise Beach na Tasosu Grcka leto 2019
Hotel Sunrise Beach na Tasosu Grcka leto 2019
Hotel Sunrise Beach na Tasosu Grcka leto 2019