Automobilom
Prevoz
HB
Usluga

Wellness & Spa – Slovenija – Terme Olimia

WELLNESS HOTEL SOTELIA 4* superior

CENA PAKETA MAGIČNA ORHIDELIJA 3 DANA (2 NOĆI) UKLJUČUJE:
Smeštaj u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona po principu samoposluživanja
„Wellness bag“ (bade mantil i peškir), gratis WIFI internet
Sveže voće i boca termalne vode u sobi
Kupanje na bazenima u Termalija Relax, parku Aqualuna, noćna kupanja u wellness centru Termalija – petkom i subotom, kupanje u Termama Tuhelj
Besplatan ulaz u Svet sauna Wellness centra Termalija ILI ulaz na bazene u Termalija Family FUN
Aquaaerobik prema programu, jutarnja gimnastika, upotreba fitness studija
Animacija dece u mini-klubu.
CENA NE UKLJUČUJE:
Boravišnu taksu – 2,5€ osoba/noć (plaćanje se vrši na recepciji hotela, podložno promeni)
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, individualne troškove putnika.
  • Soba sa balkonom – 5€ osoba/noć, pun pansion – 15€ osoba/noć; jednokrevetna soba – 36€/noć, hotelski apartman +40%/noć; suite sa đakuzijem i vodenim krevetom +50%/noć; suite sa saunom i đakuzijem +60%/noć.
  • Wellness doplate: Ulaz u Termalija Family fun 12€ osoba/dan.
    • wellness centar Orhidelia – 20€ osoba/dan (dva ulaska dnevno) za boravak u toku nedelje: ponedeljak-četvrtak
    • wellness centar Orhidelia – 29€ osoba/dan (dva ulaska dnevno) za boravak u toku vikenda (petak, subota, nedelja) i praznika.

Budući da želimo da Wellness Orhidelia ostane prvi i jedinstven izbor za sve koji žele užitak i opuštanje u mirnom okruženju, od juna 2018. ograničili smo pristup deci do 14,99 godina.

  • Dete do 4,99 godina GRATIS u sobi sa dvoje odraslih
  • 50% popust za decu od 5 do 11,99 godina na dodatnom ležaju
  • 30% popust za decu od 5 do 11,99 godina na osnovnom ležaju
  • 15% popust za treću odraslu osobu na dodatnom ležaju.
Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste organizatora putovanja prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Rok za potvrdu rezervacije je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave i uplate akontacije. U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa. Molimo putnike da pažljivo pročitaju program putovanja, informacije i opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.
U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima Garanciju putovanja po Polisi osiguranja br. 470000049518, počev od 01.10.2021. , zaključenog sa ugovaračem osiguranja Akcionarskog društva za osiguranje "TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD"koja važi do 01.10.2022. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja pisanim putem ili telegramom na "TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD" ul. Milutina Milankovića 7a, Novi Beograd na tel +381 1 3305 100 ili na mail office@triglav.rs

Organizator:
BELVI d.o.o., Novi Beograd, Jurija Gagarina 12b, Matični br. 06037763, Kategorija licence A25 br. OTP-450/2020 od 23.11.2020.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi DOO.
Opisi i fotografije objekata su objavljeni na internet prezentaciji: www.belvi.rs
Cenovnik br. 2 / 06.12.2019.