2 noćenja
Trajanje
Autobusom
Prevoz
BB
Usluga

Nova Godina 2020.

Venecija

Avionom – 5 dana / (2 noćenja)

Termin: 30.12.2019. – 03.01.2020.

TERMIN PUTOVANJA HOTEL USLUGA CENA ARANŽMANA SPECIJALNA PONUDA
CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
30.12.2019. - 03.01.2020.
SIGURAN POLAZAK
Hotel Anny 3
Hotel Grifone 3
2 ND 109€ POPUNJENO
109€
/
95€
SIGURNI POLASCI IZ NIŠA (PARKING KOD TEMPA) I ČAČKA (ŽELEZNIČKA STANICA) - DOPLATA 20€ PO OSOBI, KRAGUJEVCA (TRŽNI CENTAR RODA) - DOPLATA 15€ I NOVOG SADA (LOKOMOTIVA) - DOPLATA 10€ PO OSOBI. U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD.
CENOVNIK PDF
pdf
U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:
Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, video i audio oprema) prema programu, smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi ili dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem u hotelu sa 3* u Lido di Jesolu na bazi 2 noćenja sa doručkom, doručak – kontinentalni (samoposluživanje), razgledanja i obilaske prema programu, peronska karta za ulazak na BAS stanicu – 50 RSD po osobi (plaća se u agenciji), usluge pratioca grupe tokom putovanja, troškovi organizacije putovanja.
U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
Međunarodno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi putnika, fakultativni izleti, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu.

Deca 2 – 12 godina ostvaruju popust, minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika:

 • Večernja vožnja brodom (Venecija) za doček Nove 2020. godine – 25€ odrasli / 15€ deca
 • Vožnja brodom (Venecija ) – 20€ odrasli / 15€ deca
 • Verona – 25€ odrasli / 20€ deca.

 • Deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust – 10€
 • Treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust – 5%
 • Putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust – 30€ (NA UPIT)
 • Doplata za 1/1 sobu – 50€.

Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.
 • Doručak u hotelima u Italiji je dosta skroman i obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke.
 • Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Italije.
 • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
 • Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije Belvi d.o.o.
 • U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
 • Za putnike koji poseduju crveni biometrijski pasoš Republike Srbije, za ulazak u EU i za ulazak u Republiku Tursku pasoš treba da važi minimum 6 meseci od dana povratka sa putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza – “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
 • Raspored sedenja u autobusu odredjuje organizator putovanja. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli organizator putovanja i naknadne izmene nisu moguće. Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 65 putnika).
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Belvi d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0078/2019 od 26.09.2019., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059716 od 25.01.2018. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”. Beograd, 26.09.2019. Belvi d.o.o, Beograd, Kosovska 17. Licenca OTP 25/2016 od 08.02.2016.


Organizator: BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17, Matični broj: 06037763, Licenca: OTP-25/2016 od 08.02.2016.
Uz ovaj aranžman i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije Belvi Travel.
Cenovnik br. 2 / 24.12.2019.

1

1.dan (30.12.2019.) BEOGRAD...

Polazak iz Beograda oko 21.00h sa BAS-ove autobuske stanice (tačno mesto i vreme polaska biće poznato dan pred put, podložno promeni). Vožnja teritorijom Srbije, Hrvatske, Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Noćnja vožnja.
2

2.dan (31.12.2019.) ...TRST - PALMANOVA - LIDO DI JESOLO - VENECIJA - LIDO DI JESOLO

Dolazak u Trst. Panoramski obilazak: Srpska crkva Sv.Spiridon, Ponte Roso… Nastavak putovanja do Palmanova outlet centra. Slobodno vreme za šoping. Kraće putovanje do Lido di Jesola. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. U večernjim časovima fakultativni odlazak na doček Nove godine u Veneciju. Odlazak u luku Punto Sabbioni. Vožnja brodićem od luke Punta Sabioni do istorijskog centra Venecije. Individulani doček DOČEK NOVE 2020. GODINE. U ranim jutarnjim časovima povratni transfer brodićem do luke Punta Sabioni. Nastavak putovanja do Lido di Jesola. Noćenje.
3

3.dan (01.01.2020.) LIDO DI JESOLO - VERONA - LIDO DI JESOLO

Doručak. Fakultativni obilazak grada ljubavi Verone. Panoramski obilazak istorijskog centra grada: Trg Bra, Rimska Arena, El Liston, palata Barbieri, Via Mazzoni, Trg Bilja (Erbe), palata Mafei, Domus Mercatorum, toranj Lamberti, “Berlina”, Stub srama, Trg Sinjorija sa spomenikom Dante Aligijeriju, Julijina kuda sa čuvenim balkonom i statuom. Slobodno vreme. U večernjim časovima povratak u Lido di Jesolo. Noćenje.
4

4.dan (02.01.2020.) LIDO DI JESOLO - VENECIJA...

Doručak. Odlazak u luku Punta Sabbioni. Vožnja brodićem od luke Punta Sabioni do istorijskog centra Venecije. Panoramski obilazak: Tamnica u kojoj je bio zatočen čuveni Kazanova, legende o Mostu Uzdaha, panoramski pogled na crkvu Sv.Đorđa na istoimenom ostrvu, palata Zeka (nekadašnja kovnica mletačkih cekina), “Stubovi smrti”, Duždeva palata – sedište modi Mletačke republike, Biblioteka u kojoj se čuva kompletno delo pesnika Petrarke, Trg Sv.Marka, Bazilika Sv.Marka, Prokurati, kafe “Florian”, Zvonik, Astronomski sat… Šetnja do obala Kanala Grande. Razgledanje prelepog Ponte Rialta i šetnja živopisnim sestijerima Venecije, San Polo, Santa Krode i Dorsoduro. Slobodno vreme. U popodnevnim časovima povratni transfer brodićem do luke Punta Sabioni. Polazak ka Srbiji. Noćna vožnja kroz Italiju, Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju sa usputnim pauzama za odmor.
5

5.dan (03.01.2020.) ...BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj putovanja.

Smeštaj je u nekom od navedenih hotela ili sličnom:

Hotel Anny 3* https://www.hotelanny.com/

Hotel se nalazi u Lido di Jesolu, na 30 m od plaže. Hotel raspolaže sobama koje su opremljene kupatilom, TV-om, klimom. Hotel poseduje: recepciju, terasu-bar, lift, Wi-Fi, TV sobu, restoran i parking. Usluga u hotelima: noćenje sa doručkom – kontinentalni (samoposluživanje).