Po vašem izboru
Trajanje
Avionom
Prevoz

Westin Resort Nusa Dua 5*

Položaj: Nalazi se direktno na beloj peščanoj plaži Nusa Dua, izmedju hotela Nusa Dua i sestrinskog hotela Sheraton Laguna. Seoce “Bualu” sa mnogo malih restorana je udaljeno 20 minuta. Međunarodni aerodrom je udaljen oko 9km.

Sadržaji: Okružen tropskim vrtovima sa palmama hotel poseduje potpuno klimatizovani lobi, u okviru koga su brojne prodavnice i internacionalni kongresni centar, 3 bazena uključujući dečiji bazen i bazen sa morskom vodom, pet restorana (japanski, italijanski, balinežanski i internacionalni), dva bara veoma prijatna za odmor, prekrasan dečiji klub “Westin” (sa učionicama, velikim prostorom za igru i kompjuterima) za decu do 12 godina (uz doplatu), “Frangipani” spa sa mogućnostima za ulepšavanje i masažama na tradicionalni balinežanski način, butik i servis za čuvanje dece. U hotelu primaju kartice: American Experss, Master Card, Visa, Diners Club.

Sobe: Hotel ima ukupno 433 renoviranih soba.

Sve sobe imaju klima uređaj, kupatilo (kada/tuš, WC, fen), flat screen sat-TV, telefon, minibar, sef, aparat za čaj ili kafu, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje. Svakodnevno dve flaše vode.

Deluxe Garden / Pool / Sea View sobe (oko 38m2): komforne i prostrane sobe sa parketom, 2 francuska ležaja, 1 krevetac za bebe na upit.
Premium sobe (oko 48m2): komforne i prostrane sobe sa parketom, 2 francuska ležaja ili jedan king size krevet, 1 krevetac za bebe na upit.
Porodična soba: dve spavaće sobe, 2 kupatila, za maksimum 5 osoba, 1 krevetac za bebe na upit.

Ishrana: doručak po principu bifea (samoposluživanje). Mogućnost doplate za polupansion.

• Valuta – rupi, poneti dolare (novčanice koje nisu starije od 2003. godine)
• Jezik – indonežanski i balijski
• Viza – nije potrebna
• Vakcina –nije potrebna
• Klima – top sezona od aprila do novembra
Plima I oseka su jako izraženi na Baliju pa se nemojte iznenaditi kada vam u jednom delu dana more “pobegne”. Iskoristite to vreme za obilazak ovog fascinantnog ostrva.

BALI

Na samom obodu Indijskog okeana u jugoistočnoj Aziji nalazi se malo tropsko ostrvo Bali. Zovu ga još I “Ostrvo bogova” zbog neverovatne prirodne lepote, tradicije I duhovnosti meštana koji su odoleli modernizaciji I, i dalje žive po pravilima koja se decenijama nisu menjala.
Balinežani su vrlo religiozni. Svakodnevni život im je ispunjen ritualima kojima propovedaju svoju veru I žive s uverenjem da se dobro dobrim vraća. Svaka kuća ima svoj ,,porodični hram“ u dvorištu. Stalno nasmejani I prijateljski raspoloženi pomoći će vam da na Baliju nađete svoj duhovni mir I izaberete najbolji deo ostrva kako biste u potpunosti uživali u svom odmoru.
Nusa Dua je oblast na jugu ostrva sa najlepšim peščanim plažama od belog peska i najluksuznijim hotelima na samoj obali. Nusa Dua u prevodu sa indonežanskog znači Dva ostrva. Ime je dobila jer u toku oseke izbija peščano dno, pa su tada dva ostrva spojena sa kopnom.
Malo iznad Nusa Due je plaža Tanjung Benoa sa finim sitnim peskom, puno palmi I velikim izborom sportova na vodi.
Plaža Sanur je idealno mesto za kupanje, jer nema talasa i okružena je koralnim grebenima, pa je i pravo mesto za ljubitelje ronjenja.
Na zapadnoj obali prva je plaža Jimbaran, mirna izdvojena uvala sa luksuznim hotelima koji ulaze na listu 100 najboljih na svetu.
Na nju se nadovezuje Kuta, centar noćnog života sa velikim brojem barova, klubova i restorana.
Bali je malo ostrvo, I sva mesta I plaže se nadovezuju jedni na druge tako da nećete biti ni svesni kada ste ušli u drugo mesto.
Plaže Legian I Semyniak su omiljene među ljubiteljima surfa.
Posebna priča su ekskurzije u unutrašnjost ostrva koje ne bi trebalo da propustite. Možete obići brojne hramove. Najpoznatiji je “Tanah Lot“, hram u moru sagrađen od jednog komada stene. Kažu da je odatle najlepši pogled na zalazak sunca na celom ostrvu.
Obilazak pirinčanih polja je nezaboravno iskustvo kao I uspon na aktivni vulkan koji se puši sa svih strana I kupanje u termalnim izvorima Toya Devasya na jezeru Batur.
U centralnom delu ostrva, usred džungle, nalazi se gradić Ubud poznat po slikarstvu, umetničkim ateljeima, galerijama, performansima, muzejima. Ovde možete posetiti i Monky Forest (šumu majmuna)
Klimu Indonezije odlikuju dve sezone koje se smenjuju na 6 meseci. Sušna sezona za zapadni deo Indonezije kome pripada I Bali traje od maja do oktobra, a kišna od novembra do aprila. Oscilacije u temperaturi su male. Zbog visoke vlažnosti vazduha, subjektivni osećaj je da su temperature više nego što zapravo jesu.