Po vašem izboru
Trajanje
Avionom
Prevoz

WHALA! BAVARO 3*

Položaj hotela: Nalazi se nekoliko metara od bele peščane plaže. Trg Bavaro sa različitim mogućnostima za kupovinu udaljen je oko 3km. Do aerodroma se stiže za oko 30 minuta vožnje.
Hotelski sadržaji: Hotel je renoviran 2018. godine, ima baštu, terasu za sunčanje, dva bazena – infiniti bazen i integrisani dečiji bazen, ležaljke i suncobrane na bazenu (bez doplate), krevete za sunčanje, minimarket, WIFI, internet terminal, servis za pakovanje, parking. Rizort se prostire u tri trospratne zgrade i ima 2 restorana i 4 bara.
Sport uključen u cenu: kajak, teretana, aerobik, akva fitnes, odbojka na plaži
Uz doplatu: su ronjenje, motorizovani sportovi na vodi. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni na bazenima i na plaži.
Wellness: Spa i masaže uz doplatu.
Sobe: 157

  • Standard na strani bazena ili bašte, sa pogledom na bazen ili baštu, oko 20 m², kompletno renovirane 2013. godine, poseduju klimu, sef (uz doplatu), plafonski ventilator, minibar, WiFi, TV, tuš/WC, fen, terasu.
  • Superior pogled na baštu, kupatilo, tuš ili kada, WC, klima, sef, TV, balkon ili terasa.
  • Beach Ocean View juniorsuite u susednoj zgradi, pogled na more, pogled na bazen, oko 25m2, dnevno/spavaća soba, mreža za komarce, klima, sef (uz doplatu), ventilator na plafonu, ugao za sedenje, sofa, minibar, WIFI (uz doplatu), TV, WC, odvojen tuš, fen, terasa.

Usluga: Doručak, ručak, večera – švedski sto, užine, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

whalabavaro.com

Valuta – pezos, poneti dolare (novčanice koje nisu starije od 2003. godine)
Jezik – španski, engleski
Viza – dobija se na aerodromu, cena je 10 USD po osobi i plaćaju se izlazne takse u iznosu od 20 USD
Vakcina – nije potrebna
Struja – potreban adapter (većina hotela ima u ponudi)
Klima – tokom cele godine aktuelna destinacija (izuzetak su avgust, septembar, i oktobar kada je sezona uragana)

DOMINIKANSKA REPUBLIKA

Dominikanska Republika se nalazi u Karipskom moru na ostrvu Hispanjola koje deli sa Haitiem. Pripada Velikim Antilima i jedna je od najjeftinijih država Kariba. Lokalno stanovništvo je jako ljubazno i puno života. Zbog svoje klime večitog leta, fenomenalnih belih plaža, tirkiznog mora, čuvenih palmi sa razglednica i neverovatne prirode pravo je mesto za porodični odmor, romantično putovanje u dvoje ili aktivan adrenalinski odmor. Klima je tropska i najbolje vreme za posetu je od oktobra do maja meseca kada su temperature i vlažnost vazduha nešto niže. Sezona uragana traje od avgusta do oktobra pa taj period treba izbegavati. Od grada Cofresi do Nague na istoku Dominikanske Republike se prostire Ćilibarska obala sa najvećom koncentracijom niskih planinskih šuma i beskrajnih plaža. Kažu da je ovo najbolje mesto na svetu za skijanje na vodi, vožnju sandolinom za istraživanje dzungle i oslikanih pećina koje su stare čak 2000 godina. Na istočnom delu ostrva nalazi se oblast Punta Kana gde su neke od najlepših plaža na Atlantskom okeanu (Makao, Bavaro…). Tu se nalazi i veliki broj luksuznih hotela i Casina sa bogatim noćnim provodom uz vatreni latino ritam. Prema dominikanskom zakonu sve plaže su javne, pa sasvim slobodno možete šetati od jedne do druge uživajući u njihovim lepotama.
Klima tokom cele godine aktuelna destinacija (izuzetak su avgust, septembar i oktobar kada je sezona uragana)