Po vašem izboru
Trajanje
Avionom
Prevoz

Zanzibar –

Stone Resort, Kiwengwa

Položaj: Stone Resort se nalazi na ostrvu Zanzibar na plaži Kiwengwa, koja se nalazi u središnjem delu istočne obale. Udaljena je od glavnog grada (Stone Town) i aerodroma 45 kilometara kao i od plaža Nungwi i Paje na po 40km.
Sadržaji: Ova vila je skriveni dragulj na istočnoj obali ostrva Zanzibar. Stone Resort nudi svu slobodu odmora u vili, plus mnoštvo neverovatnih sadržaja ispred vaših vrata.
Sobe: Objekat poseduje 12 soba sa terasama, ukupnog kapaciteta 26-28 ljudi sa bazenom i restoranom. Prosečna kvadratura sobe sa terasom je 35 kvadrata.
Svaka soba: Svaka soba je klimatizovana, ima zasebno kupatilo sat tuš kabinom kao i wifi, sef. Udaljenost objekta od plaze je 20 metara. Površina bazena 10×5 metara, dubina 1.5m.
Restoran: ima veliki izbor domaćih i internacionalnih pića i bogat okeanski meni. Terasa restorana ima 40 mesta.
Napomena: Moguće je organizovati povratni transfer od/do aerodroma kao izlete, safari, pecanje i školu kajta.
https://stone-resort.com/

Avio karte su uključene u cenu.

Cenovnik važi za period 06.06.-17.06.2021. Cena je izražena u evrima po osobi
Standard dvokrevetna soba, noćenje sa doručkom+povratna avio karta +transfer od 1.100€
Standard dvokrevetna soba, polupansion+povratna avio karta +transfer od 1.200€
Standard dvokrevetna soba, pun pansion+povratna avio karta +transfer od 1.300€

JEDINSTVENA CENA UKLJUČUJE: Smeštaj u vili Stone Resort, sa uključenom uslugom iz tabele. Povratnu avio kartu sa svim taksama, povratni transfer, kompanija kojom se leti je Fly Dubai.

 JEDINSTVENA CENA NE UKLJUČUJE:

-Vizu za Tanzaniju –plaćanje prilikom ulaska u zemlju ( 50USD)

-Individualne troškove

-Fakultativne obilaske i izlete.

-Doplatu za prekoračenje kilaze i prtljaga.


 NAPOMENA: Vreme prijave u sobe je od 14h, a vreme odjave do 11h. U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste organizatora putovanja prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima.Molimo putnike da pažljivo pročitaju program putovanja, informacije i opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

Državljani Srbije mogu ulaziti u Tanzaniju. Ukoliko država polaska ili avio-kompanija kojom su doputovali traže negativan Pcr test kao uslov za putovanje, putnici su obavezni da pokažu rezultate testa prilikom ulaska u Tanzaniju. Svi putnici se detaljno proveravaju po dolasku a u slučaju potrebe, moze se traziti da se uradi brzi test. Strani državljani pod istim uslovima ulaze u Tanzaniju.

PROGRAM JE INDIVIDUALAN. ARANŽMAN JE MOGUĆE REALIZOVATI BEZ OBZIRA NA BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA U ZAVISNOSTI OD RASPOLOŽIVOSTI SOBA U HOTELU.

 

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA: Dinarsko plaćanje po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.

PROGRAM PUTOVANJA:

  •  1.dan (06JUN) BEOGRAD. Aerodrom Nikola Tesla, dolazak 3 sata pre leta. Poletanje je u 14.00h, letom FZ1746 do Dubai-a.
  • 2.dan (07JUN) DUBAI. Nastavak leta za Zanzibar u 01.30h, letom FZ1255, dolazak na Zanzibar u glavni grad Stone Town u 06.05h.Transfer do smeštaja.
  • 2.dan -10.dan (07JUN-16JUN) Narednih nekoliko dana provešćete na najlepšoj plaži na Zanzibaru i uživati u kupanju i sunčanju na obali čarobnog Indijskog okeana.
  • 10.dan (16JUN) STONE TOWN.Transfer do aerodroma, dolazak 3 sata pre leta. Poletanje je u 22.15h, letom FZ1688 do Dubai-a.
  • 11.dan (17JUN) DUBAI. Nastavak leta za Beograd u 09.05h, letom FZ1745. Dolazak u Beograd u 13.00h. Kraj putovanja.

Valuta – tanzanijski šiling, poneti dolare (novčanice koje nisu starije od 2003. godine)
Jezik – svahili, engleski
Viza – viza se dobija na aerodromu (50 USD). Pasoš mora biti važeći najmanje 6 meseci po povratku sa puta (minimum 2 slobodne strane).
Vakcina – nije potrebna
Struja – potreban adapter
Klima – tokom cele godine aktuelna destinacija, izuzev aprila i maja
Vodene struje I koralni grebeni ograničavaju kupanje u moru pa preporučujemo korišćenje sandala za vodu

Ostrvska država Zanzibar nalazi se na samo 6 stepeni južno od Ekvatora uz istočnu obalu Tanzanije. Čini je nekoliko ostrva od koji su najveća Pemba i Unguja. Glavni grad Zanzibar nalazi se na Unguji. Stari deo grada Stone Town proglašen je za svetsku baštinu zbog svog istorijskog i kulturnog značaja.
Tropska klima sa prosečnim temperaturama od 23°C u julu do 28°C u januaru čini ga idealnim mestom za odmor tokom čitave godine. Najviše padavina uz najviše temperature I veliku vlagu ima u aprilu i maju pa te mesece treba izbegavati.
Netaknute bele peščane plaže, obilje sunca, čisto toplo more, puno zelenila, retke vrste biljnog I životinjskog sveta, kontrast između sjaja turizma I siromaštva lokalnog stanovništva, opijajući mirisi egzotičnih začina cimeta, šafrana…nateraće vas da zaboravite na realnost I biti jedno nezaboravno iskustvo.