Belvi TravelBelvi Travel
Forgot password?

JAHORINA – HOTEL BOARD

DESTINACIJA
Zima 2022/2023 – Jahorina – Bosna i Hercegovina

PAKET ARANŽMAN SOPSTVENI PREVOZ

Zima 2022/2023 – Jahorina

Hotel Board Jahorina – Pogledajte sajt hotela 

Jedan je od novijih hotela na Jahorini. Nalazi se u samom središtu turističkog kompleksa, na oko 150 m udaljenosti od žičare i ski lifta. Izgrađen u planinskom stilu sa panoramskim pogledom na šumovite padine, na nadmorskoj visini od 1550 metara.
Jela domaće i internacionalne kuhinje se služe u prijatnom ambijentu hotelskog restorana, caffe bara ili kamin sale, a gosti mogu da uživaju u baru uz bogatu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića i toplih napitaka.
Wellness centar raspolaže bazenom, saunom, parnim kupatilom, jacuzzi kadom kao i salonom za masažu. Gosti mogu da koriste i teretanu, dok je najmlađima tokom zimske sezone na raspolaganju igraonica.
U sastavu hotela su i ski rental, skijašnica i parking za goste hotela.
Hotel Board raspolaže sa 27 standard soba, 4 superior suite apartmana i deluxe apartmanom sa jacuzzi kadom. Sve sobe su namještene u skladu sa najvišim standardima uređenja hotelskih soba.
Svaka soba, kao i deluxe apartman, ima TV sa velikim izborom satelitskih programa, direktnu telefonsku liniju, mini bar i savremeno uređeno kupatilo. Pored toga, gostima hotela omogućen je i pristup internetu putem wireless internet konekcije.
Standard soba (1/2+1) (1/2+2) ili (1/3+1) (1/3+2)
1/2 – dvokrevetna sa francuskim ili dva odvojena ležaja
1/3 – trokrevetna sa tri odvojena ležaja
Sve sobe sa mogućnošću dodavanja jednog ili dva pomoćna ležaja (fotelje na razvlačenje).
Superior suite (3+1) ili (3+2) – Apartman sa odvojenom spavaćom sobom sa bračnim i jednim solo kreveton. U dnevnom boravku sofa na razvlačenje. Apartman je namenjen za boravak min 3 punoplative sobe + 1 odrasla osoba ili 2 dece na sofi na razvlačenje.
Apartman LUX (2+1) (2+2) (2+3) – 1/2-krevetni, sa francuskim ležajem. Kupatilo sa jacuzzi kadom. Postoji mogućnošćnost jednog, dva ili tri pomoćna ležaja (fotelje na razvlačenje ili sofa).
Usluga: polupansion.
Važno: hotelijer ne uzima u obzir loše vreme ili slične situacije kao valjan razlog za prekid boravka ili prevremeni odlazak.

Prvi dan JAHORINA Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan do pretposlednji dan JAHORINA Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.
Poslednji dan JAHORINA Napuštanje soba do 10.00h (ili prema pravilima smeštajnog objekta). Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.
NAČIN PLAĆANJA:
AVANSNO – u gotovom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge; (osim u slučaju ranog bukinga kada se uplaćuje minimum 50% avansno ili u celosti kod objekata gde je tako navedeno);
UPLATA NA RATE – avans od najmanje 40% cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do ukupne cene aranžmana u mesečnim ratama (mogućnost čekovima građana do 30.03.2021 god); Platnim karticama Banca Intesa (Master, Visa) do 3 rata BEZ KAMATE.
NAČIN PLAĆANJA IZ INOSTRANSTVA:
Uplatom na devizni račun agencije uz izdavanje deviznog predračuna klijentu; Bankarski troškovi padaju na teret uplatioca.
NAPOMENA:
U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga. Organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena. Uz ovaj program važe Opšti uslovi agencije organizatora putovanja Supernova travel. Licenca OTP 32/2020 kao i posebni uslovi hotelijera.

Subagent: BELVI d.o.o., 11070 Beograd (Novi Beograd), Jurija Gagarina 12b, Matični br. 06037763, Kategorija licence A br. OTP-116/2021 od 13.10.2021.
Informacije i rezervacije:
Call centar 011/322 3300
Beograd, Stari grad, Kosovska 8, 011/322-33-00; 3341-839, office@belvi.rs
Novi Beograd (Belville), Jurija Gagarina 12b, 011/6302-066; 6302-067, belvitravelnbg@belvi.rs